lubono Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 meir napsal: Poznate nekdo co je to za typ Orientu? Diky moc. Nevím ale vypadají dost dobře.
meir Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 To ja prave taky nevim. Nikdo nepomuze?
koblih69 Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Mám doma cca 5 Orientů všechno automaty, různé kalibry - z mého pohledu jsou to hodinky, které jsou poctivě zpracované za velmi dobré peníze. Snáší i poměrně tvrdé zacházení. Už jsem je několikrát doporučil známým když hledali dobrý poměr cena / výkon
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Existuje nějaký web Orient? (nechce se mi nějak moc hledat...)
mat Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 (upraveno) B.F.G. napsal: Existuje nějaký web Orient? (nechce se mi nějak moc hledat...) A napsat http://orient-watch.com/ do adresniho radku se ti chce? btw google má trochu rychlejší odezvu než dotaz tady na fóru... Upraveno 18. července 2007 uživatelem mat
VS Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Tak jsem dneska kouknul na své Orienty, srovnal s DCF budíkem a nevěřím očím. Jsou o 10s pozadu, stejně, jako před měsícem. Takže odchylka žádná. Začínám se bát, aby tam nebyla baterka. Ale jsou to automaty.
fofrak Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Mám zájem koupit Orientky CEM 65002DW, jsou to ty modré dvě korunky 200m, poradíte kde nejlépe v současné době koupit a cca cena ? Nebo jestli se jich třeba nějaký současný majitel už nabažil tam nabídněte Děkuji všem zkušenějším za radu a pomoc
fofrak Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 fofrak napsal: Mám zájem koupit Orientky CEM 65002DW, jsou to ty modré dvě korunky 200m, poradíte kde nejlépe v současné době koupit a cca cena ? Nebo jestli se jich třeba nějaký současný majitel už nabažil tam nabídněte Děkuji všem zkušenějším za radu a pomoc Ještě jedna otázka ta luneta je u tohoto modelu otočná nebo jen pocitovka - pevná ?
koblih69 Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 fofrak napsal: Ještě jedna otázka ta luneta je u tohoto modelu otočná nebo jen pocitovka - pevná ? Chudák p. Orient se teďka urazil a už sem nebude chodit !!! Neboj, je otočná
fofrak Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 koblih69 napsal: Chudák p. Orient se teďka urazil a už sem nebude chodit !!! Neboj, je otočná Tak p. Orientovi se omlouvám a tobě děkuji za ujištění Ještě by bodla ta rada kde dobře koupit nebo nabídka pomoci a případně zprostředkování !
koblih69 Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 fofrak napsal: Tak p. Orientovi se omlouvám a tobě děkuji za ujištění Ještě by bodla ta rada kde dobře koupit nebo nabídka pomoci a případně zprostředkování ! Svoji sbírku Orientů mám kompletně z Aukra, takže s tím kde koupit nové tyhle kousky ti bohužel neporadím, tedy mimo těch všeobecně známejch internetovejch obchodů...
Jakubisko Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Sve jsem poridil zde. Naprosta spokojenost, v CR byly do 4dnu !! http://cgi.ebay.com/ORIENT-MEN-WATCH-AUTOM...7QQcmdZViewItem Posila je jako gift, takze zadne opletacky s byrokracii se take nekonaly
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Jakubisko napsal: Sve jsem poridil zde. Naprosta spokojenost, v CR byly do 4dnu !! http://cgi.ebay.com/ORIENT-MEN-WATCH-AUTOM...7QQcmdZViewItem Posila je jako gift, takze zadne opletacky s byrokracii se take nekonaly To vypadá dobře, děkuji za link
Jerrys Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Mám je taky, jak píše Jakubisko, naprostá spokojenost. Naležato jdou malinko napřed, nastojato se odchylka srovná, co víc si přát. A za tu cenu, jak tady někdo prohlásil, jsou to krásný a řemeslně dobře zpracovaný seamastery pro chudý
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Jakubisko napsal: Sve jsem poridil zde. Naprosta spokojenost, v CR byly do 4dnu !! http://cgi.ebay.com/ORIENT-MEN-WATCH-AUTOM...7QQcmdZViewItem Posila je jako gift, takze zadne opletacky s byrokracii se take nekonaly Tak jsem dnes kontaktoval Kubsona a během 5-ti minut mi na icq psal máš to koupené ! Děkuji všem za rady a ohlasy . Už se jenom těším a doufám, že ty opletačky nenastanou v mém případě
Návštěvník Snow Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 meir napsal: Poznate nekdo co je to za typ Orientu? Diky moc. Vracím se k tomuto dotazu, pořád nikdo nic ?
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Dotaz : po všech kladných referencích jsem rozhodl zakoupit hodinky ORIENT, po prozkoumání ebay mě, příjemně zaskočila nízká cena, v čem se skrývá, jsou skutečně tak kvalitní, samozřejmě ve své třídě ? Co třeba tyhle : Upraveno 9. září 2007 uživatelem Snow
fofrak Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Snow napsal: Dotaz : po všech kladných referencích jsem rozhodl zakoupit hodinky ORIENT, po prozkoumání ebay mě, příjemně zaskočila nízká cena, v čem se skrývá, jsou skutečně tak kvalitní, samozřejmě ve své třídě ? Co třeba tyhle : Při hledání těch mojich vytoužených Orientů jsem toho prolezl dost, ale tento model jsem ani nezaregistroval. Nevypadají věru zle a ještě 300-stovka. ta žlutá jim moc sluší. Japak se pohybují cenově ? Dle obrázku asi nejsou na kovovým tahu nebo se pletu ? Je to asi jejich trochu vyšší třída ne? Koukal jsem na údaje, tak je sem dám přeloženo nahrubo v Eurotranu. Na tom linku jsou v oranžový, taky zajímavé. http://www.orient-watch.com/global/product...fd0c001mo.html# CFD0C001B, CFD0C001M Mechanické hnutí: Určovat kalibr 46N4A vyráběný v Japonsku Samonatahovací hnutí Zlepšený šokující důkaz 21 drahokamů 21600/hour/vibrace hodiny Indikátor potřeby výkona Případ nerezové oceli a náhrdelník Jednosměrný otáčející se bezel Safírový krystal se protiodrazovým povlakem Šroub caseback, přišrouboval korunu Zvláštní rozšiřitelná spona pro kovový náhrdelník Voda rezistentní k 300m Průměr 45.7mm Tloušťka 16.6mm Upraveno 9. září 2007 uživatelem fofrak
Filipes Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 uf, jestli máš na mysli ukazatel rezervy nátahu, tak to rozhodně není hloubkoměr
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) fofrak napsal: Při hledání těch mojich vytoužených Orientů jsem toho prolezl dost, ale tento model jsem ani nezaregistroval. Nevypadají věru zle a ještě 300-stovka. ta žlutá jim moc sluší. Japak se pohybují cenově ? Dle obrázku asi nejsou na kovovým tahu nebo se pletu ? Je to asi jejich trochu vyšší třída ne? Koukal jsem na údaje, tak je sem dám přeloženo nahrubo v Eurotranu. Na tom linku jsou v oranžový, taky zajímavé. http://www.orient-watch.com/global/product...fd0c001mo.html# To nebudou ony, na Tvém odkazu mají na ciferníku jen nápis automatic a na tom mém mimo zmíněného nápisu je ještě Orient Star, pátrání tedy pokračuje, asi budeme muset požádat o radu zkušenějšího znalce japonské produkce . Upraveno 9. září 2007 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se