instant Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 je pravda ze som tam bol dnes, nechal som si odlestit vryp na dynku. Kedze ho musel dat dole, poziadal som ho ci by som nemohol byt pri tom ked to bude davat dole aj nasadzovat naspat. vsetko bolo ok /neviem ci preto ze videl ze sa vyznam.. ?/, daval si pozor atd. ale je pravdou aj to, ze to vobec nie je standardny postup, stat pri hodinarovi. btw, s rolexkami by som asi vazne isiel k autorizovanemu servismanovi. ja tam chodim len preto, ze kupujem exoticke hovadiny, ktore v okruhu vela km aj tak nikto autorizovane neservisuje teraz som tam dal jedny poljoty, museli na nich odvrtat skrutky, ktore boli zozrate hrdzou /90te roky - hodinky skvely rusky ponorkovy nerez, skrutky samozrejme blato/, idem ich predavat tak som ich dal vycistit, nastavit atd. ked ich dostanem do ruky tak postnem ako to zvladli.. inak TomAnt ten vryp na dynku sem zaves ak ti to nerobi problem, mna by to teda zaujimalo co napachali.
TomAnt Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Odfotim ked pridem domov a poskytnem dokumentaciu
TomAnt Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Prikladam dokumentaciu, ako som slubil...
sagDEG Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 ja keď som v ba tak chodím s hodinkami na trnavské mýto v podchode.a tam sú dvaja tak za tým čo nemá okuliare.Raz som mal problém s DG a v troch hodinárstvach mi ich nevedeli zatvorit a poslali ma preč a on mi to urobil na počkanie a ešte aj zadarmo.Ale nejaké šajby som mu nedával ešte robiť kedže žiadne nemám akurát tak poljoty.
martin123 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Bol som si dat vymenit bateriu v hodinarstve na rizemi v AUPARKU a bol somvelmi nespokojny. Jednalo sa o drahsie hodinky nemenovanej poprednej znacky. Ten co tam vymienal tie baterky (volajme ho hodinar) mal velke rezervy v znalostiach veci suvisiacich s hodinami. Tvrdil mi napr. saphire glass (saphire crystal glass ) neznamena, ze mam zafirove sklicko ale ze to je informacia o tom, ze vo vnutri mam zafirovy kamen... nevadilo mu, ze ani po 10 rokoch pouzivania na sklicke nebol ani jeden skrabanec. Co vsak bolo najhorsie, hodiny mi vratil sice s vymenenou bateriou ale s prachom pod sklickom a tolko skarabancami na kove, ze som ostal sokovany. Pozeral som si ich az v aute a chcel som sa vratit, ked som vsak videl aky je to amater, tak som radsej nastartoval a isiel prec. Dodnes som nahnevany a to uz je davnejsie. Nikomu, kto chce robil cokolvek na drahsich hodinkach (okrem vymeny remienku) neodporucam do toho akoze hodinarstva cokolvek davat robit. Neodoprucam!
224477 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 V Auparku myslis tam v strede ta buda? Tam uz mu nedam do ruky ani 15 rocne Casia na vymenu baterie... Mozem nafotit brutalny ryp cez pol zadneho oceloveho viecka... ja som toto co popisuje videl.. Potreboval by som poradit kde vedia vymenit sklicko na 46 al. 47mm hodinkach, neznackove 'pilotky' ale mam ich velmi rad, prasklo, tak zvlastne, akoby tlakom sa rozmrvilo.. Vypukle sklo. Moze byt aj antireflex ale nie je podmienkou, su to 50e hodinky. Bratislava, samozrejme.
akatsuki Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 neni tam tych hodinarov v auparku viac ? v tej bude ze sa striedaju alebo je tam stale len taky cca 45 50 rocny
Jata Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Pozna niekto dobreho hodinara v BA?? ....potreboujem prelestit puzdro na hodinkach od skrabancov a urobit zakladnu udrzbu....ma niekto skusenosti???
