Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

OK jasne len som sa pytal pretoze som uz dostal nejake ponuky na repliky a vraj su velmi pekne ... to je mozne len co vydrzia ... ja sa drzim rad resp. aj tvojej a to je moj favorit TRASER SUPER CHRONO BLUE STEEL ...

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
PS : posledna otazka na vas ake mate skusenosti s replikami?

Dorá otázka!!! ;) Rovnako, akoby si sa na katolíckom fóre opýtal na podtraty... Nič v zlom, ale nič lepšie mi nenapadlo. Sú to vyhodené peniaze - ber to ako dobrú radu zadarmo. ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

já mám zkušenosti veskrze dobré - momentálně mám dvoje repliky Rolexu a fungují celkem dobře a hlavně dobře vypadají - vlastně ještě nikdo nepoznal, že to jsou repliky - já bych se toho nebál, protože jsou i celkem přesné,řekl bych stejně přesné jako originál ;) - viz jiná vlákna

nicméně pokud jsi se rozhodl pro TRASERY tak Ti je mohu vřele doporučit, protože budeš v noci vědět kolik je hodin a ty hodinky mají větší "koule" než repliky čehokoli, protože se pod jejich autenticitu někdo podepsal a nejsou vyrobené v bambusové garáži pro líného mezka na Čínském venkově ;)

Odesláno
nerozumiem co inak ? ? ?

Ďalšia (posledná) dobrá rada zadarmo - Pre boha živého, viac si tu toho prečítaj!!! Ináč Ťa tu upália za živa... :devil: Ver mi, ide mi len o Tvoje dobro a zdravie... :angel: Ináč, opýtať sa YPA, kde kupuje repliky, to je zásah týždňa... Ešte teraz sa rehocem. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

som ti zaviazany ze sa tak bojis o moje zdravie ale nerob si starosti som v poriadku a dobre rady smeruj niekam inam .. ja chcem rady ohladom hodiniek a co sa tyka toho druhu hodiniek / repliky / su to veci ktore neodelitelne patria aj sem ... nemam o take hodinky zaujem len ma zaujima co je to zac nakolko to vela ludi chvali. ak niekto nieje fanatik do hodiniek postacia mu aj hodiny zn. Secco / alebo aj nejake repliky / a mozno sa im bude tesit tak ako nejaky fanatik tu z fora ktory da za hodinky ovela xy penazi. kazdy kupuje to naco ma ...

Návštěvník YPO
Odesláno
som ti zaviazany ze sa tak bojis o moje zdravie ale nerob si starosti som v poriadku a dobre rady smeruj niekam inam .. ja chcem rady ohladom hodiniek a co sa tyka toho druhu hodiniek / repliky / su to veci ktore neodelitelne patria aj sem ... nemam o take hodinky zaujem len ma zaujima co je to zac nakolko to vela ludi chvali. ak niekto nieje fanatik do hodiniek postacia mu aj hodiny zn. Secco / alebo aj nejake repliky / a mozno sa im bude tesit tak ako nejaky fanatik tu z fora ktory da za hodinky ovela xy penazi. kazdy kupuje to naco ma ...

.... neber mě moc vážně ;)

- chtěl jsem jenom napsat že Traser je dobrá volba X vložené peníze X užitná hodnota X není se za co stydět X jsou to pěkné hodinky

Odesláno

Jasné, že na repliky sa vykašli, kúp poriadne automaty, myslím teda aj tie lacnejšie, napr. Seiko sport 5, Poljot, alebo aj Hamilton. Breitlingi si kúpiš neskôr (to bol fór) :thumbsup_anim:

Odesláno

V poriadku, porušil som svoju zásadu a reagoval som neadekvátne. Nemyslel som to zle. Aby si to pochopil, tomuto fóru už dlhšiu dobu venujem veľa svojho času. Hlavne si tu toho veľa prečítam - novinky, hodnotenia, názory odborníkov... Nepíšem veľa, pretože sa držím zásady, že radšej jeden hodnotný príspevok, ktorý niečo prinesie, ako 100 príspevkov typu "jééj to sú krásne hodinky, nosíte slipy, či trenky a pod." Problematike replík je tu venovaný dosť veľký priestor a názor odborníkov tohto fóra je jednoznačný, preto som mal dojem, že je to otázka na zlom mieste. To je všetko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...