DarylVanHorne Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 15. 11. 2022 v 16:03, blowik napsal: Uvažujete o tom někdo? Já jsem zatím tak napůl připraven stisknout spoušť... Taky se ve mě bije jestli zelenou nebo tu decentnější modrou variantu zvolit. https://www.kickstarter.com/projects/yemawatches/yema-wristmaster-micro-rotor-limited-edition A zmáčkl jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Ja by som im po predoslej skusenosti na kickstartery, uz nedal ani korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 11 hodinami, shaggy napsal: Ja by som im po predoslej skusenosti na kickstartery, uz nedal ani korunu... A co se stalo, pokud se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Wau tu je ale fakt kopec pekných kúskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 A co se stalo, pokud se můžu zeptat?Mierne povedane klamali.Kniha o historii znacky mala byt aj v anglictine. Nebola. Ludi s tym natahovali jak gumu od treniek.Niektorym prisli hodinky o hodne neskor ako mali.Niektori sa stazovali na nie zrovna jednoznacne vysvetlenie colnych povinnosti.A nakoniec ta "zlava" nebola realne tak velka oproti naslednej ponuke na ich stranke.Inac hodinky to boli fajn, i ked som ich musel posielt na dostelovanie chodu.Po tejto skusenosti som ale z yemou skoncil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 21:00, DarylVanHorne napsal: A zmáčkl jsi? Nakonec ne , vhodně jsem obnos utratil za jiná tikadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 21:27, shaggy napsal: Ja by som im po predoslej skusenosti na kickstartery, uz nedal ani korunu... No, já to zase tak strikně neberu, i když uznávám, že když si vzpomenu na moje několikrát reklamované AlpinerX, tak to celkem bolí. Ale teda popravdě nedávno jsem je tu zase viděl v "prodeji" a málem je znova koupil. Asi stockholmský syndrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Ale tak Yema je už tak povediac etablovaná značka a pravdepodobne by nemal byť problém ako u no name kickstarter projektov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 si si tych 50 prispevkov mohol rozlozit na tie 2 roky co si tu, ked nam chces nieco uzasne predat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 FARER je asi jeden z mých nejoblíbenějších microbrandů. Dnes by měl být k dostání model DISCOVERY II, EREBUS II a RESOLUTE II s cenovkou 1050 € Až teď jsem zaznamenal i řadu chronografů - například už vyprodaný Meredith v módní lososové....budu je muset víc sledovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 14 hodinami, Harwey napsal: si si tych 50 prispevkov mohol rozlozit na tie 2 roky co si tu, ked nam chces nieco uzasne predat Nepotrebujem 50 prispevkov lebo nepotrebujem ani nič predať… čo som mal som už predal mimo toto forum… prepáč že sa chcem začleniť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 V 17. 11. 2022 v 10:08, shaggy napsal: Mierne povedane klamali. Kniha o historii znacky mala byt aj v anglictine. Nebola. Ludi s tym natahovali jak gumu od treniek. Niektorym prisli hodinky o hodne neskor ako mali. Niektori sa stazovali na nie zrovna jednoznacne vysvetlenie colnych povinnosti. A nakoniec ta "zlava" nebola realne tak velka oproti naslednej ponuke na ich stranke. Inac hodinky to boli fajn, i ked som ich musel posielt na dostelovanie chodu. Po tejto skusenosti som ale z yemou skoncil. Ja som od nich kúpil Superman GMT bronze, nádherné hodinky, ale musel som ich poslat na doštelovanie a priebeh toho servisu bol katastrofálny ( nekonečné dopisovanie kym sa poslali, vrátili…)bol som z toho tak znechuteny že som ich predal.. hadam to už teraz bude lepšie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 40% zlava tento tyzden, ale s tymito referenciami... neviem, neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Měl jsem Navygraf, pěkný hodinky, za cenu po slevě ok, ale díky tomu inhouse strojku, je pouzdro ďábelsky vysoký, rotor celkem chrastí, a kvalita zpracování překvapivá, v dobrém, i špatném slova smyslu. Za tu cenu bych radši Wardy. Leč přiznávám, měl jsem cukání i podruhé, ale jen krátké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Už dlouho koukám na tyhle zajímavé oblekovky s ručním nátahem. Příjemná velikost a líbí se mi ten "plátěný" ciferník, hezký průhled na strojek i detaily na korunce a sponě...co si o nich myslíte? https://aevig.com/shop/thor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Velikost na oblekovky za mě OK, ruční nátah super Ciferník vypadá na produktovkách zajímavě, s korunkou by se mohlo dobře manipulovat Průhled na Miyotu asi záleží na vkusu každého, za mě to žádná velká hitparáda není, ale já nejsem úplně cílovka těchto hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Celkem zajímavé kousky, vybral bych si. Škoda toho názvu jak u generických hodinek z Alíku 🫠 https://www.ztagewatch.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Korunka trochu RM, pouzdro trochu Hublot, barvy trochu Ulysse Nardin, ale ten název 🫠 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 ale ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Cena taky celkem úlet ale ten model Arctic je pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se