Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 hodinami, BURE napsal:

V notifikacich je cestina v pohode. Obcas to ma problem s nekteryma emoji, jinak naprosto bez problemu. Menu je ale v anglictine, to je jasny…

Díky, klidný víkend přeji

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jste všichni spokojeni s vibrací těchto hodinek? Já ji na ruce necítím, jsem z toho nešťastný, jsem zvyklý z jiných Smart hodinek na pořádnou a nepřehlédnutelnou vibraci a tady je to pro mě vyloženě děs 😡 a co se týká vibrace oznámení na zprávy, to je úplně tragédie, to setinové vrznutí motorku, to musel vymyslet nějaký idiot. Nechápu nemožnost nastavení alespoň délky vibrací, když ne i intenzitu, protože i to už některé hodinky mají.  Ty vibrace vnímán jako největší problém hodinek. Ještě jedna, ne tak hrozná, chyba je délka podsvícení displeje při příchozím hovoru a budíku. Proč displej nesvítí dokud hovor nepřijmu? Když nezvednete ruku hned a jste ve tmě, nevíte kdo vám volá a to stejné u budíku, není šance, abyste podsvícení u budíku zastihli, tedy pokud spíte a hodinky musíte nahmatat poslepu abyste budík vypnuli. Hodně smutné. Jinak jsou to napříč trhem vlastně jediné hodinky, které vypadají jako hodinky a ne jako nějaká hračka a mají Smart funkce. Jsou nádherné a jinak všeobecně fajn, ale zároveň jsou taky "mezi slepými, jednookým králem".

chyba je délka 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím,

taky jsem před týdnem neodolal. Super hodinky nejen do přírody, mají dlouhou výdrž baterie a neunavují padesáti sporty a dalšími nesmysly. Velkým plusem jsou mechanické ručky, které jsou dobře vidět. Měl jsem Suunta, Marq, Tactics 7, a dlouho u mě nevydržely. Jsem zvědavý na Tissoty. Zatím vypadají přívětivě.Uvidím za jak dlouho se objeví v sekci prodej.

Student

• po měsících...
Odesláno

Poradil by někdo kde konkrétně koupit, bez nervů? Tj ne za 32k nebo kolik to stojí u nás, ale viděl sem několik prodejců na Chrono24 kolem 24 000 Kč. Nemám s tím bohužel zatím žádnou zkušenost, tak bych si rád nechal poradit. Ten rozdíl v ceně je poměrně znát... Díky !

Odesláno
před 5 hodinami, student napsal:

Ahoj,

zkus to v Brně u Hanáka, dávají na první nákup 15% slevu.

Milan

Spíš sem myslel nějaky e-shop, ověřeny, Itálie klidně, platba kartou předem úplně problém není. Jet z CB do Brna je akce na celý den...

Odesláno
před 2 hodinami, Filip Kříž napsal:

Spíš sem myslel nějaky e-shop, ověřeny, Itálie klidně, platba kartou předem úplně problém není. Jet z CB do Brna je akce na celý den...

Kdyby sis je chtěl prohlédnou tak dej vědět. Jsem denně v práci v ČB. P. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj Lidičky, tak po roce užívání nedal bych na ně dopustit. Ale pár věcí se našlo s čím jsem měl problém. Často padající apka ale dáno spíše telefonem než hodinkami. No po roce se začínali loupat písmena na lunetě. A teď jsou na reklamaci. Bohužel slaná voda jim neudělala dobře protože přestal fungovat barometr výškoměr teploměr a spánkový režim. Tak teď čekám na ortel a doufám , že je dají do kupy a uznají reklamaci. No a tak abych je nedodělal úplně. koupil jsem si na dovolené Locman mare 300. Ale už se těším až je budu mít zase doma....Tak vsem hrdým majitelům přeji ať šťastné slouží, protože jsou skvělé a za celý rok nešli z ruky dolů 😉

• po 3 týdnech...
Odesláno

Funguje vas aplikace? Rano se tam objevila hlaska Service temporarily unavailable... Mam iOS 17.1

Vyrazíl jsem na dva tydny do USA a chtel jsem nastavit druhy "domaci" cas, at vim kdy volat do CR a mam smulu. 
Jestli se nepletu, tak na iOS nebyla aktualizace min. pul roku, spis dele. Pri cene hodinek je podpora vylozene uboha... 

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...