safi Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Začínám toto tématické foto vlákno. Prosím o publikaci vašich, nebo nalezených fotografií pouze s podzimní tématikou, třeba s nějakým dobrým rumem Zdroj: http://www.network54.com/Forum/78440/threa...22002181/Autumn
japa Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 neobvyklé rozloženie ciferníkov + brutálne tlačítka chronografu = jedny z najdivnejších GS. celé to až moc padá na pravú stranu... opäť asi platí, že aj majster tesár sa občas utne
Arison Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 ¨safi napsal: Začínám toto tématické foto vlákno. Prosím o publikaci vašich, nebo nalezených fotografií pouze s podzimní tématikou, třeba s nějakým dobrým rumem Zdroj: http://www.network54.com/Forum/78440/threa...22002181/Autumn Velmi pěkné foto.... Ty tlačítka, to je tedy rychta...
Karloss Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Podzim je tu, při ranní procházce se psem pěkně svítilo slunce, tak jsem taky něco nafotil.
spiderer Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Karloss - pekny fotky! Jak tak koukam na tu fotku zezadu tak ti musim dat za pravdu, ze verze s pruhledem byla vyborna volba!
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Takhle zatím vypadá můj podzim....Hedelix, Aspirin, Vitamin C, Panadol, Třezalka.... chybí tam teploměr, a kýble čaje Sorry, mezi listí jsem se ještě nedostal. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Cyber napsal: Takhle zatím vypadá můj podzim....Hedelix, Aspirin, Vitamin C, Panadol, Třezalka.... chybí tam teploměr, a kýble čaje Sorry, mezi listí jsem se ještě nedostal. Pekna serie, koukam, ze jsi uz povysil i na "nouzova" becka Preju at se z toho brzo vylezis
Baker Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Cyber napsal: Sorry, mezi listí jsem se ještě nedostal. Nahodou pekny zatisi. I piloti jsou obcas na aspirinu
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) spiderer napsal: Pekna serie, koukam, ze jsi uz povysil i na "nouzova" becka Preju at se z toho brzo vylezis No, u pár značek jsem už před časem trošku doplnil stavy. Mizerná eBay, dokud neexistovala....Jinak nouze není upgrade, ale spíš varianta. Oproti milovaným B1 neumí milion věcí. Možná když se tu tak nudím, tak bych mohl někdy vysmahnout srovnávací recenzi, ale spíš ne. Jsem líný jak věš, a ještě se mi nechce ani vylézt z postele. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Baker napsal: Nahodou pekny zatisi. I piloti jsou obcas na aspirinu No uz to je ale nějaký dlouhý, a i ten průběh je nějakej silnej. No alespoň mám čas trochu číst, a přemýšlet. Tak jsem třeba přišel na to, že vlastně nemám kam nosit nově koupený Dievasy od Kubsona, a tak co se zmátořím, tak je prodám. A taky jsem objednal limitovanou serii B1 Harrier. Jo když se člověk nudí, tak pak začne zlobit...jo a taky nutně potřebuju B2 v modrý nebo černý verzi, kdyby se někomu válely v šuplíku, tak se ozvěte.... Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
Karloss Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Cyber napsal: No, u pár značek jsem už před časem trošku dopnil stavy. Jinak nouze není upgrade, ale spíš varianta. Oproti milovaným B1 neumí milion věcí. Možná když se tu tak nudím, tak bych mohl někdy vysmahnout srovnávací recenzi, ale spíš ne. Jsem líný jak věš, a ještě se mi nechce ani vylézt z postele. Pěkný trio Cybere Ty B1čky musí být skvělý..něměl bys víc fotek pls.
