Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
pre mna definitivne srdcove hodinky, vazne, neviem od nich oci odtrhnut a pacia sa mi cim dalej tym viac. kedze to bol darcek na 30 narodeniny, ostanu so mnou uz navzdy....

par fotiek na porovnanie pre tiboona...

Jo, taky mám ruku cca 18 cm a seí mi podobně jako Tobě. Holt k těmhle hodinkám pocit velikosti patří, koneckonců máš na ruce "letecký přístroj" a tam se předpokládá především přehlednost. Večer jsem něco nafotil, zkusím to sem večer dát.

S tím že to dokážou být srdeční hodinky, máš pravdu.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no tusim ze predlohou by mal byt vyskomer starych lietadiel, comu by ten dizajn aj zodpovedal. pocit velkosti samozrejme znasobuje aj ich hmotnost, je to riadny kusok :thumbsup_anim: nejake fotky som uz zavesil aj do chlubiciho vlakna, keby niekto chcel kuknut.....inac ako je to u teba s luminiscenciou ruciek? mne svietia o dost menej ako indexy, ako je vidno aj na tych fotkach.....

Odesláno

ano viem, ospravedlnujem sa,fotil som pri zlych svetelnych podmienkach, tak som to kompenzoval aspon rozlisenim, zmensoval som ich aby mali pod 2 MB....priznam sa, ze v tychto technickych veciach moc nevyznam, ale pro futuro sa urcite polepsim :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...