luboš72 Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 z toho už nič, daj to deťom na hranie, aj ja som mal také, ale to som už dávno vyhodil
casiotron Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 (upraveno) Mě by zajímaly ty Casio, vsadil bych se, že je to modul 95 a ty MBO (ty LCD). Gilius by určitě bral ty Citizen. A co tyhle digitálky? Upraveno 23. září 2008 uživatelem casiotron
siwi Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 No to je nádhera!!! Konečně po dlouhé době někdo, kdo má zcela klasické digitálky. Bral bych je všechny.
Gilius Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 hmmm..Citizen Crystron....sice dostaly pěkně "pokouřit",ale......
Gilius Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 par z nich jsem kdysi mel a už nemáš????....narovinu...některé vyloženě stojí za hřích.....třeba ty Crystrony se sice dají sehnat,ale málo...jejich cena není asi až tak závratná(tak 40-50 doláčů za NOS stav-ty,co jsou tady,odhaduji tak na 15/20 dolarů maximálně...pokud jsou funkční...nefunkční tak 5 doláčů),jenže se moc nezjevujou......čert ví,jestli proto,že si lidi myslí,že to nikdo nekoupí,nebo proto,že to lidi vyhazují?
GlenAffric Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Mě by docela zajímaly ty LEDky. Nějakou dobu je sháním, ale už se moc neobjevují. Nové nechci. Nevěděli byste o něčem?
Gilius Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Mě by docela zajímaly ty LEDky. Nějakou dobu je sháním, ale už se moc neobjevují. Nové nechci. Nevěděli byste o něčem? jasně,že ano....jako jsem psal již jinde...ebay(ovšem nejen....use the googel).....třeba tady: http://jewelry.shop.ebay.com/items/Watches...286Q2ec0Q2em282
GlenAffric Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 jasně,že ano....jako jsem psal již jinde...ebay(ovšem nejen....use the googel).....třeba tady: http://jewelry.shop.ebay.com/items/Watches...286Q2ec0Q2em282 Na ebay zakoupeny nové LED vintage za 22.91 E. Už se těším, příští týden jsou tu.
Gilius Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Na ebay zakoupeny nové LED vintage za 22.91 E. Už se těším, příští týden jsou tu. Tak se potom pochlub.....
GlenAffric Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Tak se potom pochlub..... No, nevím jestli je to k chlubení, ale tak nějak jsem je chtěl mít... S poštovným za 31 ?. Dýnko není šroubovací, tah je celkem pohodlný. Dělám často ve tmě, tak se hodí.
GlenAffric Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 zupr..... Nedělej si srandu jsem ale teď ve věku, kdy si občas plním sny z mládí - třeba i v muzice, ty reedice různých starých věcí mě dost berou...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Nedělej si srandu jsem ale teď ve věku, kdy si občas plním sny z mládí - třeba i v muzice, ty reedice různých starých věcí mě dost berou... Počkej...já si nedělám srandu.....i když jsem orientovaný(hodinkově) jinak....úchylně,dle mnohých tady .....tak se mi líbí. Mám rád vintage a z tohohle přímo dejchla atmosféra 70.-tých let..... Já se,i když nejsem až tak starej,také snažím plnit si sny z dětství....... Doufám,že je nebudeš mít jen vystavené,ale že je budeš i nosit??!!!!
GlenAffric Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Jj, už jsem začal. Musím si zvyknout na tu dvojručnost. Asi tak třetinu pracovní doby strávím v úplné tmě a dost oceňuju, že vidím na hodiny bez nutnosti rozsvítit. To pak jde do háje adaptace na tmu. Příští měsíc mířím za oceán a chtěl bych B-Uhr. Taky vintage. Asi mě to dlouho nepustí...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Asi tak třetinu pracovní doby strávím v úplné tmě Co děláš????? Můžeš v SZ.......pokud to není tajné a pokud to chceš říci.Pokud ne,pohoda.....
GlenAffric Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Na očním v nemocnici. Pohybujeme se v temných komorách, trochu připomínáme krtky, když se vynoříme na světlo. No a právě LED mi hezky ukazuje, kolik je hodin. Trochu mě překvapila vysoká svítivost, která je očima adaptovanýma na tmu skoro až příliš intenzívní, ale zase je to červeň, tak to adaptaci neruší. I rentgenologové nosívali červené brýle, když museli vyjít ze svých doupat na světlo, aby si nezkazili adaptaci, jakož i ponorkoví námořníci na stráži. A propos, Gilius, jaký zvrácený vkus máš na mysli?
Gilius Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 A propos, Gilius, jaký zvrácený vkus máš na mysli? myslíš můj????
GlenAffric Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 myslíš můj???? Napsal jsem blbě "zvrácený", ale bylo tam "hodinkově úchylný"
Gilius Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Napsal jsem blbě "zvrácený", ale bylo tam "hodinkově úchylný" zajímají mne ana/digi,vintážní.....tady,v komunitě milovníků mechanických hodinek,jsem "úchylnej"....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se