Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Baker napsal:
Je to Breitling Windrider Duograph. Rok nekde kolem 1994. GMT, indikator den/noc a skutecne dualni datum.

Celkem by me zajimalo k cemu je dualni datum - z fotky tech tvych se to tvari jako datum v GMT, ale z fotky co sem dal YPO nejsem moudrej ;) Ta modra varianta ma taky neco do sebe, ale porad je tam navic to zlato.. ;)

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Kalibr B-15 (ETA 2892). V modre variante byly trochu stravitelnejsi ...

Právě tyto "bikolóry" bez ohledu na to, jestli je ciferník bílý, černý nebo modrý, mi Brajtle totálně znechucují. Už to se nepostujte, prosím! :sad01_anim:

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
  lib napsal:
Právě tyto "bikolóry" bez ohledu na to, jestli je ciferník bílý, černý nebo modrý, mi Brajtle totálně znechucují. Už to se nepostujte, prosím! :sad01_anim:

Nebud citlivka Libore, nadherny nejsou, pekny taky ne, ale zajimavy jsou.. jen mi vrta hlavou to dabldatum ;) Ale pridavam alespon neco stravitelnejsiho ;)

chronomat-2.jpg

Chronomat-A13352--cross-sec.jpg

Frecce-Tricolori-A13356.jpg

+ odkaz na watchuseek, kde je "chronomat history" i s fotkama - http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=13334 ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
Celkem by me zajimalo k cemu je dualni datum - z fotky tech tvych se to tvari jako datum v GMT, ale z fotky co sem dal YPO nejsem moudrej ;) Ta modra varianta ma taky neco do sebe, ale porad je tam navic to zlato.. ;)

Tipuji bud den/noc, nebo prvnich/druhych dvanact hodin nebo zapnute stopky, jako na palubnich hodinach.

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Celkem by me zajimalo k cemu je dualni datum - z fotky tech tvych se to tvari jako datum v GMT, ale z fotky co sem dal YPO nejsem moudrej ;)

To by me zajimalo taky :D Vic bohuzel nevim.

Upraveno uživatelem Baker
Návštěvník YPO
Odesláno
  Baker napsal:
To by me zajimalo taky :D Vic bohuzel nevim.

to je jednoduchý - u nás je pátého a na havaji čtvrtého - tak asi tak :)

• Po letech...
Odesláno

Z brajtli se mi libi SOH a hezky design maji i Avenger seawolf, ale kdyz jsem je dal na ruku, tak mi malem upadla. Tyhle hodinky hodit na cloveka, tak ho povali.

• po měsíci...
Odesláno

Ako to citam vsetko, zistujem ze som iny a aj som bol, co sa tyka vkusu... Mne sa becka vzdy lubili, dokonca aj tak malo tu popularna rada windrider a ich chronomaty (aj som jedny mal). Aeromarine to vzdy mierne vyhravala, ale vybral by som si takmer hociktore z ich ponuky, snad okrem nepotrebnych professional s vysielackou. Dokonca aj bicolor sa mi zacal pacit, ked som ich videl live u jedneho clena fora... nadherne!

Momentalne mam superocean steelfish, keby som ich nemal, zrejme by som zvolil avenger seawolf. Avenger a superavenger uz asi nie, aj ked prave to celolestene telo a tah sa mi na nich najviac pacil, viac ako bruseny steelfish ktory mam, ale zase ten je praktickejsi.

Su ale modely ktore ma nikdy nebrali - napr. tak oblubeny a nebeckovsky (podla mna) superocean heritage. Alebo, vyslovene sa mi nepacia kozene remene od breitling. Zboznujem ale na beckach tie lunety (aeromarine a wiwndrider), sikme tahy a najma zaoblene sklicka s najlepsim antireflexom. Celkovo spracovanie je u beciek dokonale.

U mna je breitling asi laska na cely zivot, s nou som zacal a s nou asi aj zomrem :)

Odesláno

Breitling jsou již pro pokročilejší a jsou prostě "své". Pro mne se z jejich produkce hodí pouze serie Aeromarine,protože tam je ta "správná" vodotěsnost. Ale na druhou stranu mi po celodenním nošení Super Ocean Steelfish nebo Super Avenger Chrono ruka umírá námahou,na kaučuku nevyjímaje.Na můj vkus jer okolo toho Eta či Valjoux "kalibru" zbytečně moc masa. Steelfish váží 225 g,Super Avenger Chrono 265g......jen tak pro srovnání Rolex Submariner nebo GMT master váží 125 g :-)))

Odesláno (upraveno)

zavidim ti,mas celozivotne vyrieseny problem s hodinkami co sa tyka znacky,obnova sa bude tykat len modelu podla tvojej poziadavky a ponuky

p.s.: ale nikdy nehovor nikdy :rolleyes:

To:vrcan

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odesláno
  V 13. 5. 2011 v 11:47, 'obchodnik-o3' napsal:

zavidim ti,mas celozivotne vyrieseny problem s hodinkami co sa tyka znacky,obnova sa bude tykat len modelu podla tvojej poziadavky a ponuky

p.s.: ale nikdy nehovor nikdy :rolleyes:

To:vrcan

No, ono aj ja sem tam odbehnem do inych vod :) ale navrat je a bol vzdy k becku, uz treti krat... :)

Odesláno (upraveno)

dočasně jsem problém s hodinkama vyřešil,koupil jsem si Heritage Chrono v modré a na kovov.tahu.Nejsem zelinář ani od kolotočů a dokonce vzhled a nepřehlédnutost těchto hodinek,přesvědčila dva moje obch.partnery,kteří nijak ke značce B.netíhli.Měl jsem už dost dobré špeky,ale z těchto Brajtlí mám stále radost,dokonce majitelé stejné značky jsou udiveni střízlivostí a čitelností BSO Heritage.Musím se přiklonit k některým členům,že ne každý Breitling je pěkný.Mně se osobně nelíbí přeplácanost,probarvený ciferník....atd. však víte co myslím.Já osobně bych byl opatrný v soudech a odhadu lidí-dle jejich hodinek.Martin Roman si koupil také BSO a je to vrcholový manažer-TOP MANAŽER!!!Ze své bohaté skušenosti a obeznámení se s terénem v ČR,nejde nic takového zvrdit..co člověk..to jiná nátura..to jiný vkus.. :jawdrop: MK

Upraveno uživatelem jktibet
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 16. 5. 2011 v 12:18, 'jktibet' napsal:

dočasně jsem problém s hodinkama vyřešil,koupil jsem si Heritage Chrono v modré a na kovov.tahu.Nejsem zelinář ani od kolotočů a dokonce vzhled a nepřehlédnutost těchto hodinek,přesvědčila dva moje obch.partnery,kteří nijak ke značce B.netíhli.Měl jsem už dost dobré špeky,ale z těchto Brajtlí mám stále radost,dokonce majitelé stejné značky jsou udiveni střízlivostí a čitelností BSO Heritage.Musím se přiklonit k některým členům,že ne každý Breitling je pěkný.Mně se osobně nelíbí přeplácanost,probarvený ciferník....atd. však víte co myslím.Já osobně bych byl opatrný v soudech a odhadu lidí-dle jejich hodinek.Martin Roman si koupil také BSO a je to vrcholový manažer-TOP MANAŽER!!!Ze své bohaté skušenosti a obeznámení se s terénem v ČR,nejde nic takového zvrdit..co člověk..to jiná nátura..to jiný vkus.. :jawdrop: MK

jeste jeden top manažer velke firmy ma SOH cerne na meshi a kuzi. .. :) :smile_anim:

post-15496-015817200 1307303033.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...