Radik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Ať už to dopadne jakkoliv, tak dobrý vlákno, který v budoucnu určitě pomůže dalším zoufalcům v rozhodování Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 )) asi nepotrebujes,ale kdyz se ti libi,tak je naber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) V 10. 12. 2020 v 0:19, Radik napsal: Ať už to dopadne jakkoliv, tak dobrý vlákno, který v budoucnu určitě pomůže dalším zoufalcům v rozhodování Tak hlavně aby DadB zveřejnil jak to dopadlo - a jak to dopadlo poté, co opadlo prvotní nadšení. jsem fakt zvědavý (a ne že "budu brzo starý", už jsem starý až až) Upraveno 6. února 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 10. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Umím odolat všemu kromě pokušení. O. Wilde Takže přátelé, dnes objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 No neříkej! To je překvapení po takové době. Ten červíček musel hlodat a hlodat... Tak se pak nezapomeň pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 16. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Krabička už je doma! Ale protože mám za pár dní narozeniny, tak mi ji paní DadBová vzorně vyzvedla v Zásilkovně a obratem zabavila, že prý ještě musím vydržet. Tak teda držím... Jsem na to monstrum fakt zvědavý ... Stay tuned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 26 minutami, DadB napsal: Krabička už je doma! Ale protože mám za pár dní narozeniny, tak mi ji paní DadBová vzorně vyzvedla v Zásilkovně a obratem zabavila, že prý ještě musím vydržet. Tak teda držím... Jsem na to monstrum fakt zvědavý ... Stay tuned. Tak snáď to čakanie zvládneš ... ja som na tom podobne a každý deň čakám, kedy príde správa, že moje kukačky sú pripravené na vyzdvihnutie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 18. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 smutné pokračování tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 20 minutami, DadB napsal: smutné pokračování tady: Tak to ma mrzí, že to takto dopadlo ... ten, čo to posielal, by si zaslúžil strčiť dáždnik do prdele a otvoriť ho ... a to by bol len začiatok, nakoľko takto pokaziť niekomu čakanie na časostrojky je neodpustiteľné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak dúfam že ti peniaze bez breptania vrátia a pridajú k nim minimálne poriadne ospravedlnenie. Určite daj vedieť ako sa zachovali a či peniaze bez problému vrátili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se