Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

neobvyklé rozloženie ciferníkov + brutálne tlačítka chronografu = jedny z najdivnejších GS. celé to až moc padá na pravú stranu... :crying_anim02:

opäť asi platí, že aj majster tesár sa občas utne

Odesláno (upraveno)

Takhle zatím vypadá můj podzim....Hedelix, Aspirin, Vitamin C, Panadol, Třezalka.... chybí tam teploměr, a kýble čaje :crutch: Sorry, mezi listí jsem se ještě nedostal.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
  Cyber napsal:
Takhle zatím vypadá můj podzim....Hedelix, Aspirin, Vitamin C, Panadol, Třezalka.... chybí tam teploměr, a kýble čaje :crutch: Sorry, mezi listí jsem se ještě nedostal.

Pekna serie, koukam, ze jsi uz povysil i na "nouzova" becka ;) Preju at se z toho brzo vylezis ;)

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Pekna serie, koukam, ze jsi uz povysil i na "nouzova" becka ;) Preju at se z toho brzo vylezis ;)

No, u pár značek jsem už před časem trošku doplnil stavy. Mizerná eBay, dokud neexistovala....Jinak nouze není upgrade, ale spíš varianta. Oproti milovaným B1 neumí milion věcí. Možná když se tu tak nudím, tak bych mohl někdy vysmahnout srovnávací recenzi, ale spíš ne. Jsem líný jak věš, a ještě se mi nechce ani vylézt z postele.

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Nahodou pekny zatisi. I piloti jsou obcas na aspirinu :D

No uz to je ale nějaký dlouhý, a i ten průběh je nějakej silnej. No alespoň mám čas trochu číst, a přemýšlet. Tak jsem třeba přišel na to, že vlastně nemám kam nosit nově koupený Dievasy od Kubsona, a tak co se zmátořím, tak je prodám. A taky jsem objednal limitovanou serii B1 Harrier. Jo když se člověk nudí, tak pak začne zlobit...jo a taky nutně potřebuju B2 v modrý nebo černý verzi, kdyby se někomu válely v šuplíku, tak se ozvěte.... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Cyber napsal:
No, u pár značek jsem už před časem trošku dopnil stavy. Jinak nouze není upgrade, ale spíš varianta. Oproti milovaným B1 neumí milion věcí. Možná když se tu tak nudím, tak bych mohl někdy vysmahnout srovnávací recenzi, ale spíš ne. Jsem líný jak věš, a ještě se mi nechce ani vylézt z postele.

Pěkný trio Cybere :) Ty B1čky musí být skvělý..něměl bys víc fotek pls.

Odesláno (upraveno)
  Karloss napsal:
Pěkný trio Cybere :) Ty B1čky musí být skvělý..něměl bys víc fotek pls.

K focení B1 mě nedonutíš...ale jinak máš pravdu, jsou to nejgeniálnější hodinky (co nemají pérko) na světě.

Nechápu, jak soudruzi u B mohli tenhle skvost odříznout, a nahradit ho nevkusnýma a nepraktickýma Airwolfama. Jinak kdyby se probrali z mátoh, a jen lehce modernizovali B1 ( k čemuž je stejně donutí trh ), tak by to bylo báječný. Třeba rozdíl v provedení dýnka, nebo lunety u B1 a Airwolfu, je jako rozdíl mezi originalem a fakem jedněch hodinek. Jinak ten stroj je úžasnej, to co je v nouzi, nebo aerospacech, je oproti tomu čajíček, co nic neumí.

Odesláno
  Cyber napsal:
Tak jsem třeba přišel na to, že vlastně nemám kam nosit nově koupený Dievasy od Kubsona, a tak co se zmátořím, tak je prodám.

Az na to prijdes u tech Hercules, tak se ozvi :D

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Az na to prijdes u tech Hercules, tak se ozvi :D

Kdepak, sháněl jsem je po celý zeměkouli, až po dlouhý době jsem je sehnal v USA. A tenhle stříbrošedý model, co nemá kontrastní subdialy, se skoro neprodává. Občas ještě černý, nebo modrý dial, ale vždy s negativními ( bílými ) subdialy. Což podle mě působí lacině, a ubírá těmto osmiručkovým hodinkám na eleganci a exkluzivitě.

Odesláno (upraveno)
  Cyber napsal:
Kdepak, sháněl jsem je po celý zeměkouli, až po dlouhý době jsem ho sehnal v USA.

Ja jsem trpelivy :D Je pravda, ze modrych je vsude dost.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
To by byl vyborny napad, zil jsem v domneni, ze "nouze" jsou B-1 doplneny o SOS antenu ;)

No to ani omylem. Jsou to dvoje naprosto svébytné hodinky, jejichž jediným společným znakem jsou dva digitální displaye. Vnitřky se liší jak nebe a dudy. Jen ve zkratce srovnání:

B1

luneta s odpočtem a luminiscenčním bodem

pouzdro z oceli

ukazatel času digitálně i analogově

hlasitý alarm + druhý alarm

UTC

GMT

stopky až do 99 dní

hlasitý timer

ukazatel dne v měsíci, dne v týdnu

chronograf se ovládá dvěma knoflíky - kromě digitálního zobraazení i zobrazení vteřiny analogově

vteřinovka - plní dvě funkce, ukazatel času, chronograf

podsvícení

WR 50

doba výměny baterie 2-3 roky - levná

sliderule

E

luneta s kompasem bez luminiscenčního bodu

pouzdro z titanu

ukazatel času digitálně i analogově

pouze jeden, tichý alarm

bez UTC, jako UTC se obvykle používá GMT

stopky do 24 hod

tichý timer

ukazatel dne v měsíci, dne v týdnu

ukazatel vteřinovky - digitalně a data v měsíci.

chronograf se ovládá jedním tlačítkem - pouze digitání zobrazení

bez vteřinovky

bez podsvícení

WR 30

doba výměny baterky 4 roky - drahá

121,5 MHz nouzový vysílač

další rozdíly na funkce mě zatím nenapadají, ale určitě ještě nějaký budou

paradoxně k sobě mají mnohem blíže lowendové Aerospace a Emergency, než B1 a Emergency.

stroje jsou v A a E stejné. Až na to, že v posledních modelech A je podsvícení, zatímco v E podsvícení není nikdy

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Cyber - diky moc, mas jeste prosim predstavu jak si ve srovnani s B1 stoji Airwolf? ;)

Rozdíl ve stroji posledního modelu B-1 s termoquartzem a AW není žádný, jen design. Funkce jsou stejné.

U AW je ochuzená luneta o luminiscenci, pouzdro i dýnko je jednodušší, nečitelný plastický ciferník s amputovanými číslicemi, a mnohem méně svítící ručky, atd...ale kdyby nebylo B1, tak jsou AW druhé nejúžasnější pilotní hodinky na světě. Ale ten ciferník a pouzdro se jim fakt nepovedlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...