Onisan Odesláno 11. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2008 Airman/Flieger Automatik LE mám také... dovolím si sem hodit fotky z tvého příspěvku Na živo vypadají jako suprově odvedená prácička
Gorg Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Onione tohle je bezprecedentní vlákno, kde diskutuje jediný člen sám se sebou... ...tak jsem se rozhodl vetřelecky vstoupit a říct alespoň... ...děkuji za příspěvky
Onisan Odesláno 12. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2008 (upraveno) No, maxs přidal svoje, velmi zajímavé, poznatky... pár lidí si se mnou prohodilo info pomocí SZ ... a já si takhle pod dohledem dělám katalog Ony ty B-Uhren jsou doposud rozstrkány všude možně.. Německé hodinky, Vojenské hodinky, Všeobecné.. a pod. Upraveno 12. října 2008 uživatelem Onion
Onisan Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Od člena fora sem házím odkaz na původní Laco http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ight=Laco+b-uhr
jovani Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Onion, pojdes do projektu STOWA Airman Original? ... vyzera velmi zaujimavo
Onisan Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 nepůjdu, od těch Stowa Airman/Flieger Automatik LE co mám je to minimální rozdíl.. (pohledově) a rozměr je také prakticky identický)
kejklik Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Dnes dorazilo od Steinů info, že l.e. GOLD jsou na cestě do Česka, až dorazí, začnu se chlubit.
Onisan Odesláno 16. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2008 No tak to jsem zvědavý... Mně se mezitím podařilo rozjebnout sklíčko od Aristo Flieger Beobachtungsuhr 55 mm
Vit Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Onion napsal: No tak to jsem zvědavý... Mně se mezitím podařilo rozjebnout sklíčko od Aristo Flieger Beobachtungsuhr 55 mm Safír?
kejklik Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Hrdě se hlásím do B-Uhr Familie - dnes dorazily hodiny z LE "GOLD"
Onisan Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Paráda Hlavně se mi líbí jak minimalizovali už tak minimalistický číselník a přitom ty ručky jsou výraznější než modřené... a jak to sluší strojku?
kejklik Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 (upraveno) Ze zadu je na UNITAS 6497 ve zlatě pohled hezčí než na jesličky. Vůbec celé balení limitky, krabice jakoby z kořenice, nasazený i přibalený řemen (v ceně) s nářadíčkem a kovový štítek v krabici s označením typu a čísla působí, jako kdyby cena měla být o +1000 ? výš. Perfektně v originále vypadají ručky, celozlatá vteřinovka a zlaté lemování na minutovce a hodinovce taky nemá chybu. A krásně tikají... Upraveno 20. října 2008 uživatelem kejklik
MarTekK Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 (upraveno) tak se taky konecne muzu pridat a pochlubit.. pulrocni slintani na netu vyustilo v koupi STOWA Flieger ohne logo (Airman without logo).. co dodat? jsou paradni.. (me milovane mechanicke PRIMky pujdou po 18 letech do skrine:), preci jen tohle je jina trida.. mnam! Upraveno 21. října 2008 uživatelem MarTekK
Kokes1 Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Je nejaky zasadni rozdil (pominu barvu a modreni vzadu) mezi Airman automatic date a Airman Ikarus? Ted uz vaham jen mezi nimi....
Onisan Odesláno 22. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2008 (upraveno) No, ať se na ty fotky co jsou tady od našeho kolegy dívám jak se na ně dívám... tak datumku tam nenalézám Upraveno 22. října 2008 uživatelem Onion
911 Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Onion napsal: No, ať se na ty fotky co jsou tady od našeho kolegy dívám jak se na ně dívám... tak datumku tam nenalézám no ty dva modely na ktere se ptal, tak datumku fakt maji. dole na 6
Onisan Odesláno 22. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2008 a jo.. tak to se omlouvám.. asi budu muset číst a nedělat u toho další nesmysly pardon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se