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Karloss napsal: Pěkný trio Cybere Ty B1čky musí být skvělý..něměl bys víc fotek pls. K focení B1 mě nedonutíš...ale jinak máš pravdu, jsou to nejgeniálnější hodinky (co nemají pérko) na světě. Nechápu, jak soudruzi u B mohli tenhle skvost odříznout, a nahradit ho nevkusnýma a nepraktickýma Airwolfama. Jinak kdyby se probrali z mátoh, a jen lehce modernizovali B1 ( k čemuž je stejně donutí trh ), tak by to bylo báječný. Třeba rozdíl v provedení dýnka, nebo lunety u B1 a Airwolfu, je jako rozdíl mezi originalem a fakem jedněch hodinek. Jinak ten stroj je úžasnej, to co je v nouzi, nebo aerospacech, je oproti tomu čajíček, co nic neumí. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
Baker Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Cyber napsal: Tak jsem třeba přišel na to, že vlastně nemám kam nosit nově koupený Dievasy od Kubsona, a tak co se zmátořím, tak je prodám. Az na to prijdes u tech Hercules, tak se ozvi
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Baker napsal: Az na to prijdes u tech Hercules, tak se ozvi Kdepak, sháněl jsem je po celý zeměkouli, až po dlouhý době jsem je sehnal v USA. A tenhle stříbrošedý model, co nemá kontrastní subdialy, se skoro neprodává. Občas ještě černý, nebo modrý dial, ale vždy s negativními ( bílými ) subdialy. Což podle mě působí lacině, a ubírá těmto osmiručkovým hodinkám na eleganci a exkluzivitě. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
Baker Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Cyber napsal: Kdepak, sháněl jsem je po celý zeměkouli, až po dlouhý době jsem ho sehnal v USA. Ja jsem trpelivy Je pravda, ze modrych je vsude dost. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Baker
spiderer Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Cyber napsal: ..tak bych mohl někdy vysmahnout srovnávací recenzi.. To by byl vyborny napad, zil jsem v domneni, ze "nouze" jsou B-1 doplneny o SOS antenu
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) spiderer napsal: To by byl vyborny napad, zil jsem v domneni, ze "nouze" jsou B-1 doplneny o SOS antenu No to ani omylem. Jsou to dvoje naprosto svébytné hodinky, jejichž jediným společným znakem jsou dva digitální displaye. Vnitřky se liší jak nebe a dudy. Jen ve zkratce srovnání: B1 luneta s odpočtem a luminiscenčním bodem pouzdro z oceli ukazatel času digitálně i analogově hlasitý alarm + druhý alarm UTC GMT stopky až do 99 dní hlasitý timer ukazatel dne v měsíci, dne v týdnu chronograf se ovládá dvěma knoflíky - kromě digitálního zobraazení i zobrazení vteřiny analogově vteřinovka - plní dvě funkce, ukazatel času, chronograf podsvícení WR 50 doba výměny baterie 2-3 roky - levná sliderule E luneta s kompasem bez luminiscenčního bodu pouzdro z titanu ukazatel času digitálně i analogově pouze jeden, tichý alarm bez UTC, jako UTC se obvykle používá GMT stopky do 24 hod tichý timer ukazatel dne v měsíci, dne v týdnu ukazatel vteřinovky - digitalně a data v měsíci. chronograf se ovládá jedním tlačítkem - pouze digitání zobrazení bez vteřinovky bez podsvícení WR 30 doba výměny baterky 4 roky - drahá 121,5 MHz nouzový vysílač další rozdíly na funkce mě zatím nenapadají, ale určitě ještě nějaký budou paradoxně k sobě mají mnohem blíže lowendové Aerospace a Emergency, než B1 a Emergency. stroje jsou v A a E stejné. Až na to, že v posledních modelech A je podsvícení, zatímco v E podsvícení není nikdy Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Cyber - diky moc, mas jeste prosim predstavu jak si ve srovnani s B1 stoji Airwolf?
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) spiderer napsal: Cyber - diky moc, mas jeste prosim predstavu jak si ve srovnani s B1 stoji Airwolf? Rozdíl ve stroji posledního modelu B-1 s termoquartzem a AW není žádný, jen design. Funkce jsou stejné. U AW je ochuzená luneta o luminiscenci, pouzdro i dýnko je jednodušší, nečitelný plastický ciferník s amputovanými číslicemi, a mnohem méně svítící ručky, atd...ale kdyby nebylo B1, tak jsou AW druhé nejúžasnější pilotní hodinky na světě. Ale ten ciferník a pouzdro se jim fakt nepovedlo. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Cyber
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se