papun Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 (upraveno) Tak nějak mě v posledních pár dnech zaujala prudekce Luch. Mám už objednané jednoručky, ale o to tu teď nejde. Třeba konkrétně: Watch Phoenix 2.0 929537391, takové ,,potápky" co mají sice těsnost 3 bary, ale o potápění tu vůbec nejde. Mají příjemnou velikost 40 mm bez korunky(zdroj poljot24.de) , safír a celkově se mi líbí. Cena asi 5.420,- na oficiálním e-shopu a doprava gratis, uvnitř je 2616М (Miyota, Japan), takže pokud se něco pokazí, tak to pořeší i naši zkušení hodináři. https://luch.by/en/kollektsii/feniks-2-0/929537391/ nějaké další obrázky a rozměry zde: https://www.poljot24.de/929530516.html Když jsme u těch strojků, dá se říct, že je lepší Seiko v základních kalibrech vůči Miyouta - nebo je to tak nějak na stejno? Teď sice nejsou prostředky, ale do budoucna bych o nákupu uvažoval. Jednak se mi fakt líbí a hlavně je to fajn rozměr a safír též potěší. Ještě pro zajímavost pro nás pozotivní vývoj běloruské měny. A vzhledem k situaci kterou tam mají to spíš bude lepší. Na vrcholu v roce 2010 stál cca 65,- Kč, docela propadl. Upraveno 28. října 2020 uživatelem papun oprava
Daemonultimate Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 (upraveno) Bych nedal za něco co vypada jak suby s třiceti metrama a tímto strojkem pět a půl litru. I číňani to se stejnym designem, strojkem i safírem se 100m zvládnou za dvojku. A to bych už taky nekupoval. Upraveno 28. října 2020 uživatelem Daemonultimate
Roman-ZA Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 mne sa pacia tie ich "dzigitalky", len ten rozmer nedam
Harwey Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 (upraveno) ruske kopirky subov som este nevidel, alebo som zle pozeral ale ked ti to nevadi, ozaj si kup radsej cinu s rovnakym dizajnom a lepsimi parametrami, ako ti pise daemon tusim Phoibos alebo tak nejak, napriklad Upraveno 28. října 2020 uživatelem Harwey
papun Odesláno 28. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2020 No jo jsem si myslel, že jsem objevil Ameriku.
Roman-ZA Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 pozeram si mozno dobre, lebo toto su bieloruske
papun Odesláno 28. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Tak zase nic. Uvidíme co jednoručky. Ty už jsou objednané. myslíte, že se dá tvrdit, že ten kalibr v jednoručkách je defakto in-house?
papun Odesláno 28. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Tak aspoň něco bodo mít cool:D. Už se těším až je vezmu do čajovny a čas mi bude ukradený....
Roman-ZA Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 par modelov maju celkom vydarenych, ale tie rozmery, to je ako na Ilju Muromca
papun Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2020 Ještě mě tak napadlo. Myslíte, že budu platit nějaké clo z Běloruska za ty hodinky? Cena byla necelé 2 tisíce. Díky
Roman-ZA Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 zrejme ano, hlavne pojde o DPH - 21%
papun Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2020 Jsem na to úplně blbý. Selsky, kolik doplatím (asi)?
Harwey Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 + poplatky poste, colnikom, kurierovi, teda tomu kto bude vybavovat preclenie. Mozno budes mat stastie a prejde to bez povsimnutia.
papun Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2020 Toto jsem jaksi při prvotním nadšení nedomyslel, ale třeba to klapne. Případně nějaké pětikilo už mě nezabije.
papun Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 No tak hodinky z Běloruska za dva dny v ČR. Ale leží na celnim úřadě nebo jak se tomu přesně říká. Takže zadarmo to asi nebude. Pošta přímo píše: komunikace s adresátem o doložení hodnoty zboží. Zatím mě nikdo nevyzval, ale to asi přijde. Žádal jsem fakturu luch, ale neposlali. Jak mám teda doložit hodnotu? Stačí prohlášení, nebo výpis z banky o převodu?
papun Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Tak psala žena, že mě doma čeká doporučený dopis....
shaggy Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 (upraveno) Na zdokladovanie ceny vacsinou staci aj vypis z uctu, paypal, kreditky, prip. aj screenshot zo stranky atd. Rataj s tym, ze pokial nemas fakturu aj so separatne nacenenou dopravou (kludne 1USD), tak ti posta vypocita postovne podla svojich tabuliek a DPH ti vyrubi aj z toho. Upraveno 5. listopadu 2020 uživatelem shaggy
papun Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Doklad o platbě dodám. Doprava byla gratis. Tak co by na tom chtěli dopočítávat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se