mengelis Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Hamilton by Harrison Ford Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Hamilton by Harrison Ford Jedny z mála hodinek s černým ciferníkem, u kterých bych snesl řemen jiné barvy než černé. Líbí, i když bych musel vidět, jak v noci svítí ta hodinovka. Co mě však zarazilo je inzerovaná funkce GMT. Pouze pro: GMT Time Zones COLOMBIA - MEXICO - SURINAME - BRAZIL - SOUTH AFRICA - MADAGASCAR - CHINA - PHILIPPINES - INDONESIA Co to je za blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Jedny z mála hodinek s černým ciferníkem, u kterých bych snesl řemen jiné barvy než černé. Líbí, i když bych musel vidět, jak v noci svítí ta hodinovka. Co mě však zarazilo je inzerovaná funkce GMT. Pouze pro: GMT Time Zones COLOMBIA - MEXICO - SURINAME - BRAZIL - SOUTH AFRICA - MADAGASCAR - CHINA - PHILIPPINES - INDONESIA Co to je za blbost? Nejsem moc velký fanoušek Indyho, ale nejsou to místa, kde se odehrávala jeho filmová dobrodružství? Asi ne, co? To je jediné "rozumné" řešení, které mě napadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Nejsem moc velký fanoušek Indyho, ale nejsou to místa, kde se odehrávala jeho filmová dobrodružství? Asi ne, co? To je jediné "rozumné" řešení, které mě napadá. Tvá úvaha bude správná. Ale budou to skoro určitě místa z posledního dílu, který jsem neviděl. V předchozích dobrodružstvích byl z těch míst jen v Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Vypadaji sakra dobre, jen ta vypln u hodinovy rucky mi prijde dost nestastna.. Kazdopadne GMT zony nevim odkud pochazeji, ale byly by mi volne, bral bych je jako obvykle pouze jako dekoraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 (upraveno) Ta datumovka zarazena ve trojce je strasna, jinak by to byly pekny hodinky. Upraveno 25. září 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Já nevím, proč musí bejt na každejch hamiltonech něco, co mě od nich odradí viz datumovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se