chief Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Páteční rychlocvak“S novými hodinkami je člověk ještě lepším člověkem” Zdravím místní Aquis potápěče.Huráá, tak jsem se taky dočkal Díky bohu Dlouho jsem na ně nedosáhl, pak ještě podražilo. Ale, když jsou teď ty slevy…Pěkný víkend #aquiscal400#5daysSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Tak Vám tady řeknu mojí storku s Aquisema cal. 400-2 začátkem prosince jsem si pro ně jel do Drážďan do autorizovaného obchodu, protože na ně byla akce za 2.660 euro, takže cca o 20 tis. levněji než v ČR.. no a dělaly +10 sec. každý den, tak jsem je poslal na regulaci.. po regulaci delaly zase -25 sec. denně.. takže jsem je zase poslal podruhý do servisu.. tam mi řekli, že museli měnit komplet strojek.. no a při předání jsem si všimnul, že mi tam dali starší strojek 400 a ne 400-2, který jsem tam měl původně.. takže jsem je zase poslal, aby mi tam dali 400-2. no takže tohle harakiri trvalo 2 měsíce.. teď už mám hodinky cca měsíc a všechno v poho.. na začátku byla přesnost cca. -5 sec. za den a teď po měsíci si strojek sedl.. 1.3. jsem je seřídil a natáhl a jdou úplně na vteřinu přesně.. +-0 sec. skoro za 10 dní, to je pecka.. odkládám je na noc na stůl, žádnej natahovač.. ale nevěřil jsem, že se ty hodinky za ten měsíc takhle zajdou a ta přesnost si sedne, ty oleje se v tom strojku asi musí fakt rozhejbat a rozpohybovat.. jinak suma sumárum za cca 66.000 Kč asi nic lepšího neni.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Living next door to OrisSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Tak Vám tady řeknu mojí storku s Aquisema cal. 400-2 začátkem prosince jsem si pro ně jel do Drážďan do autorizovaného obchodu, protože na ně byla akce za 2.660 euro, takže cca o 20 tis. levněji než v ČR.. no a dělaly +10 sec. každý den, tak jsem je poslal na regulaci.. po regulaci delaly zase -25 sec. denně.. takže jsem je zase poslal podruhý do servisu.. tam mi řekli, že museli měnit komplet strojek.. no a při předání jsem si všimnul, že mi tam dali starší strojek 400 a ne 400-2, který jsem tam měl původně.. takže jsem je zase poslal, aby mi tam dali 400-2. no takže tohle harakiri trvalo 2 měsíce.. teď už mám hodinky cca měsíc a všechno v poho.. na začátku byla přesnost cca. -5 sec. za den a teď po měsíci si strojek sedl.. 1.3. jsem je seřídil a natáhl a jdou úplně na vteřinu přesně.. +-0 sec. skoro za 10 dní, to je pecka.. odkládám je na noc na stůl, žádnej natahovač.. ale nevěřil jsem, že se ty hodinky za ten měsíc takhle zajdou a ta přesnost si sedne, ty oleje se v tom strojku asi musí fakt rozhejbat a rozpohybovat.. jinak suma sumárum za cca 66.000 Kč asi nic lepšího neni.. To je mazec Já si šel pro svojí slevu minulý týden do Koscomu.Můj caliber 400-2 zatím šlape topově Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Já mám od kolegy tady z fóra zelené Aquis 41,5mm s Cal.400, kupované původně v Německu (pár stránek dříve tu také u nich řešil nedostatečný nátah)... Při mém způsobu nošení, tedy 24/7, jdou stabilně lehce pod 6s/den a i při mé kancelářské práci se natahují dostatečně - nestalo se mi, že by se za těch 5 týdnů, co je mám, zastavily... Vhodným odkládáním na noc, předpokládám, bych se dostal na lepší přesnost, ale já jsem zvyklý mít hodinky i na spaní, takže to neřeším Za mě s tímto kalibrem v Aquisech velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března před 7 minutami, horskjan napsal: Já mám od kolegy tady z fóra zelené Aquis 41,5mm s Cal.400, kupované původně v Německu (pár stránek dříve tu také u nich řešil nedostatečný nátah)... Při mém způsobu nošení, tedy 24/7, jdou stabilně lehce pod 6s/den a i při mé kancelářské práci se natahují dostatečně - nestalo se mi, že by se za těch 5 týdnů, co je mám, zastavily... Vhodným odkládáním na noc, předpokládám, bych se dostal na lepší přesnost, ale já jsem zvyklý mít hodinky i na spaní, takže to neřeším Za mě s tímto kalibrem v Aquisech velká spokojenost u ty novejsi verze 400-2 je prave tezsi rotor, tam by ten nedostatecny natah mel byt vyresen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března před 12 minutami, Falko napsal: u ty novejsi verze 400-2 je prave tezsi rotor, tam by ten nedostatecny natah mel byt vyresen.. No, zatím jsem s tím neměl problém, tak se uvidí jak to bude, když třeba sem tam hodinky časem na chvíli prostřídám... Ale já obecně nosím vždycky jedny delší dobu v kuse, uložím a pak zase vezmu na delší čas jiné... Každopádně díky za info Vím, že nějaké změny na tom Cal.400-2 proběhly, ale jaké konkrétní, jsem zatím hlouběji nedohledával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Ahoj, Možná hloupý dotaz, ale jak poznám, že mají Caliber 400-2? Díky Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 18 minutami, bcmike napsal: Ahoj, Možná hloupý dotaz, ale jak poznám, že mají Caliber 400-2? Díky Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května To jsou stejně super sexy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Nová limitka s kalibrem 400. Ten číselník bude naživo, myslím, pecka https://monochrome-watches.com/introducing-oris-great-barrier-reef-limited-edition-iv-aquis-date-43-calibre-400-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) Pekny.. jen ta seda luneta se mi az tak nelibi.. a dynko pecka.. Upraveno 9. července uživatelem Falko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) před 3 minutami, Falko napsal: Pekny.. jen ta seda luneta se mi az tak nelibi.. a dynko pecka.. Upraveno 9. července uživatelem Falko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Já jsem se asi zamiloval, to musím vidět naživo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července IMG_3378.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se