Bob64 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 19 hodinami, BURE napsal: V notifikacich je cestina v pohode. Obcas to ma problem s nekteryma emoji, jinak naprosto bez problemu. Menu je ale v anglictine, to je jasny… Díky, klidný víkend přeji
Quentin Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Odesláno 25. května 2023 Jste všichni spokojeni s vibrací těchto hodinek? Já ji na ruce necítím, jsem z toho nešťastný, jsem zvyklý z jiných Smart hodinek na pořádnou a nepřehlédnutelnou vibraci a tady je to pro mě vyloženě děs a co se týká vibrace oznámení na zprávy, to je úplně tragédie, to setinové vrznutí motorku, to musel vymyslet nějaký idiot. Nechápu nemožnost nastavení alespoň délky vibrací, když ne i intenzitu, protože i to už některé hodinky mají. Ty vibrace vnímán jako největší problém hodinek. Ještě jedna, ne tak hrozná, chyba je délka podsvícení displeje při příchozím hovoru a budíku. Proč displej nesvítí dokud hovor nepřijmu? Když nezvednete ruku hned a jste ve tmě, nevíte kdo vám volá a to stejné u budíku, není šance, abyste podsvícení u budíku zastihli, tedy pokud spíte a hodinky musíte nahmatat poslepu abyste budík vypnuli. Hodně smutné. Jinak jsou to napříč trhem vlastně jediné hodinky, které vypadají jako hodinky a ne jako nějaká hračka a mají Smart funkce. Jsou nádherné a jinak všeobecně fajn, ale zároveň jsou taky "mezi slepými, jednookým králem". chyba je délka
student Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Odesláno 17. června 2023 Zdravím, taky jsem před týdnem neodolal. Super hodinky nejen do přírody, mají dlouhou výdrž baterie a neunavují padesáti sporty a dalšími nesmysly. Velkým plusem jsou mechanické ručky, které jsou dobře vidět. Měl jsem Suunta, Marq, Tactics 7, a dlouho u mě nevydržely. Jsem zvědavý na Tissoty. Zatím vypadají přívětivě.Uvidím za jak dlouho se objeví v sekci prodej. Student
Filip Kříž Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Poradil by někdo kde konkrétně koupit, bez nervů? Tj ne za 32k nebo kolik to stojí u nás, ale viděl sem několik prodejců na Chrono24 kolem 24 000 Kč. Nemám s tím bohužel zatím žádnou zkušenost, tak bych si rád nechal poradit. Ten rozdíl v ceně je poměrně znát... Díky !
student Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Ahoj, zkus to v Brně u Hanáka, dávají na první nákup 15% slevu. Milan
Filip Kříž Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 5 hodinami, student napsal: Ahoj, zkus to v Brně u Hanáka, dávají na první nákup 15% slevu. Milan Spíš sem myslel nějaky e-shop, ověřeny, Itálie klidně, platba kartou předem úplně problém není. Jet z CB do Brna je akce na celý den...
jinjo Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 2 hodinami, Filip Kříž napsal: Spíš sem myslel nějaky e-shop, ověřeny, Itálie klidně, platba kartou předem úplně problém není. Jet z CB do Brna je akce na celý den... Kdyby sis je chtěl prohlédnou tak dej vědět. Jsem denně v práci v ČB. P.
Pípa Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Jsem ze severovýchodu Čech, jel jsem si pro ně do Polska. Jestli jsi z ČB, tak si zajeď do Rakous.
Filip Kříž Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 3 hodinami, jinjo napsal: Kdyby sis je chtěl prohlédnou tak dej vědět. Jsem denně v práci v ČB. P. To by bylo super. Mužem se přidat na fb ?
jinjo Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Odesláno 3. září 2023 před 11 hodinami, Filip Kříž napsal: To by bylo super. Mužem se přidat na fb ? Jasně.
antitomas Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Odesláno 3. září 2023 @Filip Kříž kupoval jsem na uhrinstinkt.de Vse naprosto v pohode a ceny podle modelu kolem 1 000 €. Doruceni bylo tusim UPS do 3 dnu. Tady za to chteji nesmysl...
student Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Odesláno 5. září 2023 Já je koupil v Brně na Ti tahu za 25 k. M.
Filip Kříž Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Odesláno 6. září 2023 V 5. 9. 2023 v 9:43, student napsal: Já je koupil v Brně na Ti tahu za 25 k. M. Kdy kde ?
TomasTancous Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Ahoj Lidičky, tak po roce užívání nedal bych na ně dopustit. Ale pár věcí se našlo s čím jsem měl problém. Často padající apka ale dáno spíše telefonem než hodinkami. No po roce se začínali loupat písmena na lunetě. A teď jsou na reklamaci. Bohužel slaná voda jim neudělala dobře protože přestal fungovat barometr výškoměr teploměr a spánkový režim. Tak teď čekám na ortel a doufám , že je dají do kupy a uznají reklamaci. No a tak abych je nedodělal úplně. koupil jsem si na dovolené Locman mare 300. Ale už se těším až je budu mít zase doma....Tak vsem hrdým majitelům přeji ať šťastné slouží, protože jsou skvělé a za celý rok nešli z ruky dolů
1Bed Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 Ahoj,nefunguji notifikace na WhatsApp a Signál s IPhone 14.Povolil jsem i v mobilu snad vše a nic. Máte někdo tip jak na to?Díky
antitomas Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Odesláno 23. října 2023 @1Bed notifikace z obou aplikací mi fungují, iPhone 13mini (iOS 17.0.3). Zkus odinstalovat aplikaci v mobilu a udělat reset hodinek.
antitomas Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 Funguje vas aplikace? Rano se tam objevila hlaska Service temporarily unavailable... Mam iOS 17.1 Vyrazíl jsem na dva tydny do USA a chtel jsem nastavit druhy "domaci" cas, at vim kdy volat do CR a mam smulu. Jestli se nepletu, tak na iOS nebyla aktualizace min. pul roku, spis dele. Pri cene hodinek je podpora vylozene uboha...
sodekcz Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2023 @antitomas když nefunguje aplikace, mohla by se hodit tahle věc : https://www.worldtimebuddy.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se