Frantik Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Souhlasim se Spidem, kdyz SMP, tak Bondovky. Nic proti cerne verzi, ale ta modra je lepsi a to vcetne tahu.
Seamaster Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Je to samo vec ciste osobniho vkusu, vyraz "lepsi" je zavadejici, jedna se o totozne hodinky s ruznym image. Modra verze jsou proste "bondovky" a cerna je inspirovana staryma seamasterama 300 ze 60tych, to uz tu take bylo vcetne fotek. Co se tyka tahu, tak prvni rada cernych SMP mela totozny tah s bondovkama, ale nebylo to nejak ono...ten novejsi je hezci - pro mne. Jeste me napadlo, ze by resenim bylo zakoupit ty novy bondovky, je to takovej hermafrodit...
Frantik Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Je to samo vec ciste osobniho vkusu, vyraz "lepsi" je zavadejici, jedna se o totozne hodinky s ruznym image. Modra verze jsou proste "bondovky" a cerna je inspirovana staryma seamasterama 300 ze 60tych, to uz tu take bylo vcetne fotek. Co se tyka tahu, tak prvni rada cernych SMP mela totozny tah s bondovkama, ale nebylo to nejak ono...ten novejsi je hezci - pro mne. Jeste me napadlo, ze by resenim bylo zakoupit ty novy bondovky, je to takovej hermafrodit... OK, uznavam. Je to muj subjektivni nazor jako byvaleho majitele Bondovek.
spiderer Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 OK, uznavam. Je to muj subjektivni nazor jako byvaleho majitele Bondovek. Modry SMP jsou jediny spravny SMP, tzn Modry SMP - bondovky jsou jedinou dobrou volbou u modelu SMP coz je fakt vseobecne znamy, cerne SMP jsou neco jako faky, proste odpad.. /// Pratele driv nez se do me nekdo pustite, delam si pr*el, proste jsem klasickym bondovkam prisel na chut velmi rychle a nekolikrat jsem koketoval s myslenkou koupit cerneho brasku, ale vzdycky kdyz jsem je mel na ruce tak jsem zjistil, ze se mi proste nelibi..
SAS Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Modry SMP jsou jediny spravny SMP, tzn Modry SMP - bondovky jsou jedinou dobrou volbou u modelu SMP coz je fakt vseobecne znamy, cerne SMP jsou neco jako faky, proste odpad.. /// Pratele driv nez se do me nekdo pustite, delam si pr*el, proste jsem klasickym bondovkam prisel na chut velmi rychle a nekolikrat jsem koketoval s myslenkou koupit cerneho brasku, ale vzdycky kdyz jsem je mel na ruce tak jsem zjistil, ze se mi proste nelibi.. Co člověk to jiný názor... Zkoušel jsem černé SM a chytily mě za srdce. Takže u mě to mají jasné
spiderer Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Co člověk to jiný názor... Zkoušel jsem černé SM a chytily mě za srdce. Takže u mě to mají jasné Ja bych rozumnel treba temto, ale to je klasika
SAS Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Ja bych rozumnel treba temto, ale to je klasika Samozřejmě že s těma bych si taky hned rozuměl :-) Stejně tak se k nim můžou přidat původní Moon Watch atd...... Ale kde na to vzít a nekrást??
Kalifx Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Je to samo vec ciste osobniho vkusu, vyraz "lepsi" je zavadejici, jedna se o totozne hodinky s ruznym image. Modra verze jsou proste "bondovky" a cerna je inspirovana staryma seamasterama 300 ze 60tych, to uz tu take bylo vcetne fotek. Co se tyka tahu, tak prvni rada cernych SMP mela totozny tah s bondovkama, ale nebylo to nejak ono...ten novejsi je hezci - pro mne. Jeste me napadlo, ze by resenim bylo zakoupit ty novy bondovky, je to takovej hermafrodit... A který tah je vlastně nový? Já mám přesně ten, co jsem sem hodil na tom "nočním" fotu - dva tenký leštěný okraje na středový části - a ten se mně líbí mnohem, mnohem víc (ať je starý nebo nový ) než třeba na týhle limitce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 A který tah je vlastně nový? Já mám přesně ten, co jsem sem hodil na tom "nočním" fotu - dva tenký leštěný okraje na středový části - a ten se mně líbí mnohem, mnohem víc (ať je starý nebo nový ) než třeba na týhle limitce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ano, naprostej souhlas. Taky mam ten z nocniho fota (v podstate stejny ma i Speedmaster) a nemenil bych. Tenhle na te limitce (a vubec nove rade SMP) je ten klasicky bondovsky, me se taky nelibi, je az moc zdobnej a trochu teplej...sorry Ale opravdu zadnej flame, proste jen nazor buranka z Brna.. Proste jak je nekdo na slipy a nekdo na trenky, asi vzdy budou i tady dva tabory...
