Návštěvník T.O.M.P. Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) T.O.M.P: A já bych se tě zase s dovolením zeptal, vzhledem k tomu, že jsme na diskuzním fóru o hodinkách, kolika tématickejma příspěvkama jsi přispěl? Kolika přínosnejma postama o hodinkách ses tady uvedl? Těším se na odpověď. Sorry, ale navážet se zrovna do Petra, tos kapku přestřelil. to asi nemyslíš vážně - to chceš asi jen rejpatale já mám nervy ok, jsem trpělivej a rád ti odpovím kolika příspěvkama jsem přispěl ? - najdi si můj profil a tam to najdeš, můžeš si je všechny přečístkolika postama jsem se uvedl ? - dttopřestřil jsem navážet se do Petra - jo máš pravdu, je poznat, že s potápěním nemá zkušenosti, tak jsem ho neměl těma otázkama na počet ponorů a pod. prudit. - to jsem udělal chybu, omlouvám se ti Petře Přiklám pár narychlo udělaných foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2013 uživatelem T.O.M.P.
instant Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) to instatnt: ty perlíš, ale jestli nosíš hodinky na ptákovi, pak je možný, že máš pocit že se ti ve vodě zmenšuje zápěstí tak vies, vtaka mam maleho, tak aby to ladilo.. aby sme remenu zabranili ohybat sa v malom polomere, tak z neho urobime harmoniku, ano? WTF.. btw v akom malom polomere chces remen ohybat na ruke? si vystrihnuty z kartonu a vrhnuty do zleho trojrozmerneho sveta? ano, prispel si mnohymi prispevkami, napr. tento bol extra hodnotny.. LINK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2013 uživatelem instant
Peter78 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 jeeemine, co je tohle zas za CUR..A [ano, T.O.M.P, o to be se mluvi]
instant Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 mozno staci vydrzat este jeden prispevok.. ma ich 49
pevo Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Úžasný téma, kluci díky!! Jestli jsem to dobře pochopil, tak obvod ptáka se mi pod vodou zmenší, takže nehledě k počtu vytlačených bublinek, budu napříště používat ve vodě zvlněný prezervativ! Jen aby mi nespad...
StanoBare Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) TOMP by mohol osláviť 50 príspevok zverejnením svojho hĺbkového ponoru, nech to má štýl. Viď z histórie Seika - zvlášť posledná veta: In 1975, Seiko unveiled the Seiko Professional 600m diver....It was the first diver´s watch that had a titanium case, and also the first with a rubber strap with three ribbed vents on each side....The reasoning behind making the case of titanium was that the space-age metal is extremely lightweight, and highly corrosion resistant. As for the strap, at high pressure (great depths) wet suits tend to shrink, so a ribbed strap will stretch to compensate for this fact and put less pressure on the pins that hold the band to the watchcase. Ale tí, čo to v Seiku zmuchlali sú len suchozemci a NIKDY pod vodou neboli, samozrejme bez hĺbkového rekordu, len ak v bazéniku po saune, ani sa ŽIADNEHO potápača, či odborníkov pri vývoji nikdy nepýtali...kam sa na teba hrabú TOMPe. edit: zdroj: Seiko and Citizen forums, WUS, watchlords.forumotion Upraveno 6. února 2013 uživatelem StanoBare
parnistroj Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Nejen ze se zmensi obvod, tompovi ho ten tlak evidentne zatlacil dovnitr, takze s nim mejte slitovani. Musi to byt peklo a ne zivot.Sorry vsem lidem dobre vule
Návštěvník T.O.M.P. Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 nechci se dotknout tvého smyslu pro humor, ale to cos napsal je tak na 12-13letvěku
instant Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Úžasný téma, kluci díky!! Jestli jsem to dobře pochopil, tak obvod ptáka se mi pod vodou zmenší, takže nehledě k počtu vytlačených bublinek, budu napříště používat ve vodě zvlněný prezervativ! Jen aby mi nespad... tak do jacuzzi zas netreba liezť s očakávaním toho najhoršieho, kolego..
StanoBare Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 TOMPE, kašli na ftáka, vyjadri sa k môjmu príspevku. Hm, čo ty nato?
