Přejít na obsah

Hodinářství kde přijímají bitcoin

distar

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, Martin61 napsal:

Moc nerozumím té potřebě platit v BTC,  

Me nejde ani tak o potrebu jako o svobodu, ze k platbe nepotrebuju zadneho prostrednika. Ze si sam rozhodnu kdy a za kolik prevedu svoje penize a taky aby nekdo v bance a dalsich uradech vedel, ze jsem si prave koupil Omegy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Martin61 napsal:

Moc nerozumím té potřebě platit v BTC,  

Me nejde ani tak o potrebu jako o svobodu, ze k platbe nepotrebuju zadneho prostrednika. Ze si sam rozhodnu kdy a za kolik prevedu svoje penize a taky aby nekdo v bance a dalsich uradech vedel, ze jsem si prave koupil Omegy

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, PrimFanatic napsal:

problém máš vyřešenej (tedy ten z prvního příspěvku) a za mě je na čase diskusi ukončit. čus

Jasne, mas pravdu, ale pisu to v komentu nize. Obchod je mezi dvema a nepotrebuju, aby nekdo treti vedel, ze my dva uzavrely nejaky obchod. A v tom vidim to kouzlo a proto chci platit bitcoinem🤚

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, distar napsal:

Jasne, mas pravdu, ale pisu to v komentu nize. Obchod je mezi dvema a nepotrebuju, aby nekdo treti vedel, ze my dva uzavrely nejaky obchod. A v tom vidim to kouzlo a proto chci platit bitcoinem🤚

No a to s těmi ověřovacími poplatky to máš jak? Budou čím dál větší a větší...

No a když si koupíš omegy za hotové, tak to taky nikdo neví... 

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, vojta1 napsal:

A v cem ti chodi vyplata? 🙂

Jinak me zaujala ta myslenka, ze jednou ta volatilita takova nebude??

Zamestnavam 2 osoby a pulku mzdy si odsouhlasily v BTC

Az bude dostatecne velka kapitalizace, “zmizi”i volatilita. Je to dane i budouci deflaci btcoinu

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Martin61 napsal:

No a to s těmi ověřovacími poplatky to máš jak? Budou čím dál větší a větší...

No a když si koupíš omegy za hotové, tak to taky nikdo neví... 

Poplatky siti budou casem klesat se vzrustajici akceptaci. I dnes muzes za transakci pokud nespechas na odeslani platby zaplatit mene jak 1cent, muzes platit LTC, kde jsou poplatky minimalni... zpusobu je dost

To mas pravdu s tou hotovosti, ale musim do banky pro hotovost a vubec, ze ta banka vi, ze nejakou hotovost mam

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, vojta1 napsal:

A z ceho pocitas kolik bitcoinu jim dat? 🙂 nebo mate smlouvu, ze jim budes platit 0,1 bt mesicne? 😄

V cem fakturujes? 

No a s volatilitou 😂😂😂😂

Ridim se aktualnim kurzem v den vyplaty, uplne normalni. V cem je problem?

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, vojta1 napsal:

A z ceho pocitas kolik bitcoinu jim dat? 🙂 nebo mate smlouvu, ze jim budes platit 0,1 bt mesicne? 😄

V cem fakturujes? 

No a s volatilitou 😂😂😂😂

Pokud si odzumujes graf vyvoje BTC, tak cena je dlouhodobe stabilni, dlouhodobe jde porad nahoru🤔😊

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Datel napsal:

Svět se mění.
Považovat tento proces za nezávislou směnu mezi dvěma svobodnými subjekty, to chce velikou fantazii ;o)

Proc myslis? Nechci, aby to vypadalo, ze jsem nejaky propagator kryptomen, ale paradoxni je, ze jsem prvni zminku o btc zaznamenal tady na foru nekdy v roce 2013. Tehdy me to minulo, neco malo jsem o tom sice precet, ale zdalo se mi to slozity. Az v roce 2015 prisel na nasi provozovnu clovek a ptal se, jestli muze za sluzbu zaplatit bitcoinem, rekl jsem, ze jo, ale nevim jak to udelat, tehdy slo asi o 1200,-korun. Stahl mi do telefonu penezenku, stal vedle me, zadal 0,1btc a poslal, nez jsem se podival na svuj display, uz to tam bylo, proste hned...v dobe, kdy neexistovali bankovni okamzite platby. Cumel jsem a fascinovalo me to, tak jednoduche to je? A co ted s tim? Do pokladny dej normalni penize a bitcoin si nech, nebo ho prodej, delej si co chces rika😄 Teprve tehdy sem se zacal opravdu zajimat jak, co, kdy a kde. Stahnul novy wallet, ulozil seed, prevedl castku do nove srajtofle a zaclo to...no a dnes je vsechno mnohem dale, a porad me bavi ta svoboda, ze treba o pulnoci muzu kamaradovi poslat jakoukoli castku okamzite, at je vedle me, nebo treba na Aljasce a nikdo se me nepta, proc tam ty penize posilam, na co a kde jsem je vzal. 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Waya03 napsal:

Když jsem začal tohle vlákno číst, říkal jsem co je to zas za blbost. Ale jak dodal @distar víc informací, začíná mi to dávat smysl. Zajímavá alternativa, jen tak dál!

Diky😊 Je dost mozny, ze nase deti ani jinou alternativu uz znat nebudou 🤷

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...