PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 OK jasne len som sa pytal pretoze som uz dostal nejake ponuky na repliky a vraj su velmi pekne ... to je mozne len co vydrzia ... ja sa drzim rad resp. aj tvojej a to je moj favorit TRASER SUPER CHRONO BLUE STEEL ...
martin1974 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 PS : posledna otazka na vas ake mate skusenosti s replikami? Dorá otázka!!! Rovnako, akoby si sa na katolíckom fóre opýtal na podtraty... Nič v zlom, ale nič lepšie mi nenapadlo. Sú to vyhodené peniaze - ber to ako dobrú radu zadarmo.
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 PS : posledna otazka na vas ake mate skusenosti s replikami? já mám zkušenosti veskrze dobré - momentálně mám dvoje repliky Rolexu a fungují celkem dobře a hlavně dobře vypadají - vlastně ještě nikdo nepoznal, že to jsou repliky - já bych se toho nebál, protože jsou i celkem přesné,řekl bych stejně přesné jako originál - viz jiná vlákna nicméně pokud jsi se rozhodl pro TRASERY tak Ti je mohu vřele doporučit, protože budeš v noci vědět kolik je hodin a ty hodinky mají větší "koule" než repliky čehokoli, protože se pod jejich autenticitu někdo podepsal a nejsou vyrobené v bambusové garáži pro líného mezka na Čínském venkově
Beladona Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Je to slovíčkaření, ale asi bych dělal rozdíl mezi replikou a fakem.......
Churchill Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Jojo, Trasery jsou v poho, jak jsem už psal jinde, na outdoor moc fajn volba a naprostá spokojenost. Dokonce v pohodě přestály i bourací práce na domě
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 ano Traser je moja volba / dufam ze budem spokojny / co mi bolo ponuknute z replik bolo zaujimave ... ty si ich kupoval kde? myslim tie repliky?
martin1974 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 nerozumiem co inak ? ? ? Ďalšia (posledná) dobrá rada zadarmo - Pre boha živého, viac si tu toho prečítaj!!! Ináč Ťa tu upália za živa... Ver mi, ide mi len o Tvoje dobro a zdravie... Ináč, opýtať sa YPA, kde kupuje repliky, to je zásah týždňa... Ešte teraz sa rehocem.
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 som ti zaviazany ze sa tak bojis o moje zdravie ale nerob si starosti som v poriadku a dobre rady smeruj niekam inam .. ja chcem rady ohladom hodiniek a co sa tyka toho druhu hodiniek / repliky / su to veci ktore neodelitelne patria aj sem ... nemam o take hodinky zaujem len ma zaujima co je to zac nakolko to vela ludi chvali. ak niekto nieje fanatik do hodiniek postacia mu aj hodiny zn. Secco / alebo aj nejake repliky / a mozno sa im bude tesit tak ako nejaky fanatik tu z fora ktory da za hodinky ovela xy penazi. kazdy kupuje to naco ma ...
luboš72 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 On zaťal do živého... Pichá do osieho hniezda, nechaj tak, YPO to pochopí...
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 som ti zaviazany ze sa tak bojis o moje zdravie ale nerob si starosti som v poriadku a dobre rady smeruj niekam inam .. ja chcem rady ohladom hodiniek a co sa tyka toho druhu hodiniek / repliky / su to veci ktore neodelitelne patria aj sem ... nemam o take hodinky zaujem len ma zaujima co je to zac nakolko to vela ludi chvali. ak niekto nieje fanatik do hodiniek postacia mu aj hodiny zn. Secco / alebo aj nejake repliky / a mozno sa im bude tesit tak ako nejaky fanatik tu z fora ktory da za hodinky ovela xy penazi. kazdy kupuje to naco ma ... .... neber mě moc vážně - chtěl jsem jenom napsat že Traser je dobrá volba X vložené peníze X užitná hodnota X není se za co stydět X jsou to pěkné hodinky
luboš72 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 PS : posledna otazka na vas ake mate skusenosti s replikami? Jasné, že na repliky sa vykašli, kúp poriadne automaty, myslím teda aj tie lacnejšie, napr. Seiko sport 5, Poljot, alebo aj Hamilton. Breitlingi si kúpiš neskôr (to bol fór)
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 konecne rozumne slovo ... toto som chcel pocut ... dik ... som rad ze ste mi odobrili tie Trasery ...
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 chalani este jedny co si myslite o tychto http://watchaday.blogspot.com/2008/05/seik...kenmonster.html
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 co by si mi teda odporucil TRASERY alebo SEIKO ...
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 mne sa to tiez tak vidi, no tie SEIKO su u nas v SR teraz za cenu 7300sk co sa mi len nevidi je ze nemaju zafirove sklicko, takze vravis ze jednoznacne medzi nimi je to znovu Traser ...
martin1974 Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 som ti zaviazany ze sa tak bojis o moje zdravie ale nerob si starosti som v poriadku a dobre rady smeruj niekam inam .. ja chcem rady ohladom hodiniek a co sa tyka toho druhu hodiniek / repliky / su to veci ktore neodelitelne patria aj sem ... nemam o take hodinky zaujem len ma zaujima co je to zac nakolko to vela ludi chvali. ak niekto nieje fanatik do hodiniek postacia mu aj hodiny zn. Secco / alebo aj nejake repliky / a mozno sa im bude tesit tak ako nejaky fanatik tu z fora ktory da za hodinky ovela xy penazi. kazdy kupuje to naco ma ... V poriadku, porušil som svoju zásadu a reagoval som neadekvátne. Nemyslel som to zle. Aby si to pochopil, tomuto fóru už dlhšiu dobu venujem veľa svojho času. Hlavne si tu toho veľa prečítam - novinky, hodnotenia, názory odborníkov... Nepíšem veľa, pretože sa držím zásady, že radšej jeden hodnotný príspevok, ktorý niečo prinesie, ako 100 príspevkov typu "jééj to sú krásne hodinky, nosíte slipy, či trenky a pod." Problematike replík je tu venovaný dosť veľký priestor a názor odborníkov tohto fóra je jednoznačný, preto som mal dojem, že je to otázka na zlom mieste. To je všetko.
PetkoNZ Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 ok nic sa nedeje kolko ludi tolko nazorov ... ak sa ta mozem opytat ktore by si si vybral TRASER alebo tie SEIKO ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se