Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě by zajímaly ty Casio, vsadil bych se, že je to modul 95 a ty MBO (ty LCD). Gilius by určitě bral ty Citizen.

A co tyhle digitálky?
Upraveno uživatelem casiotron
Odesláno

No to je nádhera!!! Konečně po dlouhé době někdo, kdo má zcela klasické digitálky. Bral bych je všechny. :D

Odesláno
par z nich jsem kdysi mel :)

a už nemáš????....narovinu...některé vyloženě stojí za hřích.....třeba ty Crystrony se sice dají sehnat,ale málo...jejich cena není asi až tak závratná(tak 40-50 doláčů za NOS stav-ty,co jsou tady,odhaduji tak na 15/20 dolarů maximálně...pokud jsou funkční...nefunkční tak 5 doláčů),jenže se moc nezjevujou......čert ví,jestli proto,že si lidi myslí,že to nikdo nekoupí,nebo proto,že to lidi vyhazují?

Odesláno
Tak se potom pochlub..... ;)

No, nevím jestli je to k chlubení, ale tak nějak jsem je chtěl mít... S poštovným za 31 ?.

Dýnko není šroubovací, tah je celkem pohodlný. Dělám často ve tmě, tak se hodí.

post-3277-1222960069.jpg

post-3277-1222960156.jpg

post-3277-1222960110.jpg

Odesláno
zupr..... :speak_cool:

Nedělej si srandu :P jsem ale teď ve věku, kdy si občas plním sny z mládí - třeba i v muzice, ty reedice různých starých věcí mě dost berou...

Odesláno
Nedělej si srandu :P jsem ale teď ve věku, kdy si občas plním sny z mládí - třeba i v muzice, ty reedice různých starých věcí mě dost berou...

Počkej...já si nedělám srandu.....i když jsem orientovaný(hodinkově) jinak....úchylně,dle mnohých tady :) .....tak se mi líbí. Mám rád vintage a z tohohle přímo dejchla atmosféra 70.-tých let.....

Já se,i když nejsem až tak starej,také snažím plnit si sny z dětství.......

Doufám,že je nebudeš mít jen vystavené,ale že je budeš i nosit??!!!!

Odesláno

Jj, už jsem začal. Musím si zvyknout na tu dvojručnost. Asi tak třetinu pracovní doby strávím v úplné tmě a dost oceňuju, že vidím na hodiny bez nutnosti rozsvítit. To pak jde do háje adaptace na tmu.

Příští měsíc mířím za oceán a chtěl bych B-Uhr. Taky vintage. Asi mě to dlouho nepustí...

Odesláno
Asi tak třetinu pracovní doby strávím v úplné tmě

Co děláš????? Můžeš v SZ.......pokud to není tajné a pokud to chceš říci.Pokud ne,pohoda.....

Odesláno

Na očním v nemocnici. Pohybujeme se v temných komorách, trochu připomínáme krtky, když se vynoříme na světlo. No a právě LED mi hezky ukazuje, kolik je hodin. Trochu mě překvapila vysoká svítivost, která je očima adaptovanýma na tmu skoro až příliš intenzívní, ale zase je to červeň, tak to adaptaci neruší. I rentgenologové nosívali červené brýle, když museli vyjít ze svých doupat na světlo, aby si nezkazili adaptaci, jakož i ponorkoví námořníci na stráži.

A propos, Gilius, jaký zvrácený vkus máš na mysli?

Odesláno
Napsal jsem blbě "zvrácený", ale bylo tam "hodinkově úchylný"

zajímají mne ana/digi,vintážní.....tady,v komunitě milovníků mechanických hodinek,jsem "úchylnej"....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...