koblih69 Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 (upraveno) zdravím stejně postižené a prosím o námět pro vzhled ciferníku hodinek, beru fotky, nápady... všechno co mě posune. Nechtěl bych Pilotky - ty už jsem jedny vyrobil a teď chci něco jiného. Parametry: * pouzdro na fotce - průměr 42 mm ( chybí jestě cca 3 mm silný rámeček skla ) * vypouklé minerální sklo * strojek s mimostřednou vteřinovkou na 9 * žádné PVD úpravy... * volitelně průhled na dekorovaný strojek Cyma ( zatím zvažuju - rozhodnutí až nad celkem ) raději asi něco klasičtějšího, ale nebráním se ničemu. Uvítám jakýkoliv smysluplný námět, okaz, foto.... Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2008 uživatelem koblih69
koblih69 Odesláno 24. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2008 (upraveno) Safra to je frmol... tak teda píchnu do vosího hnízda něčím naprosto neklasickým ... indexy by byly vyplněné hrubou vstvou žlutozelené luminiscenšní barvy. co vy na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2008 uživatelem koblih69
dknespl Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Viz O&W Ocean master (orange) Ale i jinak ta příbuznost s 6497, velikost, "nine eater", ... pro inspiraci třeba vlákno Unitas, sám jsem tam dával několik fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 (upraveno) Koblih: no já nevím. Hodinky jsou to staré a jako staré vypadají, tak se mi k nim nehodí nic jiného, než zase ciferník ve starém stylu. S oranžovým ciferníkem to bude takový divný, ne? Asi jako litý kola na Škodu 100. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2008 uživatelem Karlos
koblih69 Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Koblih: no já nevím. Hodinky jsou to staré a jako staré vypadají, tak se mi k nim nehodí nic jiného, než zase ciferník ve starém stylu. S oranžovým ciferníkem to bude takový divný, ne? Asi jako litý kola na Škodu 100. Jasně jak jsem psal taky bych raději nějaké retro, ale stáří na pouzdru nebude nijak znát, takže ani v tom bych problém neviděl... , ale děkuju za obrázky už mi něco v hlavě začíná šrotovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se