instant Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 nechci se dotknout tvého smyslu pro humor, ale to cos napsal je tak na 12-13letvěku počuj, už si vypočítal zmenšenie obvodu ruky v neopréne? http://www.youtube.com/watch?v=O2W0vUpAqBQ
Návštěvník T.O.M.P. Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) 2 stanoBare: už jsem psal: vlnky prostě mají význam ochrany, aby nedocházelo k ohybu v malém poloměru, stejně jako to bývá třeba u kabelůedit: ten text se týká suchejch oblekům !!!!! (viz. 2 instant) to je něco jinýho než, když se navlíkneš do obyč neoprenu 2 instant: vygůgloval jsi špatný video, tohle je o tzv. suchejch oblecích - to se nafukuje (vzduchem nebo argonem), psal jsem, že sucháčema bych tuto diskusi radějio nekomplikoval ostatně já si computer (ten na fotkách) připínám na pravou rukavici, kterou používám i v tropech, protože se potápím jen do vraků (ryby a příroda mě moc nezajímaj), tak abych se nepoškrábal. Na levou ruku si rukavici neberu abych měl cit pro ovládání infiltratoru, kamery/foťáku, světla, computeru ale jestli někdo chce žít s vědomím, že vlnky na pásku jsou kvůli zmenšení obvodu ruky nebo ruky v neoprenu nebo ruky v suchém obleku, ať si s tím žije. A já snad budu mít štěstí a s nikým takovým se při ponoru nepotkám EDIT:takle může dopadnout, kdo nezná funkce svý výstroje Upraveno 6. února 2013 uživatelem T.O.M.P.
parnistroj Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Tak konecne vsichni vime, ze Seiko vymyslelo vlnky sice dobre, ale z totalne blbyho duvodu. Jeste, ze te mame, o zarici!Jinak jsem slysel, ze T.O.M.P. znamena Tip Of My Pen_s, je to pravda? Upraveno 6. února 2013 uživatelem parnistroj
instant Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak konecne vsichni vime, ze Seiko vymyslelo vlnky sice dobre, ale z totalne blbyho duvodu. Jeste, ze te mame, o zarici!Jinak jsem slysel, ze T.O.M.P. znamena Tip Of My Pen_s, je to pravda? The Only Mind Power. Siddhartha.
Návštěvník T.O.M.P. Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 je zajímavý jak jsem se zde stal terčemjakýchsi podivných narážek.nejzajímavější je ten davovej efekt. Lidi, kteří nemají sami co říct a plácají blbosti vycítili svojí příležitost a jdou s davem.připomíná mi to jak po válce "vítězní" hrdinové vyháněli Němce ze Sudet a kradli jim majetky. užijte si to
parnistroj Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 To neni mozne. Jedine, ze to neni velke O ale nula, to by pak sedelo.The 0 Mind Power. Mel by se hluboce zamyslet nad nejlepsi definici blbce - clovek, ktery neni schopen se poucit z vlastnich chyb. Baba vytahla z pretlakove nadoby neopren mokry ze vsech stran a T0MP mele cosi o argonu nebo vzduchu, neni rozkosny?
Peter78 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 je zajímavý jak jsem se zde stal terčemjakýchsi podivných narážek.nejzajímavější je ten davovej efekt. Lidi, kteří nemají sami co říct a plácají blbosti vycítili svojí příležitost a jdou s davem.připomíná mi to jak po válce "vítězní" hrdinové vyháněli Němce ze Sudet a kradli jim majetky. užijte si to na pochopeni tech reakci vysokou skolu mit nemusis.. Neco nevis, zeptas se a pak se chovas jako debil
instant Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 on myslel vzduch ktory je v bublinach toho neoprenu pred stlacenim. V tej komore ho z neho vytlacia, čím sa znizi jeho hrubka na zhruba tretinu, čo by sa inak dialo postupne a pomaly, časom stráveným v hĺbkach pri ponáraní sa. Aj to tam popisuje ako k tomu postupu prisli, de facto je to artificial aging.tu ide o nieco ine. autor dizajnu zvlneného remena je znamy, ucel toho dizajnu je znamy a popísaný jeho autorom, len tuto trollko tvrdi svoje a este sa cuduje, ze su nanho vsetci zli. napada mi len bradatý vtip o debilovi co sa v Terchovej na hodoch postavi pred polnocou doprostred krcmy a ľúbeznou kaviarňovou pražštinou prednesie "Tak pánové, já jsem zastáncem vědecké teorie docenta Pavláska z katedry orientální archeologie, že Jánošík byl polský žid a po své pramatce maďar." docentovi Pavláskovi sa týmto ospravedňujem
Jezevcik2 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Nebudu se vyjadřovat k tomu,o čem se Tě kolegové snaží zbytečně přesvědčit,protože to udělali naprosto jasně a věřil bych bezmezně i tomu,že Seiko nevymyslelo něco,co omylem vydávají jako pomůcku k jinému účelu,ale rád bych se vyjádřil k těm kabelům.Vysvětli mi,kde je problém?Devadesátistupňový ostrý ohyb neuděláš na 4x240,nemělo by se ohýbat při nízkých teplotách,špatně ohneš placaté CYKYLO v poloze"navýšku",ale věř,že na běžném kabelu můžeš bez újmy udělat třeba uzel.
Dantechno Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 TOMP ma ban na mesic... ani nevim proc, proste jsem to psychicke nevydrzel.. jsem pripraven nest nasledky sveho neuvazlkiveho chovani. Peter78 ma ban na 3 dny za tu nadavku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se