Micey Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Podivej se na chrono24.com. Jinak takovýhle slevy jsou v kamennym obchodě víceméně o náhodě, občas doprodávaj starší kolekci a šup třicet procent dolů, ale je holt klika na to narazit. Jako to měli teď v Carollinu u pár Omeg/Breitlingů, ale to aspoň měli na stránkách (bez konkrétních modelů).
stapal Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 kdyby by se něco zase někde objevilo tak budu moc rád za info:smile_anim:
Micey Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Sleduj vlákno "co je kde na prodej a za kolik", tam se to objevuje.
ivan_989 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Erase pls Upraveno 23. února 2013 uživatelem ivan_989
Návštěvník Radius Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Opravdu má to sklo 5mm? Nemají to spíše Seawolfy? Proč na nich vlastně není uváděno swiss made? (...a i na dalších Béčkách)
Návštěvník Radius Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Opravdu má to sklo 5mm? Nemají to spíše Seawolfy? ...tak na netu se to vážně na mnoha odkazech píše, neřekl bych to, ale vzhledem k tomu, jak je to vypouklý, tak asi jo. S tím "swiss made" nevím...
Koren Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Je neuveritelny, ze superoceany u AD dnes stoji stovku a steelfishe na foru drzi cenu kolem pade. Vedet to v roce 2008
Daemonultimate Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Kdyby člověk všechno věděl, žil by jinak.
Jiribartl Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jo, ten cenový nárůst je neuvěřitelný, jedny mám a věřím tomu, že že jsou napořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jirko máš to super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale koukám,že tah jsi furt ještě asi nesehnal .
Jiribartl Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Mám k nim pěknou kůži s červeným prošíváním, která ladí s červenou barvou na ciferníku. Ale já kůži nosit neumím, buď je mi volná, nebo škrtí. Guma je skoro jako tah, hlavně vynikne parádní spona. Ale je moc sportovní, proto raděj tah. Něco mám objednané, tak uvidíme ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se