zacik Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 trosku oprasim toto vlakno: potreboval by som motylovu sponu 18mm, kde v BA sa da nieco take kupit? Idealne hned aj nahodit
doctor Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) ahojte, potreboval by som vycistit na nastavit Prim sport2 (za den sa omeskaju asi 10 min, asi ked sa preklapa datum..) + chcem na ne remen hirsch rally.. neviete mi pls poradt niekoho v BA, pripadne v TT??? (aspon ne ten servis) vopred vdaka Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem doctor
tomtur Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Hirsch rally si objednaj z netu, ja som ho tu hladal asi rok, na otazku ci mi ho objednaju ked zaplatim rovno sa dvaja pousmiali a tretia teta povedala rovno NIE...Vycistenie a nastavenie sa da na radlinskeho, ja tam zajtra idem tiez. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem tomtur
Bask Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Vycistenie a nastavenie sa da na radlinskeho, ja tam zajtra idem tiez. Na Radlinskeho? To akoze Biharyho Stare hodiny? Ak mas primky, ten sa s tebou ani nebude bavit.
ivan13 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Potrebujem doporučiť nejakého dobrého hodinára na značky Longines a Hamilton, nemusí byť z BA.Má niekto dobré skúsenosti s hodinárstvom Alexander Nagy Rimavská Sobota? To by mal byť autorizovaný servis.
E230 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 K stanku dole v auparku: dnes som tam nechal skracovat retaz- 6eur
tomtur Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Na Radlinskeho? To akoze Biharyho Stare hodiny? Ak mas primky, ten sa s tebou ani nebude bavit. Primky nemam Bihary je trosku ofuknuty na prvy pokus, ale da sa s nim dohodnut. Fakt je, ze Seika ani neskusal opravovat
obchodnik-o3 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 K stanku dole v auparku: dnes som tam nechal skracovat retaz- 6eur nic v zlom ale myslim,ze to bude len skracovac a menic bateriek zistoval si hodinarstvo oproti dvom levom? v lete mi k mojej spokojnosti dali do pucu zatecene citizeny urcite su lacnejsi ako ten v auparku
varta Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Ahojte, zial podarilo sa mi spadnut s mojimi Citizenmi (automaty) a prestali ist. Sekundovka sa pohne iba na chvilu a minutovka vobec, korunka odpadla. Samozrejme ako prve mi napadlo ist do autorizovaneho servisu (Goldtime) kde to chlapik predbezne odhadol na 40 eur, ale podla typu zavady moze byt aj viac. Neviete mi poradit, ci by to nejaky hodinar nespravil lacnejsie? Oplati sa ich vobec opravovat? (ide o np3000-54a) Upraveno 1. října 2012 uživatelem varta
varta Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Update: Hodinky mi v Goldtime (Rezedova) opravili za 13 eur, este ich aj chlapik zdarma mierne prelestil (tah). Povedal, ze vymenili "kluc a korunku" pricom pouzili neoriginalnu korunku. Priamo pri preberani mi to nenapadlo, ale ked som prisiel domov tak som im zavolal ze ako je to s vodotesnostou. Chlapik mi povedal ze kvoli neoriginalnej korunke mi to neodporuca davat pod vodu (co ma dost nastvalo kedze povodne mali vodotesnost 10 bar). Potom som sa od neho dozvedel, ze keby som zohnal orig. korunku tak to vedia vymenit s tym ze to bude aj vodotesne... Tak som napisal do Citizenu a cakam kym mi odpisu...
Chronofobik Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť s hodinárstvom v Rimavskej Sobote, p. Alexander Nagy? Poslal som tam moje Certiny (samozrejme s tel. a e-mail kontaktom na mňa), pred týždňom boli prevzaté adresátom na pošte (sledovanie zásielky pomocou jej čísla), ale zatiaľ ticho "po pěšině". Nikde som tu na fóre nenašiel nikoho so skúsenosťou, tak som to riskol. No uvidíme....
orol Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Nejaké skúsenosti sú popísané tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102327-hodin%C3%A1rstvo-alexander-nagy-rim-sobota/?hl=nagy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se