railmaster Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Ano, naprostej souhlas. Taky mam ten z nocniho fota (v podstate stejny ma i Speedmaster) a nemenil bych. Tenhle na te limitce (a vubec nove rade SMP) je ten klasicky bondovsky, me se taky nelibi, je az moc zdobnej a trochu teplej...sorry Ale opravdu zadnej flame, proste jen nazor buranka z Brna.. Proste jak je nekdo na slipy a nekdo na trenky, asi vzdy budou i tady dva tabory... Asi pred rokom tu bol klasický bondovský ťah ponímaný ako to najlepšie čo sa tu objavilo, je masívny a celkom dobre vyvažuje hmotu hodiniek a neťahá chlpy na ruke. Oi, naozaj sa nosí pohodovo. To neznamená, že Speedmasterovský ťah je horší. Výhodou je, že u Omegy je na výber viac ťahov ku zhodným, resp. podobným hodinkám. Je to naozaj len vec osobného vkusu.
Pe3xxx Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 ako tak pozeram je to tu pol na pol co sa tyka vkusu.. aspon vidno ze kazdemu sa paci nieco ine. no u mna je to tak, ze sa priklanam k ciernym. neviem preco, ale tie modre sa mi zdaju uz az prilis zastarale.. a to som vcelku fanusik znacky omega a som si vedomy, ze su to kultove hodinky, ale aj tak by som volil ciernu.
Peta-Biker Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 I já se rozhoduji mezi Omegami-klasika modré Bondovky nebo černé??? Nevím, černé jsem neviděl na živo, na fotkách se mě hodně líbí... Taky nevím, jestli jsem rozhodnut pro automat, automatů mám více, takže asi to vyhrajou quartzy... Otázkou zůstává pro mne však cena...
spiderer Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 I já se rozhoduji mezi Omegami-klasika modré Bondovky nebo černé??? Nevím, černé jsem neviděl na živo, na fotkách se mě hodně líbí... Taky nevím, jestli jsem rozhodnut pro automat, automatů mám více, takže asi to vyhrajou quartzy... Otázkou zůstává pro mne však cena... Pokud jsi nevidel nazivo cerne, tak doporucuji pred pripadnym nakupem tak ucinit, aby jsi nebyl prekvapenej, treba me se cerny jeste jakz takz na obrazcich libily, ale nazivo to pro me bylo rozcarovani (nekolikrat). Sam jsem mel bondovky v quartzu a melo to dve vyhody, pokud mas vic automatu tak to jsou hodinky vzdy v pohotovosti (navic ke sportovnim hodinkam mi quartz sedel vyborne) a za druhe jsou o celkem dost levnejsi. Kdyz bys mel trosku stesti tak sezenes modry v quartzu full size (41mm) i s doklady okolo 800-900 USD, u nas nove v quartzu vyjdou myslim na 36k CZK
vor Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Jedině automat a černý. Ty kulatý indexy u modrých taky vůbec nemusím a černá mi připadne víc univerzální ( ne tak sportovní). Nějaká motivační fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Spiderer: Michale, hezky jsi mě to shrnul, půjdu na 95% do modrých , v quartzu, určitě ne u nás, chci se do 20k vlézt.
PhoeniX Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Viděl jsem v reálu černé, modré bondovky i černé bondovky. Jednoznačně ČERNÁ - ať se týká jakékoli verze.
Jaem Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Spiderer: Michale, hezky jsi mě to shrnul, půjdu na 95% do modrých , v quartzu, určitě ne u nás, chci se do 20k vlézt. Neviem, neviem, ci sa do 20k za nove vojdes... na sivom trhu stoja 1500 - 1600$, k tomu clo+DPH...
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Neviem, neviem, ci sa do 20k za nove vojdes... na sivom trhu stoja 1500 - 1600$, k tomu clo+DPH... Ja jsem jedny kupoval na ebay za cca 800 USD, nebyly nove, ale byly skoro jako nove, v kompletnim baleni Myslim si, ze 20k CZK je na bondovky celkem rozumny rozpocet, ktery mi neprijde nerealny
Peta-Biker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Nemusí být a nebudou nové, chci je " zánovní " a proto si myslím, že 20k CZ je dostatečná suma na Bondovky v quartzu...
tombed Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 (upraveno) když jsem si kupoval longíny hydroconquesty, koketoval jsem mezi modrými a černými, naživo vyhrály černé. U Seamasteru nemám co řešit... pro mě jednoznačně černé v automatu, přímo se mi chce parafrázovat žlutého psa ... místo modrá... černá je dobrá... , mám další metu... Upraveno 20. září 2008 uživatelem tombed
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se