spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Pratele, pokud nekdo mate tyto hodinky a chvilku casu budu rad kdyz sepisete par postrehu (nebo klidne i obsahlou recenzi), ktere jste zatim ziskali, dnes jsem je opet u jednoho zakaznika videl na zivo a jsou vyborny, tzn pristi hodinky budou asi analogo-digitalni becka PS: Zive fotky jsou vice nez vitany Dik
spiderer Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Pridam zatim par postrehu, ktere v podzimnim vlakne zverejnil Cyber: Citovat B1 luneta s odpočtem a luminiscenčním bodem pouzdro z oceli ukazatel času digitálně i analogově hlasitý alarm + druhý alarm UTC GMT stopky až do 99 dní hlasitý timer ukazatel dne v měsíci, dne v týdnu chronograf se ovládá dvěma knoflíky - kromě digitálního zobraazení i zobrazení vteřiny analogově vteřinovka - plní dvě funkce, ukazatel času, chronograf podsvícení WR 50 doba výměny baterie 2-3 roky - levná sliderule
spiderer Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Pripadne nez se dostanu domu, vite nekdo jaka je oficialni cena v CR?
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 spiderer napsal: Pripadne nez se dostanu domu, vite nekdo jaka je oficialni cena v CR? jako velký Breitlingář by jsi mohl vědět, že oficiální cena v CR neexistuje, protože byla výroba ukončena v roce 2001
spiderer Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 YPO napsal: jako velký Breitlingář by jsi mohl vědět, že oficiální cena v CR neexistuje, protože byla výroba ukončena v roce 2001 No jo vlastne! Ja velky Breitlingar nejsem, jen si tak rikam, ze bych doma tenhle "hybrid" asi mel mit To je pekne v pr*eli, budu muset sehnat asi nejaky jety..nebo vymyslet neco jinyho, ale jak psal Cyber srovnani s Airwolfem tak plnohodnotna nahrada asi neni..
Cyber Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 spiderer napsal: No jo vlastne! Ja velky Breitlingar nejsem, jen si tak rikam, ze bych doma tenhle "hybrid" asi mel mit To je pekne v pr*eli, budu muset sehnat asi nejaky jety..nebo vymyslet neco jinyho, ale jak psal Cyber srovnani s Airwolfem tak plnohodnotna nahrada asi neni.. Co se strojku týká, tak je stejný v AW jako v B1 ( poslední model s termoQ ), ale to už jsem psal. Hlavní rozdíly jsou v designu. AW - nečitelný ciferník, chybějící 12, ukousnutá 6, chybějící luminiscenční bod na lunetě, odfláklá luneta, odfláklé dýnko, v základu jednoduší, celoleštěný tah. B1 je klasika, a doufám, že se k podobnému designu napřesrok B vrátí.
Cyber Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 (upraveno) spiderer napsal: No jo vlastne! Ja velky Breitlingar nejsem, jen si tak rikam, ze bych doma tenhle "hybrid" asi mel mit To je pekne v pr*eli, budu muset sehnat asi nejaky jety..nebo vymyslet neco jinyho, ale jak psal Cyber srovnani s Airwolfem tak plnohodnotna nahrada asi neni.. Nejdřív se rozhodni co chceš. Jestli chronometrový, dvoudispleyový B s co nejnižší cenou, a docela slušnou porcí funkcí, a u posledních modelů i s podsvícením, tak Aerospace. Jestli nekompromisní letecký nářadí bez ohledu na to, že je o dražší a taky těžší než AE, tak rozhodně B1 ( pokud Ti nevadí přeplácaný ciferník a odfláklé pouzdro, tak i AW ), a jestli chceš výstřední, drahý, ne moc užitečný, ale naprosto unikátní dvoudisplayovky, s brutálním vzhledem připomínajícím tak trochu Hummer, tak jdi do Emergency. Dají se najít an eBayi už od 3.000USD, ale doporučuju určitě novou verzi s chronometrem a elegantnějšími designem cifníku , která se dá objevit už od 3.500 USD. Limitky a oranžové a žluté verze jsou dražší. Černá a modrá je levnější, ale osobně Emergency v modré nemusím. Upraveno 2. října 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Cyber napsal: Nejdřív se rozhodni co chceš. Zatim jen tak pomalu patram, jsem v procesu leceni se Jako obvykle pro me z velke casti hraje roli design, a B-1 me zaujaly jak na obrazcich tak nazivo a prisly mi jako zajimavy hodinky, ktery bych unosil.. no a vzhledem k tomu, ze se zatim jeste moc neorientuju v dabdisplejovych beckach tak se snazim ziskat nejaky informace technickeho charakteru, protoze mi pomuzou urcit smer jakym se bude vyber ubirat. Tyhle hodinky budou nejen o tom jak vypadaji, ale i o tom co umi - protoze mit jedny poradny quartzky rozhodne potrebuju No a pokud to nebudou nejaky dabldisplejovky tak budu muset lovit jinde - OP, B Navitimer, Omega PO LE Quantum of Solace (nebo jak se to jmenuje) - proste neco pro dobrej pocit, ze se mi libi a je mi jedno jakej stroj je uvnitr nebo co to umi.. Vim, ze timhle si o pomoc pri vyberu moc moudre nerikam, ale zvlaste od tebe uvitam kazdou radu, ktera mi pomuze se nejak rozhodnout Diky!
