Hoonza Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Seiko Velatura. Jak se Vam libi??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Jsou to krasne hodinky s perfektnim zpracovanim, safir s anireflexni vrstvou, jen pozor, jsou opravdu hodne velke (je to dano tvarem pouzdra).
Apep Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Jsou to krasne hodinky s perfektnim zpracovanim, safir s anireflexni vrstvou, jen pozor, jsou opravdu hodne velke (je to dano tvarem pouzdra). Na kolik Tě vyšly a kde jsi je pořídil? Moc se mi líbí!
Baker Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Na kolik Tě vyšly a kde jsi je pořídil? Moc se mi líbí! Koupeny zde.
kejklik Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Jsou to krasne hodinky s perfektnim zpracovanim, safir s anireflexni vrstvou, jen pozor, jsou opravdu hodne velke (je to dano tvarem pouzdra). Jeden dotaz: ty retrográdní stupnice fungujou jak? V neděli o půlnoci spadne datová packa zpátky na pondělí?
Baker Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Jeden dotaz: ty retrográdní stupnice fungujou jak? V neděli o půlnoci spadne datová packa zpátky na pondělí? Ano presne tak, doslova vystreli zpet
kejklik Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Ano presne tak, doslova vystreli zpet Ještě že je to pod sklem, dyť by to člověku mohlo voko vystřelit...
Hoonza Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Jsou to krasny hodinky. U tech prvnich mi trochu vadi ten kozeny tah, ale doufam, ze to pujde vymenit za ocelovy. Maji jeste jedny s cernym ciselnikem a kovovym tahem s uretanovymi blocky.
PhoeniX Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 SEIKO mám rád, možná že by se mi tyto na živo líbily, ale na fotkách na mě působí cirkusovým dojmem.
lomo135 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Přesně tak, cirkusový dojem je umocněn neklidnou lunetou. Osobně nelíbí. (Alespoň na fotkách)
kejklik Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Mladí Kejklíci dlouho vybírali nové hodiny a protože jsou do teďka digitální (na otázku kolik je odpovídají 17:57:48 a ne že bude šest) zvolili nakonec kombinaci kvarco-digitální. A myslím, že decentnější, než výše prezentované Seiko Velatura. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roger11 Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Já je mám ve verzi s uretanem. Asi 2 měsíce a jsem s nimi hodně spokojenej. Teda než jsem vlezl na tohle fórum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roger11 Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Vypadají perfektně, jak jsou přesné? Dělají cca 2-3 sec za měsíc. Mám rád kombinaci mechanického nabíjení a přesnost quartzu. Dají se i natahovat přímo korunkou. Pozor jsou ale opravdu dost velké. Váží asi 230g. Já mám ale rád "orloje na ruce", mám rád pocit, že na ruce "něco" mám.
Hoonza Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Zajimalo by me jakou zivotnost ma ten uretan. Jestli se da snadno poskrabat a tak.
Apep Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Dělají cca 2-3 sec za měsíc. Mám rád kombinaci mechanického nabíjení a přesnost quartzu. Dají se i natahovat přímo korunkou. Pozor jsou ale opravdu dost velké. Váží asi 230g. Já mám ale rád "orloje na ruce", mám rád pocit, že na ruce "něco" mám. Přemýšlím o nich, co bys doporučoval, kam si o ně napsat? Tomu Higuchimu, nebo tomu druhému japonskému, taky už členy fóra prověřenému, prodejci, na jehož jméno si teď nemůžu vzpomenout?
Baker Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Přemýšlím o nich, co bys doporučoval, kam si o ně napsat? Tomu Higuchimu, nebo tomu druhému japonskému, taky už členy fóra prověřenému, prodejci, na jehož jméno si teď nemůžu vzpomenout? Zkus aukci, dobry feedback a zadne clo ani dph.
African Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Líbí se mi Carbonový podklad ciferníku, mám jej na pár hodinkách a vypadá to velmi dobře" Myslím, že dosti vychytaný je i ruční nátah, při kterém můžeš sledovat na ukazateli rezervy, jak hodinky sbírají energii"
Hoonza Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Co jsem koukal, tak na internetovem obchode oficialniho dovozce seiko(Altro) maji ty s cernym ciselnikem za 24880. Byl jsem nedavno v Drazdanech a tam je nabizi za 990 euro, ale tam vdycky neco slevi, takze vyjdou urcite levneji. Jinak ten obchod Altra je www.supertime.cz
Hoonza Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 A taky jsem posilal dotaz na Altro jak je to u tehle hodinek s antireflexem a bylo mi sdeleno, ze anti vrstva je pouze zevnitr, coz mi prijde sympaticky, protoze odpada moznost poskrabani.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se