anton Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Tak jsem se zájmem přečetl těch sedm stránek, a aniž bych chtěl nějak filozofovat mě napadá, že definitivní je jenom k o n e c. Pěkná představa to není, tak proč ji vůbec vztahovat na hodinky?
ANT Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Z. napsal: Já si myslím, že se člověk může dopracovat k nějakým definitivním hodinkám právě teprve tehdy, až se mu podaří odstřihnout od Chronomagu a dalších podobných fór. A to, co bude mít v tu dobu na ruce, to potom možná budou jeho definitivní hodinky alebo vtedy, ak si kupi hodiny, ktore ho financne zruinuju a pochopi, ze aj auto ma lacnejsie a takto to dalej nejde ))))) resp. su to take hodinky, ze uz prakticky ani lepsie nejdu kupit (stroj, vypracovanie...) u mna by to boli PP Nautilus Jumbo, auto mam sice drahsie, ale ta druha vec by asi sedela (v mojom pripade) edit: alebo definitivne budu tie, ktore ti vlozia do rakvy Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem ANT
New X-Bob Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 tedy k tématu...ehm ehm...pokouším se aplikovat postup dle názvu tohoto vlákna. Znáte někoho prosím, komu se to reálně povedlo? Třeba chvíli? Jak překonával abstinenční příznaky? Díky za zkušenosti těch, co vydrželi
DaDriva Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Je to jako s prestanim kourit - pouze vule . Ja svoje navstevy tady pred casem omezil asi na 2 tydny, pak jsem se vratil, abych prodal Sinny a uz jsem tu zase zustal. Nastesti to na me nemelo zatim zadnej vliv (kdyz nepocitam nakup Monster a poptavku po PAMech) . Az budu mit PAMy, tak sem prestanu chodit .. aspon tak na pul roku . Popr. budu jen pasivne cist anebo prispivat do obecnych temat (coz ostatne povetsinou delam tak jako tak). Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem DaDriva
Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Já už držím skoro dva měsíce . Teď jen sháním nějaké levnější hodinky pro extrémnější situace, abych si ty definitivní nezničil.
Onisan Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Jo, já se dostal k IWc BP což je vrchol všech, nejen B-Uhren, ale pilotek obecně... a stejně jsem se chytil u toho, že jako vrchol řady Kampfschwimmer by se mi hodily nejjednodušší Radiomiry (sendvičový číselník¨) a stále pokukuju po Archimede Vintage... takže pokud si plánuješ nějaké definitivní hodinky ... tak prostě držím palce... bylo pro mně jednodušší přestat kouřit
DaDriva Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Drummer napsal: Já už držím skoro dva měsíce . Teď jen sháním nějaké levnější hodinky pro extrémnější situace, abych si ty definitivní nezničil. Na to pozor, Drummere, takhle to zacina!
safi Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Drummer napsal: Já už držím skoro dva měsíce . Teď jen sháním nějaké levnější hodinky pro extrémnější situace, abych si ty definitivní nezničil. Já řeším podobnou situaci - definitivní hodinky už mám - Grand Seika. Teď také řeším otázku hodinek pro situace, kdy bych si nerad své definitivní hodinky poškodil. Mám těď Alpinisty 4s15 (už se nevyrábí), ale přece jenom to je příliš vzácný kousek na snebezpečné situace. Uvažuju o Sumo - to je přece jenom běžná produkce s dostupnou zásobou náhradních dílů..ale to bych musel dát Alpinisty pryč...ach jo. HELP! a více jak dvoje hodinky NECHCI!!
Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Hele safi, a co znamenal ten nedávný zmatený prodej těhle dvou hodinek? Nějaká hauptrefa co nevyšla? Já taky sháním černé Suma, ale do nových nejdu. Už mně nebaví na hodinkách prodělávat.
safi Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Drummer napsal: Hele safi, a co znamenal ten nedávný zmatený prodej těhle dvou hodinek? Nějaká hauptrefa co nevyšla? Já taky sháním černé Suma, ale do nových nejdu. Už mně nebaví na hodinkách prodělávat. chvilkové pomatení mysli......ted nemám zacíleno na žádné hodinky kromě Sumo
Peta-Biker Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Koukám, že jsme už 3, co by chtěli Suma
Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tak co s tím uděláme? Peta-Biker napsal: Koukám, že jsme už 3, co by chtěli Suma
spiderer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Me to vydrzelo cca 2 mesice a vratil jsem se zpatky do zacarovaneho kruhu, shodou okolnosti to bylo s hodinkama ktere jsem kupoval mene choulostivou varinatu tech definitivnich Nyni mam dvoje hodinky - B-1 + SF a planuji, ze se jich zbavim a koupim si B Chronomaty, ktery me na kuzi v obchode oslovily velmi vyrazne.. to budou definitivni hodinky, protoze znackou jit vyse nepotrebuji/cena je pro me maximum, ktere chci za hodinky dat/kvalita, vzhleed, funkce atp jsou to co mi vyhovuje a tak doufam, ze pokud/az si je poridim, tak budou skutecne definitivni a sem budu chodit pouze nasavat nove informace a nehledat nic noveho co bych chtel kupovat
Z. Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 spiderer napsal: ... a tak doufam, ze pokud/az si je poridim, tak budou skutecne definitivni a sem budu chodit pouze nasavat nove informace a nehledat nic noveho co bych chtel kupovat To známe Ty nic hledat nemusíš, ale ono si něco zase najde tebe...
Onisan Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Drummer napsal: Já už držím skoro dva měsíce . Teď jen sháním nějaké levnější hodinky pro extrémnější situace, abych si ty definitivní nezničil. Které jsou tvoje "definitivni"?
Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tyhle. Onion napsal: Které jsou tvoje "definitivni"?
safi Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Z. napsal: To známe Ty nic hledat nemusíš, ale ono si něco zase najde tebe... navíc jako moderátor tu musíš být denně, takže pro tebe už není úniku Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem ¨safi
spiderer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 ¨safi napsal: navíc jako moderátor tu musíš být denně, takže pro tebe už není úniku No prave
safi Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 BTW...měli by jste po večerech co dělat, pokud by chronomag přestal existovat?
DaDriva Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 ¨safi napsal: BTW...měli by jste po večerech co dělat, pokud by chronomag přestal existovat? Ano .. at uz na netu, nebo v realu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se