Cyber Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 spiderer napsal: Zatim jen tak pomalu patram, jsem v procesu leceni se Jako obvykle pro me z velke casti hraje roli design, a B-1 me zaujaly jak na obrazcich tak nazivo a prisly mi jako zajimavy hodinky, ktery bych unosil.. no a vzhledem k tomu, ze se zatim jeste moc neorientuju v dabdisplejovych beckach tak se snazim ziskat nejaky informace technickeho charakteru, protoze mi pomuzou urcit smer jakym se bude vyber ubirat. Tyhle hodinky budou nejen o tom jak vypadaji, ale i o tom co umi - protoze mit jedny poradny quartzky rozhodne potrebuju No a pokud to nebudou nejaky dabldisplejovky tak budu muset lovit jinde - OP, B Navitimer, Omega PO LE Quantum of Solace (nebo jak se to jmenuje) - proste neco pro dobrej pocit, ze se mi libi a je mi jedno jakej stroj je uvnitr nebo co to umi.. Vim, ze timhle si o pomoc pri vyberu moc moudre nerikam, ale zvlaste od tebe uvitam kazdou radu, ktera mi pomuze se nejak rozhodnout Diky! OP je opak B1. Minimalistický design, minimum funkcí ( alespoň u nejlacinějších, ručně natahovaných Unitasů ) určitě ano, ale ne jako varianta k B1, PO jsem měl ve všech variantách, velikostech, a barvách, a za mě můžu říct, že to nejsou hodinky které by mě sedly. Neupírám jim kvalitu, ale spíš mi chybí přidaná hodnota za tu cenu ( ta je u OP v designu, stylu, výměnných řemíncích, originalitě, a u B1 ve funkcích ).Navitimer je klasika, pro mě spíš oblekovky, WR 30, na kůži, elegance - určitě neprohloupíš, ale B1 je tools. A tolik funkcí co mají B1 jinde nenajdeš. X33 jsou jen špatně čitelná, a o mnoho funkcí ochuzená náhražka, v mnoha případech i poruchová. Pokud chceš superpřesný digi tak není moc co řešit buď AS nebo B1, nebo E. Nic jinýho se jim nepodobá.
spiderer Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2008 E vypoustim, tak daleko jsem se zatim nedostal, takze v uvahu pripada Airwolf nebo B-1, AW se mi celkem libi, jen je budu muset prozkoumat na zivo a uvidim jestli to bude ono nebo jestli radsi B-1, libi se mi oboje - pekna fotogalerie AW od clena no-one je zde - http://airwolf.koldinsky.eu/index.html Cili B-1 skoncily v roce 2001, bude tedy pokud se rozhodnu pro ne potreba sehnat nejaky lehce vintazni kus, coz ve velmi dobrem stavu muze byt problem. Pokud bych se rozhodnul pro AW je vyhoda, ze jsou v aktualni nabidce (jestli jsem to pochopil spravne) Podle cen na ebay, by snad cena v CR nemusela byt vyrazne nad 60k CZK.. Az budu mit chvilku casu pujdu se na ne nekam po Praze podivat
mrakodrap Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Chci jen uvést na pravou míru informaci o letech v kterých se B1 vyráběly. Jejich výroba začala v roce 1998 a až do roku 2003 se vyráběly s kalibrem B68 (ref. A68062 a A68362) což je Quarz. Od roku 2003 se začínají vyrábět B1 s kalibrem B78 (ref. A78362) a tedy model v kterém je použit SuperQuarz. Takto se vyráběly až do roku 2006 kdy výroba končí.
spiderer Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2008 mrakodrap napsal: Chci jen uvést na pravou míru informaci o letech v kterých se B1 vyráběly. Jejich výroba začala v roce 1998 a až do roku 2003 se vyráběly s kalibrem B68 (ref. A68062 a A68362) což je Quarz. Od roku 2003 se začínají vyrábět B1 s kalibrem B78 (ref. A78362) a tedy model v kterém je použit SuperQuarz. Takto se vyráběly až do roku 2006 kdy výroba končí. Diky za info!
spiderer Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Opozdene dekuji Milisovi za recenzi B-1, odkaz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14526 + pridavam odkaz na jednu zahranicni recenzi i s vysvetlenim co a jak se da pomoci techto hodinek pocitat, odkaz zde: http://www.vansairforce.net/review/B1/B1_review.htm + jedna fotka ze zminene zahranicni recenze focena "inair"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se