MAF Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Ahoj, nejakou dobu pokukuju po hodinkach znacky Azimuth - viz. fotka. Bohuzel informace z webu jsou trosku zvlastni - firma sice udajne ze Svycarska, ale zalozena 2003 a nema web se svycarskou domenou... Prosim, mate nekdo nejake zkusenosti? Jde skutecne o SwissMade hodinky? Diky!
Viktor Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Hodinky se vyrábějí ve Švýcarsku. Majitel firmy je tuším z Hong Kongu.
Jeremy Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Brácha si kdysi koupil Azimuth Bombardier - Flieger hodinky s nějakým starým strojkem renovovaným. Umřely asi za 2 měsíce a prodejce raději vrátil rovnou peníze - prý je servis prakticky beznadějný.
MAF Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Zkušenosti jen ty nejlepší DIky za odpovedi, i kdyz je to trosku od extremu do extremu Zeptam se jinak, nabizi Azimuth kvalitu odpovidajici cene 2.500-3.000USD? Hodinky se mi fakt zdaji krasny, ale za tu cenu bych cekal skutecne hodne dobrou kvalitu. Dik, Martin
Onisan Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Já mám Azimuth Bombardier I a za ty prach yto byl super kup Fungujou několik let a bez problémů... Posrat se může i IWC
VS Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 DIky za odpovedi, i kdyz je to trosku od extremu do extremu Zeptam se jinak, nabizi Azimuth kvalitu odpovidajici cene 2.500-3.000USD? Hodinky se mi fakt zdaji krasny, ale za tu cenu bych cekal skutecne hodne dobrou kvalitu. Dik, Martin Kdysi tu byl obchod Kronium a prodával hodinky Azimuth Jagdbomber za asi 32000 - 35000, už si přesně nepamatuji. Přesně stejné hodinky teď prodává Kubson http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...stainless-steel , jenom nápis na ciferníku je jiný. Tož asi tak.
Onisan Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 a strojek uvnitř je jiný... ne že by to nějak hrálo roli ale tam byly jiné strojky...
Onisan Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Bombardier I. měl v sobě Fontainemelon caliber ST 96-4 cca z roku 1969 Bombardier II - caliber A.Schild AS 1950/51 cca rok 1968 Bombardier III. stejný jako II. Jagdbomber (která je takřka stejný jako Steinhart měl Unitas 6497-1
VS Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 (upraveno) a strojek uvnitř je jiný... ne že by to nějak hrálo roli ale tam byly jiné strojky... Mi připadají docela stejné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2008 uživatelem VS
Onisan Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Bombardier I. měl v sobě Fontainemelon caliber ST 96-4 cca z roku 1969 Bombardier II - caliber A.Schild AS 1950/51 cca rok 1968 Bombardier III. stejný jako II. Jagdbomber (která je takřka stejný jako Steinhart měl Unitas 6497-1 však už jsem to uvedl na pravou míru ve svém předchozím příspěvku... čti do konce kolego
Zach650csi Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Ahoj,Azimuth se mi taky líbí-např. model Bombardier IV.Koukal sem na jejich of.stránky a mají tam solidní slevy na demo modely military-cca40%.Kdyby někdo něco od nich objednával,tak se nejspíš připojím.
railmaster Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Aké máte skúsenosti s vintage strojčekom Fontainemelon ST 96. Informácie na nete o ňom sú veľmi skúpe. Viem len že je zo 60-tych rokov, spoľahlivý, presný a na pohľad celkom vzhľadný. Všimol som si, že ho niekoľko súčasných malovýrobcov hodiniek, rovnako ako Azimut použilo do Pilotiek.
Tomino2007 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Ahoj.stále pošilhávám po hodinkách Azimuth Militare 48mm B-uhr. Nikde ale nemůžu najít shop v EU. Když to googlím, vylezou vždy shopy v USA. Sice nabízí až poloviční slevy, jenže pak je navíc clo, DPH a do Ameriky se mi peníze moc posílat nechce..... Nevíte někdo, prosím, o oficiálním e-shopu někde v EU, případně, jak se dostat i k starším hodinkám? Na chrono.24 jsou opět jen nabídky z USA. A nemá někdo vlastní zkušenost s tímto krasavcem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomino2007 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Nevíte někdo, prosím, o možnosti koupě těch Azimuth militare 48mm za normální peníz v EU? Zkoušel jsem to i přímo na výrobce, ozvali se mi ze Singapuru, jenže to je cena + clo + DPH....díky. Podle mě nejkrásnější repliky B-uhr, především ty s "diamantovou" korunkou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se