grakij Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Malá technická: Zajímají někoho ty fotky tady? Ptám se, jestli sem mám vkládat další fotky, nebo jenom spamuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Mam trochu blbou otazku, kdesi jsem cetl ze automatum nesvedci strelba, tak to je na tom ten rucni natah tak moc dobre neznicitelnosti? Je mi jasne, ze vojaci - kdyz nexistovaly digitalky, tak neco nosit museli. Nebo se pocitalo, ze hodinky po case vymeni, zaservisuji? dik U automatů oproti manuálnímu nátahu hrozí "utržení" závaží samonátahu ("rotor") manuál nemá takovou pohyblivou součástku. Tahle to chápu já. Ale jsou zde lidé, kteří běžně s automaty střílí a nemají jediný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Malá technická: Zajímají někoho ty fotky tady? Ptám se, jestli sem mám vkládat další fotky, nebo jenom spamuji... No jasne, jen pokračuj, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Malá technická: Zajímají někoho ty fotky tady? Ptám se, jestli sem mám vkládat další fotky, nebo jenom spamuji... Za mě ano,vždy sem rád nakouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Britský nášup a jedna Géčka s hafanem edit: a ještě něco... Rifleman Alois Phillip Ngolu, with A Company, 1 Rifles Battalion, stands lookout at Command Post Kahmanan, Helmand province, July 30. A Company riflemen provided security for the combat engineers at the new command post during Operation Kapcha Afsana 9. Lance Cpl. Steven Ross, a combat engineer with the 39 Engineer squadron, 24 Commando Royal Engineer Regiment, places barriers into position on a lookout tower at Command Post Kahmanan, Helmand province, July 30. Soldiers with A Company, The Highlanders, 4th Battalion The Royal Regiment of Scotland, take up position on top of a compound after receiving indirect fire from insurgents in a small pocket of farmland in the south eastern corner of the district of Nahr-e Saraj, on 2 July 2011, during Operation ZMARAY SUK II [Picture: Crown Copyright/MOD 2011] Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 4 Grakij , jen nepřestávej. Chodím sem pravidelně. Tak jen do toho Od tebe jsou vždy super fotečky.............Tak snad tě to trochu namotivovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Rozhodně se tu lidi o to zajímají a já k ním taky patřím! Takže velké ď za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Malá technická: Zajímají někoho ty fotky tady? Ptám se, jestli sem mám vkládat další fotky, nebo jenom spamuji... Jasně, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Dobrá, já jen že se tu moc často fotky neobjevují Izraelská armáda každý musíme někdy jíst a pít Pěknou neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Malá technická: Zajímají někoho ty fotky tady? Ptám se, jestli sem mám vkládat další fotky, nebo jenom spamuji... Určitě vkládej dál. Rád se sem chodím dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoamater Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Tiež si tu rád pozriem nové fotky! Palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Zajímavé témadíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 U automatů oproti manuálnímu nátahu hrozí "utržení" závaží samonátahu ("rotor") manuál nemá takovou pohyblivou součástku. Tahle to chápu já. Ale jsou zde lidé, kteří běžně s automaty střílí a nemají jediný problém. takze o nic "vic" nejde a treba nejake ruske B uhr s manualnim natahem by to mohly snaset v klidu. premysleli jsme tak nad darkem pro jednoho kolegu, tak to by slo. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 takze o nic "vic" nejde a treba nejake ruske B uhr s manualnim natahem by to mohly snaset v klidu. premysleli jsme tak nad darkem pro jednoho kolegu, tak to by slo. dik Raději zkus vlákno o zbraních ;-) S tím rotorem to je taková obecná věc celkově bude platit že mechanické hodinky přeci jen nejsou plošný spoj kde se nic moc nehýbe. Nicméně když si najdeš nějaké vlákno od Heryho tak tam píše, že se hodinkami nenechává omezovat, akorát je neprasí a jdou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Izraelské pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Malý postřeh, i když nosí většinou G-shocky tak používají ty "ochranné" pásky. Na dost fotkách jsou ty hodinky spíš do počtu, vím. Pro příště se třeba polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Britové... A otázka mimo soutěž. Tušíte co je / k čemu je to co nosí většinou na pravém zápěstí? Viz fotka níže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 A otázka mimo soutěž. Tušíte co je / k čemu je to co nosí většinou na pravém zápěstí? Viz fotka níže. Je to kožený řemen s hodnostním označením, který se nosí k polním unifromám. Je to určeno pouze pro praporčické hodnosti jako jsou Warrant Officer 1 (WO1), Warrant Officer 2 (WO2) a Regimental Quartermaster Sergeant (RQMS). Tady je pár příkladů, jak to vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Je to kožený řemen s hodnostním označením, který se nosí k polním unifromám. Je to určeno pouze pro praporčické hodnosti jako jsou Warrant Officer 1 (WO1), Warrant Officer 2 (WO2) a Regimental Quartermaster Sergeant (RQMS). Tady je pár příkladů, jak to vypadá. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Švédové Zrovna u těch Švédů je dost škoda, že na více fotkách nejsou alespoň trochu vidět hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se