Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych se s Vámi podělil o velmi pozitivní a chvílemi (ne)milou zkušenost s prodejcem z UK na chrono24 (ITS TIME FOR WATCH)

O vánočních svátcích jsem velmi zatoužil po Omega Planet Ocean. Do příslušného vlákna jsem vložil poptávku s nadějí, že bych si PO nadělil:) Nikdo ovšem nic nenabídl, přitom vím, že je zde snad 100 vlastníků těhle přitažlivých kukaček. Takže jsem začal brouzdat po chrono24 a pár inzerátů zasrdíčkoval:) V sobotu ráno 26.prosince, kdy už jsem se smířil s tím, že pod stromek nebudou, jsem po důkladné selekci oslovil prodejce...jenže byl z Anglie. Na Štědrý den sice došlo k dohodě mezi UK a evropskou unií, ale vzhledem k datu a tím, že o svátcích skoro nikdo nepracuje jsem odpověď vlastně vůbec nečekal. Navíc odeslání hodinek po Novém roce už bude pravděpodobně podléhat DPH a pak by už cena pro mě zas tak "atraktivní" nebyla. Takže jsem to zazdil, protože z Anglie to prostě nestihnou doručit do konce roku. Jenže po 20ti minutách od kontaktu přišla odpověď, s prodejcem jsme si začali intenzivně psát, vysvětlil jsem mu moje obavy, že odeslání peněz přes svěřenecký fond v tuhle sváteční dobu asi rychle neproběhne a že odeslání hodinek až po Novém roce bude pro mě zřejmě dražší. Dohodli jsme se tedy, že to pořešíme po svátcích až bude jasné co a jak a že hodinky zarezervuje.Fajn, co Vám budu říkat, asi 100x jsem těch 10 fotek furt očumoval, líbili se mi víc a víc a nutně jsem je potřeboval. Potřeboval jsem je tak moc, že jsem už na nic jiného nedokázal myslet😀

Nedalo mi to a napsal jsem pánovi (jmenuje se Robert) znovu, že jsem ochoten mu zaslat peníze napřímo, jestli hodinky stihne odeslat. Vím, všude se píše, že peníze za žádných okolností neposílat dopředu, ale když on působil tak důvěryhodně (přes 250 prodaných hodinek a feedback 99%, perfektní komunikace) jo jo,  jsem ideální pacient na zářez😀

Asi za 5.minut přišla odpověď, že neví, jak dlouho může trvat převod, ale pokud by platba proběhla hned, nemá problém hned hodinky zaslat, ale že zatím vše prodával přes chrono24 pomocí svěřeneckého fondu a že mám být v klidu, že to po Novém roce vyřešíme...úplně nepochopil moji naléhavost😀 A  v tom mě napadlo, že mu zaplatím bitcoinem. Napsal jsem mu, jestli je to možné, že by měl peníze ve vteřině. Odepsal že nemá zkušenost, že to ještě nikdy nikdo nenabízel....poslal jsem mu link na stažení peněženky, popsal co a jak a za půl hoďky napsal "jsem připraven, tady je adresa" Nacvakal jsem částku a najednou se mi rozbušilo srdce..sakra, dělám dobře? Zmáčknu Enter a už o něm neuslyším? Co ty jeho prodeje, má to zapotřebí? ENTER! Srdce mi buší ještě víc..zpráva "potvrzuji přijetí platby, pošlete mi adresu, telefon a mail" Bože, trochu úleva😅 Během chvilky mi zasílá trackovací číslo DHL a tep se mi dostává do normálu.Od teď špatně spím, několikrát se za noc probouzím a kontroluju sledovací číslo i když vím, že je sobota a zítra neděle....vůbec to neutíká, snad poprvé v životě se těším na pondělí. 

Je pondělí 12.35 hod a NIC. Od rána jsem na trní, pořád tam svítí "přijali jsme data zásilky" Přemýšlím co mám Robertovi napsat, jmenuje se tak vůbec? Odepíše mi? Zmocňuje se mě blbej pocit...najednou tikot, zpráva z chrono24 "omlouvám se, teď mi napsala DHL, dnes mají Boxing day a balíček pro tebe vyzvednou zítra, budu tě informovat" Uff, díky Roberte, zase se házím do klidu🙂

Je úterý 29.12.2020 12.13 hod. aktualizace zásilky: zásilka vyzvednuta, do minuty přišla zpráva od Roberta "právě vyzvedli hodinky, do 2 dnů jsou u Tebe" JOOOOOOOO, teď už tomu věřím, jsem šťastný a jsem ochotný zaplatit i DPH😂 Teď už zase nemůžu spát, protože se těším...ráno vstanu, mrknu na track number: 23:57 Londýn, 02:57 Leipzig Germany, 6:32 Ostrava třídící centrum!!! Cože? Nevěřím svým očím....v 9.00 mi volá kurýr, že má pro mě balíček a tady jsou😉 Jsou přenádherné, udělali ten wow efekt a jsou přesně takové, které chci mít na ruce🤩

Roberte, tímto opět děkuji, jsi PÁN!

IMG_1911.jpg

IMG_1907.jpg

Odesláno (upraveno)

Napínavý román, chtělo by to ještě pár pokračování :). Jen mi řekni, jak je to s tím Bitcoinem a hlavně jak se to přepočítává? Když má obchodník cenu v € nebo $, tak to má nějaký pevný kurz?

Upraveno uživatelem tombas
Odesláno
před 14 hodinami, EngineerHack napsal:

ty vole to by som asi nespal :) a platit za hodinky v BTC to je proste KING :)

To jo, spaní bylo špatný, ale konec dobrý, všechno dobrý🙂 Pochválil jsem jak je moderní obchodník a už mi posílá další nabídky🤣

Odesláno
před 14 hodinami, bandicoot napsal:

Závan starýho spontánního Chronomagu...

Tohle byl můj první větší, krkolomný nákup na dálku a měl jsem štěstí, nevím jestli bych to ještě opakoval. Většinou když jsem byl moc zapálený, vyspal jsem se na to a ráno už to tak horký nebylo😀

Odesláno
před 14 hodinami, Dantechno napsal:

Super napínavé čtení! emoji1303.pngemoji23.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky, to euforie😀

Odesláno
před 14 hodinami, Chosef76 napsal:

Gratulace. Super příběh a ten popis, ...mám tachykardii, jak kdyby se jednalo o mé hodinky.🙂

Rozumím Ti, do nedávna jsem nevěděl, že jí trpím taky😀

Odesláno
před 10 hodinami, tombas napsal:

Napínavý román, chtělo by to ještě pár pokračování :). Jen mi řekni, jak je to s tím Bitcoinem a hlavně jak se to přepočítává? Když má obchodník cenu v € nebo $, tak to má nějaký pevný kurz?

Je to celkem jednoduchý, cena v librách byla jasná, tu jsem v okamžiku převodu přepočítal do btc, nechal odsouhlasit a poslal🙂 Pokud ho Robert hned neprodal, tak k dnešku prodal hodinky o 15% dráž než plánoval. A já dráž koupil, ale přepočítávat zpětně nedává smysl😉

No a pokračování? Zatím se hodinek nemůžu nabažit a pořád ještě vstřebávám, co se stalo. Obdivuju Robertova podnikatelského ducha a tah na bránu a teď už vím, že díky těmhle lidem můžou nastat zajímavé změny. Budu sledovat jeho feedbacky, jestli se to nějak rozmůže😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...