horskjan Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 5 hodinami, horskjan napsal: ...a teď jsem zjistil, že i na domácí vaječňák Matouši, nový video jsem viděl až potom, takže koukám, že jsi mě s tím domácím vaječňákem předběhl No co už... Video super, tahle sonda mě bavila. Přišlo mi zábavný, jak u někoho můžou být nejnošenější hodinky roku v řádu nízkých desítek dní a u někoho (jako u mě) 7 měsíců prakticky v kuse Ale nakonec hlavní je, že nás to všechny baví... Tak ať se s Tvojí hodinkovou videotvorbou daří nadále minimálně tak jako letos, je to moc bezva, co děláš
Jerryl Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) 1. zasvěcení malého hrníčku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se lžičkou si vysloveně padli do oka Upraveno 1. února uživatelem Jerryl
emef Odesláno 3. února Autor Nahlásit Odesláno 3. února V 1. 2. 2026 v 15:53, Jerryl napsal: 1. zasvěcení malého hrníčku Se lžičkou si vysloveně padli do oka To je ovšem velice kvalitní kombo! 1
Jerryl Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února No baže! Proto jsem ty mrňavý hrníčky potřeboval. V tom velkým byla žlička nepatřične utopená.
emef Odesláno 4. února Autor Nahlásit Odesláno 4. února před 34 minutami, Jerryl napsal: No baže! Proto jsem ty mrňavý hrníčky potřeboval. V tom velkým byla žlička nepatřične utopená. No tak já si musim pořídit teď ty lžičky, no 1
juk Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 59 minutami, emef napsal: Dneska je ten den. Landmaster, Landmaster, Landmaster! Dycky SEIKO Super video jako vždycky
lukassob Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Pěkný Navihawky. Vezmi je do Německa, vyzkouším je. Tak jsem to dokoukal a super. Moje tipy jsou: 1. Accutron Spaceview 314 2. Grand Seiko Evolution 9 Moonlit Birch Hi-Beat 36000 80 Hours SLGW007 3. IWC Ingenieur Automatic 35 Black Dial 4. Omega Planet Ocean Black Dial Black Bezel Jo a Timexu nevěřím... A dobře se posloucháš. Těším se na Seiko sraz! L.
emef Odesláno 5. února Autor Nahlásit Odesláno 5. února před 2 hodinami, juk napsal: Landmaster, Landmaster, Landmaster! Dycky SEIKO Super video jako vždycky Co na to říct, no před 6 minutami, lukassob napsal: Pěkný Navihawky. Vezmi je do Německa, vyzkouším je. Tak jsem to dokoukal a super. Moje tipy jsou: 1. Accutron Spaceview 314 2. Grand Seiko Evolution 9 Moonlit Birch Hi-Beat 36000 80 Hours SLGW007 3. IWC Ingenieur Automatic 35 Black Dial 4. Omega Planet Ocean Black Dial Black Bezel Jo a Timexu nevěřím... A dobře se posloucháš. Těším se na Seiko sraz! L. Okok, dám si Navihawky do batůžku, abych tam moc neprovokoval Já tu mám teď doma jedny Timexy a za pár korun jsou to vlastně hrozně fajn hodinky. Já tomu docela věřim 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se