Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, ouskavl napsal:

Slušivý eMko, těch máš nejvíc na skladě😀

Hezky, já to triko měl na Ještědu taky asi měsíc zpátky, ale fotku asi nemám. :)

Jinak je to tak, Alpinisty jsou základ a hrnky zmizely kolem Vánoc.
Ledaže bych zkusil poptat nějakou další várku, jestli to půjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, emef napsal:

Alpinisty jsou základ

asi to budou moje další hodinky no... akorát se mi jich líbí hned několik verzí, takže to musí uzrát... protože se mi od pradávna líbily tyhle

image.thumb.png.f611972b493b58b2dd21d0a960de1707.png

pak i tyhle

image.png.eb2165c3bbe7c001963187fd58ad19fd.png

ale bojím se nesymetričnosti dolní korunky a toho jak to celé šlape.

a pak se mi líbí todle - ale bez gmt ručičky

image.png.ea865b10b09fb81dff932826ad72ef42.png

protože mi gmt ručička zpomaluje odečet času :) 

na druhou stranu bych si připadal jako cestovatel etc.

takže jako obvykle jsem v pasti, nejlepší by bylo postupně pořídit všechny a pak je postupně vyřazovat podle statistiky nošení :) 

a samozřjemě bych chtěl ginzu 

Odkaz ke komentáři

No to ti nezávidim teda. Já jsem rád, že mám Alpinisty vyřešený těma nejvíc Alpinistama SARB017. :) Který se nám teda, jak koukám na ty ceny, taky pěkně utrhly ze řetězu.

Odkaz ke komentáři

navíc já bych chtěl alpinisty používat jako otloukánky, ale bojím se, že je ve finále budu používat jako hodinky, které se budu bát otloukat, takže  nakonec budou někde na poličce a nosit budu do lesa zase číny s nh35... nebo casia, takhle jsem dopadl s hamiltonama apod.. dycky se zamiluju do užitkovosti těch hodinek a nakonec, když je mám, tak z nich mám šperk, o nějž se bojím... protože to nejsou hodinky za 2500, tak proč bych je měl otloukat... 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, kaktusář napsal:

navíc já bych chtěl alpinisty používat jako otloukánky, ale bojím se, že je ve finále budu používat jako hodinky, které se budu bát otloukat, takže  nakonec budou někde na poličce a nosit budu do lesa zase číny s nh35... nebo casia, takhle jsem dopadl s hamiltonama apod.. dycky se zamiluju do užitkovosti těch hodinek a nakonec, když je mám, tak z nich mám šperk, o nějž se bojím... protože to nejsou hodinky za 2500, tak proč bych je měl otloukat... 

A činy musí z domu. Ne proto, že by to byly špatné hodinky, ale proto, aby jsi "musel" nosit ty, které jsi si k tomu účelu koupil. Potápky do vody, alpinisty do lesa a hor atd. 

Odkaz ke komentáři

jo, to je dobrej nápad... taky jsem nad tím přemýšlel...

nicméně otlučený teď nemaj, nebo je nikde na foru nevidím - jedny světlé, ty nechci... 

čín je mi líto, protože mají nh35 - a ten šlape cajk... nicméně je to pravda, měly by jít z domu... 

na druhou stranu bych se měl umět přesvědčit, že i když bych si koupil třeba alpinisty nové - někde ve slevě - jakože slevy jsou - mohl bych si od začátku dělat vlastní zářezy a vrypy a šrámy... akorát mě štve, že jsem to neudělal o dvacet let dřív... v padesáti už toho tolik nestihnu :( chtěl bych mít alpinisty s vrypama z mé cesty po portugalsku, když mi bylo dvacet apod :( eště bych je mohl vomlátit úplně cíleně :) a představovat si, že se mnou byly na cestách za mlada :) fejka-alpinisty! 

Odkaz ke komentáři

Už tu nechci Matoušovi plevelit,

ale to máš pravdu, že vlastní zářezy jsou k nezaplacení. To bych šel teda do novejch a rychle je začal tahat všude. Když prodáš veškerý ostatní napodobeniny hodinek, tak ti to možná umoří i kousek ceny a hlavně nebudeš mít co jiného nosit 😀

Odkaz ke komentáři

Každý nový hodinky se člověk bojí "pořádně" nosit, to až to první škrábnutí nebo ťuknutí tě osvobodí. Nebo to taky klidně může bejt nákup novejch hodinek, který ty stávající posunou na vedlejší, takovou tu nebezpečnější kolej.

A ten čas v tom hraje hrozně důležitou roli. Jak se postupně buduje vztah a posouvá se trošku nikam jinam. Rozhodně bych to neuspěchával, koupil si Alpinisty klidně od novejch, rok, dva je nosil opatrně jako ty primární fajnový hodinky. A do lesa nebo na nebezpečný procházky :D dál nosil číny. Ale s každým měsícem se bude četnost situací, na který si Alpinisty nesundáš, zvětšovat, až najednou zjistíš, žes ty číny neměl půl roku na ruce. A to je ten momenty, kdy se jich můžeš zbavit a Alpinisty si budeš užívat jako ty správný hodinky na špinavou práci. Ale jestli to bude za 2 měsíce nebo 3 roky, to se teď nedá říct. :)

Odkaz ke komentáři

V 22. 5. 2024 v 9:47, emef napsal:

Hezky, já to triko měl na Ještědu taky asi měsíc zpátky, ale fotku asi nemám. :)

Jinak je to tak, Alpinisty jsou základ a hrnky zmizely kolem Vánoc.
Ledaže bych zkusil poptat nějakou další várku, jestli to půjde.

Přimlouvám se za hrnek a ber to případně jako objednávku...

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, SadClown napsal:

No konečně, já čekám na každý další díl jak smažka na dávku 🤣

To jsem ale teda dost na hovno dealer :D

Před hodinou, raduzn1 napsal:

Přimlouvám se za hrnek a ber to případně jako objednávku...

No tak já to asi zkusim, no. :) 
Jinak Formexy supr! Budu se k nim muset někdy vrátit.

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, emef napsal:

hovno dealer

ale influencer seš super, už mám objednaný alpinisty, akorát jinou verzi - narazil jsem na výprodej těch černých bez čísel , ty černý jsem i původně chtěl.. takže až přijdou, tak je porejpu nožíkem a poleju savem :) 

image.thumb.png.302c17bf3827e3fee41475b771bc4b36.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...