Juraj11 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak jsem se díky místnímu členu stal opět hrdý majitelem Doxa SUB,přesněji model 1200T Sharkhunter. První dojmy:jsou menší než si pamatujiVlastnil jsem jinou limitku ve stejném rozměru,ale už je to dlouho. Zároveň jsem vlastnil i 5ti-litry,oranž i černé a ty mi velikostně sedí lépe.I tak jsem velice rád že jsem je sehnal Pochlubte se svými kousky A dvě vzpomínkové Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Gratulace Jirko, že ses opět doplácal k Doxám. Mám je s tebou spojené tak nějak nejvíc. Užívej si je plnými doušky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Taky gratuluju! Na Suby tu uz vlakno mame, tak to foukni i tam Doxa SUB https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=48282&url=https%3A%2F%2Fforum%2Echronomag%2Ecz%2F&share_type=t&link_source=app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Díky za nasmerovani,věděl jsem že tu někde je,ale nenašel Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Gratulace Jirko, že ses opět doplácal k Doxám. Mám je s tebou spojené tak nějak nejvíc. Užívej si je plnými doušky;-)Díky Tome,teď už jen sehnat 5ti litry a srdíčko bude mít klidSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Nebude.. ti bude chybět zas něco jinýho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Nebude.. ti bude chybět zas něco jinýho! Kde to mám podepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Kdo si hraje, nezlobí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Nejvíc se mi líbí na tom čistě zelenym. A doporučuju zkusit gumu od Eriky (případně nějakej její klon)- klasická varianta v zelený s žlutym proužkem jim sedí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Nejvíc se mi líbí na tom čistě zelenym. A doporučuju zkusit gumu od Eriky (případně nějakej její klon)- klasická varianta v zelený s žlutym proužkem jim sedí perfektněNakonec se mi nejvíc líbila šedá se žlutým pruhem, před chvíli objednáno;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 A je to doma:-) Jako přiznám se, že jsem od toho strapu čekal možná až moc, když ho všude tak vychvalují, ale třeba tomu teprve příjdu na chuť:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Barevně sedí ale parádně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 (upraveno) Hele ja tu Eriku taky mam. Nastesti mi "ji" zdejsi clen nechal de facto nepouzitou za litr. Jako je to super strap, kor tem Doxam fakt sedi. No ale nejak se nemuzu zbavit pocitu, ze kdyby to vymyslel nekdo od ČR na vychod tak by ten strap stal o 75 % min a takovy halo by se kolem toho taky nedelalo. Upraveno 30. listopadu 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Já bych řekl, že Sofie trošku na východ je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 15 hodinami, Kostra napsal: Já bych řekl, že Sofie trošku na východ je:-) Tak to se omlouvam. Ja mel v hlave ze Erika je Holandanka a ze se to dela prave nekde vic na zapade. Moje hloupost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Tak to se omlouvam. Ja mel v hlave ze Erika je Holandanka a ze se to dela prave nekde vic na zapade. Moje hloupost!Měl jsem to v hlavě stejně, ale dorazil ze Sofie;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Před hodinou, Kostra napsal: Měl jsem to v hlavě stejně, ale dorazil ze Sofie;-) Tak to "Enjoy, Erika" na obalce asi nepsla ona, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 to je ten lumi nato strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Právě teď, Harwey napsal: to je ten lumi nato strap? Tento konkretni ne, ale dela i s lumi. Tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se