Přejít na obsah

Tissot T-Touch Connect solar

MPD

Doporučené příspěvky

Před hodinou, BURE napsal:

Tak uz jsou doma, konecne! Zatim si zvykam, takze je brzy na nejake soudy. Prijemne me prekvapily v tom, jak se pres svoji robustnosti prijemne nosi. Co me trochu zklamalo, ze ztraci pomerne rychle spojeni s mobilem a nektere detaily jsou v ramci cenove relace celkem hrackovite. Po nejakem case pouzivani napisu kratkou recenzi. ;)

Super, ten červený pásek je pěkný. Já je mám na tahu. Bluetooth mi s iPhone 11 drží i přes patro v domě. Nebo do sousední kanceláře. A připojuje se víceméně hned. Jaké detaily jsou hračkovité? Já si ničeho nevšimnul, tak mě to upoutalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 minutami, jinjo napsal:

Super, ten červený pásek je pěkný. Já je mám na tahu. Bluetooth mi s iPhone 11 drží i přes patro v domě. Nebo do sousední kanceláře. A připojuje se víceméně hned. Jaké detaily jsou hračkovité? Já si ničeho nevšimnul, tak mě to upoutalo. 

Ja mam iPhone 13 a zajdu do koupelny a uz jsou disconnected. Je fakt, ze se pripojuji na hned. 
plastove dinko a sekundovka nezapada presne na indexy, treba… 

Odkaz ke komentáři

Mam celocernou variantu, cervenou gumu jsem si koupil na leto. Tuto kombinaci jsem mel i na T-Touch Expert Solar II 🤘Skoda, ze Connect nema preklapeci sponu.

Mam iPhone 13 mini a bth drzi sotva par metru, jiny patro uz je uplny scifi. 
Nekdy se na chvilku odpoji, i kdyz mam mobil v kapse.

Sekundovka mi chodi presne, zkus reset/kalibraci rucicek.

Upraveno uživatelem antitomas
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, antitomas napsal:

Mam celocernou variantu, cervenou gumu jsem si koupil na leto. Tuto kombinaci jsem mel i na T-Touch Expert Solar II 🤘Skoda, ze Connect nema preklapeci sponu.

Mam iPhone 13 mini a bth drzi sotva par metru, jiny patro uz je uplny scifi. 
Nekdy se na chvilku odpoji, i kdyz mam mobil v kapse.

Sekundovka mi chodi presne, zkus reset/kalibraci rucicek.

Kalibrace nepomohla ani opakovane. Porad je sekundovka trochu pozadu… Je to kokotinka, ale soudruzi ve Svajcu se mohli vic vycajchnovat!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsem přemýšlel upgrade s klasických T-touch, protože sledování hovorů a sms, když je telefon v batohu by se docela hodilo, ale když to tak čtu tady 😬 Nemám rád smartwatche, různé aktualizace a milion fíčurin pro nic, spíš upřednostňuji přesnost a funkčnost, proto se mi zdá i connect takový normální střed toho všeho. Jak jste spokojeni s přesností výškoměr a barometr? Padnul mi do oka tento kousek...fajnový a s Tissot jsem měl vždy jen ty nejlepší zkušenosti 👍

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, African napsal:

Jsem přemýšlel upgrade s klasických T-touch, protože sledování hovorů a sms, když je telefon v batohu by se docela hodilo, ale když to tak čtu tady 😬 Nemám rád smartwatche, různé aktualizace a milion fíčurin pro nic, spíš upřednostňuji přesnost a funkčnost, proto se mi zdá i connect takový normální střed toho všeho. Jak jste spokojeni s přesností výškoměr a barometr? Padnul mi do oka tento kousek...fajnový a s Tissot jsem měl vždy jen ty nejlepší zkušenosti 👍

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Záleží co od toho čekáš. Jestli máš iPhone, tak asi nebudeš mít problém. S Androidem bych si tak jistý nebyl. Výškoměr má všechny standardní nectnosti barometrického výškoměru. Takže se musí kalibrovat, prý se i kalibruje podle telefonu, ale já nemám ten pocit. Jinak jako velké, ale lehké hodinky které umí notifikace jsou fajn. Hlavně za celý rok neřešíš dobíjení. 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, jinjo napsal:

Záleží co od toho čekáš. Jestli máš iPhone, tak asi nebudeš mít problém. S Androidem bych si tak jistý nebyl. Výškoměr má všechny standardní nectnosti barometrického výškoměru. Takže se musí kalibrovat, prý se i kalibruje podle telefonu, ale já nemám ten pocit. Jinak jako velké, ale lehké hodinky které umí notifikace jsou fajn. Hlavně za celý rok neřešíš dobíjení. 

Díky za postřeh, mám Android...

