Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ty Frankenmonster by chtělo vidět živě, z toho PVD mám trochu smíšený pocity... a 47mm je taky už dost

edit: konkrétně se mi nezdá jak se luneta a tah lesknou jak nalakovaný lakem na nehty ;)

post-417-1221554476.jpg

post-417-1221554476.jpg

Upraveno uživatelem Filipes
  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  PetkoNZ napsal:
ok nic sa nedeje kolko ludi tolko nazorov ... ak sa ta mozem opytat ktore by si si vybral TRASER alebo tie SEIKO ?

Som rád, že je všetko v poriadku. K Tvojej otázke - v prvom rade záleží od toho, na čo tie hodinky chceš. Či automaty, alebo quartz. Všeobecne tu veľa ľudí začínalo quartzom (aj ja), potom však prešli k automatom (mechanike). Ak hľadáš odolné hodinky na hrubšie zaobchádzanie, quartz bude lepšou voľbou - je menej citlivý na prípadné údery, viac vydrží (viď. casio G-shock). Tu je voľba jasná - TRASER, ktorý je quartz. Ďalšie plus pre Traser tu už boli napísané - pomer cena (super zľava u Kubsona), technológia, quartz presnosť a swiss made kvalita.

Ku automatom SEIKO - je to nižšia rada 5, dostatočne odolná a podľa mojho SUBJEKTÍVNEHO názoru dizajnovo veľmi podarená a prehľadná. Plus pre SEIKO - automatické (to pravé orechové... :) ) , prehľadné, pekné a s cenou by sa možno dalo niečo robiť nákupom na nete (pozri www.21jewels.com a pod. stránky - daj do google: seiko SKZ255K1 for sale). Ceny nových hodiniek v slovenských "kamenných" obchodoch sú katastrofa. Mínus pre SEIKO - nižšia presnosť ako quartz, horšia nárazuvzdornosť, možno až príliš "utopený" malý ciferník, PVD úprava - černenie púzdra (náhodné ryhy výraznejšie vidno), japan made nie swiss made (aj keď to nieje až tak podstatné).

Dúfam, že som Ti trochu pomohol. Tak za tú cenu ber Trasery od Kubsona, na začiatok maximálne vhodné hodinky.

Odesláno

ano pomohol si mi a objednal som si tie TRASER snad budem spokojny ... ale podla vasich slov by nemala byt zla volba pomer cena vykon atd. ... ked pridu poslem foto ... su to moje prve kvalitne podla vas urcite iba kvalitnejsie hodinky ... dakujem velmi pekne za odborne rady ... do skoreho videnia priatelia ...

Odesláno

zdravim Vas pani. tak dnes mi prisli hodinky TRASER Super Sport Chrono blue, su OK velmi sa mi pacia a dufam ze mi budu dobre sluzit, jedine co by som im vytkol ja osobne je ze som si myslel resp. cakal ze budu mohutnejsie ako v skutocnosti su ... maju sice 46mm no mohli byt vacsie ... a taka chybycka krasy nemaju slovensky manual ... neviete kde by som ho mohol zohnat ... ako sa sem vkladaju fotky poslal by som vam ich foto ...

• po měsících...
Odesláno
  rak.pavel napsal:
Ty jsou fakt pěkné!

Ty na tom odkazu, který cituješ, vidíš nějaké hodinky? Jaké? Když je chválíš, tak je vidíš. Já je nevidím. Čím to je? Buď jsi omyslem citoval jiný příspěvek nebo jsi takový idiot, že sem střílíš příspěvky pod tlakem a ani nekoukáš, na co vlastně reaguješ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...