Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Vse v absolutnim stavu.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po měsících...
Odesláno

Kupoval som Breitling Avenger II , vsetko prebehlo bez problemov  presne  podla dohody.  Hodinky v stave ako boli prezentovane na inzeráte. Stretnutie , pokec , káva... odchod.  Rovnako bol ochotny sa znova stretnut a ukazat ine hodinky , aj ked vedel ze obchod je nepravdepodobny z mojej strany ....  Odporucam  

Odesláno

Zakupene Oris-ky este davnejsie skoro pred jeho chronomagovanim, pohoda dohoda a velka ochota.

• po měsících...
  • Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Výměna (PO za Pelagos) proběhla po dohodě v klidu plzeňské hospody, prima pokec, spolehlivost, důvěra. 
Díky  za výměnu, doporučuju! 

• po měsíci...
Odesláno

Koupil jsem od něj v podstatě nové Rolex Explorer 2, cena od začátku v pohodě, trochu jsme smlouvali, myslím, že oba spokojeni. 
Přijel za mnou, což byla pro mě jediná šance a pro něj výdaj a čas navíc. 
Příjemně jsme pokecali, hodinky naprosto odpovídali stavu. 
Jasné a čisté jednání. Jsem naprosto spokojen a příště klidně znovu. 

• po měsíci...
Odesláno

Obchod na jedničku. Co se řeklo to platí. Super pokec. Vše podle popisu. Doporučuji a doufám že se ještě někdy potkáme

Odesláno

ja sa pridavam k ostatnym, kupil som Tudor Pelagos 39, vsetko v poriadku, tak ako bolo na inzerate, stretli sme sa v Bratislave, dobra komunikacia, dobry pokec, dobry obchod, dakujem

• po měsících...
Odesláno

Taky přidávám jen chválu. Vše proběhlo na jedničku dle dohody, stav hodinek TOP, super pokec o všem možném. Myslím, že jsme se neviděli naposledy. Díky!

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...