Jakubisko Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 (upraveno) V utery jsem si pod tihou abstinencnich priznaku z nedostatku novych hodinek objednal hybridni Casia. Ve stredu je gentleman z Velke Britanie odeslal a dnes se z nich mohu diky bezproblemovemu doruceni tesit Hodinky jsou nove a koupeny zde. Staly v prepoctu 650Kc, zadne clo ani DPH. Narizeni je jednoduche, zvladnul jsem ho i bez navodu. Sklicko je plastove, cifernik je bezovy az zlaty a zvlastne jemne pruhovany (na fotce neni videt). Pouzdro asi nebude zlacene, ale vypada dobre. Co hodnotim jedine minusove je tah a spona. Je to plech, ac je dobre spasovany, obcas trhne chlup. Casem se take urcite otre. Tah ale jde nahradit jinym. + ovladani + cena + design - tah - nemaji podsviceni (ve tme si neskrtnete) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 vypadají dobře....můžu poprosit o rozměry???Protože i na ruce nevypadají malinké..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 (upraveno) vypadají dobře....můžu poprosit o rozměry???Protože i na ruce nevypadají malinké..... Spis to bude naopak - malym zapestim, mam 17,5cm... Sirka 29mm Vyska 38mm Tloustka 8mm Maximalni obvod ruky nastavitelny na pasku 21cm Upraveno 29. září 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 vypadají dobře.... vzhledem k tomu co prezentuješ v jiném vlákně tak ani trochu nevěřím,že se Ti to líbí ..... z těch hodinek mám pocit, že vyhrají první cenu v Cyberově soutěži, úlet roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 To uz je ale tezka abstinence. Priste Ti nejake hodinky pujcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Jakubisko: Nejak jsem nepochopil - hodinky jsou NOS vintage nebo je to fakt soucasna vyroba? Asi budu za hnupa, ale soucasnou produkci Casia nesleduju. Nepobiram totiz ten napis Water Resist na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 vzhledem k tomu co prezentuješ v jiném vlákně tak ani trochu nevěřím,že se Ti to líbí ..... z těch hodinek mám pocit, že vyhrají první cenu v Cyberově soutěži, úlet roku Tohle je retro..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 (upraveno) Baker: Dik, privedl jsi me tim na myslenku zrizeni pujcovny hodinek - treba Omegy na veceri s pritulkou za 500,- ... nebo Paneraie na obchodni jednani 1000,- ... pro mene majetne by to mohlo byt zajimave cody: soucasna vyroba, ale jak je tu psano - je to rada classic, takze bych rekl, ze je to uz par (desitek)let stary model. Ten napis - jak jsem se docetl v manualu oznacuje odolnost proti destiku a pri myti rukou. Nicmene se ale na dalsim radku nedoporucuje pri namoknuti mackat tlacitka YPO: jsou mozna trochu vystredni, ale mam je cele odpoledne na ruce a libi se mi vic a vic O zapojeni do souteze popremyslim, ale netyka se to jen hodinek vyfocenych na nekom cizim? Upraveno 29. září 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Hele Kubo udelej to jako ja, posli vsechny hodinky do sveta a nech si jedny jediny - je to fajn pocit Navic pokud ti zustanou pouze Casia tak budes na chvili nosit pekne naditou penezenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 YPO: jsou mozna trochu vystredni, ale mam je cele odpoledne na ruce a libi se mi vic a vic O zapojeni do souteze popremyslim, ale netyka se to jen hodinek vyfocenych na nekom cizim? .... nevím jestli je slovo výstřední to správné slovo - tyhle hodinky byly moderní někdy začátkem 80tých let a už tenkrát se mi z nich ježila srst, když jsem je tu spatřil tak se to nějak umocnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Baker: Dik, privedl jsi me tim na myslenku zrizeni pujcovny hodinek - treba Omegy na veceri s pritulkou za 500,- ... nebo Paneraie na obchodni jednani 1000,- ... pro mene majetne by to mohlo byt zajimave To uz jsem rikal davno, stejne vetsinu zdejsich ty hodinky bavi tak pul roku a pak hura do jinych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Baker: Dik, privedl jsi me tim na myslenku zrizeni pujcovny hodinek - treba Omegy na veceri s pritulkou za 500,- ... nebo Paneraie na obchodni jednani 1000,- ... pro mene majetne by to mohlo byt zajimave cody: soucasna vyroba, ale jak je tu psano - je to rada classic, takze bych rekl, ze je to uz par (desitek)let stary model. Ten napis - jak jsem se docetl v manualu oznacuje odolnost proti destiku a pri myti rukou. Nicmene se ale na dalsim radku nedoporucuje pri namoknuti mackat tlacitka YPO: jsou mozna trochu vystredni, ale mam je cele odpoledne na ruce a libi se mi vic a vic O zapojeni do souteze popremyslim, ale netyka se to jen hodinek vyfocenych na nekom cizim? Jakube, je to super oldschoolový model. Těžce IN hodinky, a ta zlatá je super. A myslím to vážně. Jinak soutěž je o tom co ukořistíme za fotky na cizích rukou :-), ne na našich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Jedna z dnesniho vecera, kdy jsem je pouzil na demonstraci krasne vylapovaneho procesoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Tak jak,ještě je nosíš????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Tak jak,ještě je nosíš????? Hehe, no jasny! Ted jsem je mel 3 dny na chate a pritulka mi decentne rekla, ze dalsi hodinky, ktere budu prodavat budou prave ty Casia Pritom ja o prodeji vubec neuvazuji, aspon zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Ted jsem je mel 3 dny na chate a pritulka mi decentne rekla, ze dalsi hodinky, ktere budu prodavat budou prave ty Casia Copak,nelíbí se jí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Copak,nelíbí se jí??? Vubec. Jeste rikala, ze jak jsem tmavsi typ, tak se ke mne zlate hodinky vubec nehodi. Uz se tesim, jak ji tenhle argument vratim pri vybirani snubniho prstenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Vubec. Jeste rikala, ze jak jsem tmavsi typ, tak se ke mne zlate hodinky vubec nehodi. Uz se tesim, jak ji tenhle argument vratim pri vybirani snubniho prstenu dobře .....dobře tyyyy...... :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Jedna z dnesniho vecera, kdy jsem je pouzil na demonstraci krasne vylapovaneho procesoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinky jsou to pekne, jen jsem mel vzdycky pocit u tech starych modelu prodavanych v soucasnosti, ze jde o faky.Taky chci do nejakych jit, ale zlata eee. BTW cim jsi lestil ten procesor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 BTW cim jsi lestil ten procesor? Smirek 500 a 1000 na vodni bazi a 2000 na sucho. Spolu s podobnym lestenim chladice to srazi teplotu o 4°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se