Odkaz ke komentáři

@African mám je od 01/2021. Nějakou dobu na Androidu, pak jsem přešel na iOS, ale fungovaly víceméně bez problémů. Resp. od té doby vyšlo dost aktualizací, takže by to mělo fungovat bez problémů. iOS je asi preferovaný, ale třeba u Androidu jde nastavit, které notifikace chceš dostávat, to třeba u iOS stále není.
Jedinné mínus je pro mě to, že nemají překlápěcí sponu jako předchozí Expert Solar II.

Za mě můžu doporučit, už jen kvůli tomu, že jsem je za víc jak 2 roky nabíjel jednou a to je obrovský bonus. Před 2 týdny jsem koupil Breitling SO44 a tak něco muselo z domu. Rozhodoval jsem se mezi Tissot a TG Aquaracer v automatu. 
TG už mají nového majitele...

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, antitomas napsal:

@African mám je od 01/2021. Nějakou dobu na Androidu, pak jsem přešel na iOS, ale fungovaly víceméně bez problémů. Resp. od té doby vyšlo dost aktualizací, takže by to mělo fungovat bez problémů. iOS je asi preferovaný, ale třeba u Androidu jde nastavit, které notifikace chceš dostávat, to třeba u iOS stále není.
Jedinné mínus je pro mě to, že nemají překlápěcí sponu jako předchozí Expert Solar II.

Za mě můžu doporučit, už jen kvůli tomu, že jsem je za víc jak 2 roky nabíjel jednou a to je obrovský bonus. Před 2 týdny jsem koupil Breitling SO44 a tak něco muselo z domu. Rozhodoval jsem se mezi Tissot a TG Aquaracer v automatu. 
TG už mají nového majitele...

Super, tak díky za info. Opravdu ve mě hlodají, ale určitě se mi nechce řešit dokola nějaké aktualizace 😖 Můžu je mít za velmi slušný peníz, takže vyzkouším naživo a uvidíme... případnou mi opravdu fajn.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, antitomas napsal:

@African vloni byly tuším 2 nebo 3 aktualizace hodinek (z toho jedna aktivovala GPS modul). Mobilní apka se aktualizuje častěji, ale to ani nepoznáš.

Hmm, ten gps modul by se možná do budoucna také mohl hodit, ale není to úplně nějaká priorita...apka v telefonu je přátelská? Nic složitého?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

Hmm, ten gps modul by se možná do budoucna také mohl hodit, ale není to úplně nějaká priorita...apka v telefonu je přátelská? Nic složitého?

Apka v pohode. Treba nastavit budik je jednodussi a rychlejsi nez na hodinkach. Pokud si nedelas nejaky prehledy o aktivitach (kroky), tak ji vlastne ani nepotrebujes

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, antitomas napsal:

Apka v pohode. Treba nastavit budik je jednodussi a rychlejsi nez na hodinkach. Pokud si nedelas nejaky prehledy o aktivitach (kroky), tak ji vlastne ani nepotrebujes

Díky, když tak přemýšlím, tak si vlastně žádné přehledy nedělám 😁

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, antitomas napsal:

@African vloni byly tuším 2 nebo 3 aktualizace hodinek (z toho jedna aktivovala GPS modul). Mobilní apka se aktualizuje častěji, ale to ani nepoznáš.

GPS není v hodinkách, ale využívá se telefon k záznamu trasy. Bez telefonu si trasu nezaznamenáš. GPS přece jen žere baterku.  

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak jsem koukal a budou se prodávat i u nás i v té modré variantě. Tak to mám tedy teď hlavu v kopru. Teď jsem total zamilovaný do Breitling Airwolf, které bych rád sehnal a nebo si koupit tuty a v tom případě, bych nemuset nosit fitbit charge 5 na právem zápěstí a automaty na levém. Samozřejmě musí něco z domu. Tak teď babo raď. Děkuji za vaše postřehy, které sem dáváte. Je to cenný materiál.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

@MPD mam T-Touch Connect i Breitling SO44, takze co se tyka teto kombinace, ses spravne 😀

U me sly z domu TG Aquaracer v automatu. Ted jeste zvazuju na na zkousku Watch Ultra... ale tusim, ze to casty nabijeni me brzo prejde.

Modryma myslis verzi Jungfraubahn se zlutou vterinovkou? Ty jsou zajimavy.

Odkaz ke komentáři

Ultra jsem odložil včera, nejsou špatný, vydrží i tři dny včetně spánku, ale prostě tomu vždy něco chybí, já vydržím u chytrých tak měsíc a pak jdu zpět ke klasice a zatím se mi osvědčilo klasika a chytrý band na druhé ruce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Bob64 napsal:

Zdravím, čeština je na nich v pořádku nebo diakritika nefunguje ?

Chci si je koupit v DE nebo CH.

V notifikacich je cestina v pohode. Obcas to ma problem s nekteryma emoji, jinak naprosto bez problemu. Menu je ale v anglictine, to je jasny…

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...