XXXfazerXXX Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 dobry den- nejsem odbornikem ,ale hodinky me berou tak navstevuji tyto stranky a rad se neco dozvim-udelal jsem v zivote nekolik spatnych obchodu,80% z nich byl nakup hodinek v ceskych obchodech,ale k veci ,chtel jsem poprosit o radu -mam po pradedeckovi znacne opotrebovane kapesni hodinky-nefunkcni-neznam znacku a nevim co s nimi-chtel jsem je ze sentimentu dat dokupy ale uz dve hodinarstvi me upozornila na to ,ze kdyz se to povede tak za cca3 a vice tis. proto se ptam,jestli se do opravy poustet ,nebo na ne koukat tak jak jsou-nehodlam je prodavat ani funkcni-diky vam za radu dan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paullus Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 Myslím, že záleží jen na citové vazbě k tomu příbuznému. Já mám po dědovi kapesní Union Horlogere v hodnotě max. 500,- Kč a oprava stála 10x tolik. Přesto z nich mám radost a předpokládám, že můj syn ji bude mít ještě větší.
XXXfazerXXX Odesláno 11. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2008 Diky za nazor-chtel jsem se pouze zeptat-dnes jsem je prinesl z opravy -rekli mi ze se na to mam vykaslat-stejne je dam asi do kupy az sezenu nekoho kdo to umi- jeste jednou dik dan
mechano Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Diky za nazor-chtel jsem se pouze zeptat-dnes jsem je prinesl z opravy -rekli mi ze se na to mam vykaslat-stejne je dam asi do kupy az sezenu nekoho kdo to umi- jeste jednou dik dan Varuju tě, už podle fotky je zřejmé, že to bude drahý.
XXXfazerXXX Odesláno 12. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2008 diky za varovani, ale zatim jsem nesehnal cloveka ktery ma snahu se do toho pustit,proto se rad poradim na tomto foru-------promin,ale co myslis slovem--- drahy diky dan
Karlos Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Jestli tu renovaci myslíš vážně, tak se do toho pro začátek můžeš pustit sám. Jako první věc by to chtělo sehnat takovýhle strojek (po hodinářích, na aukru a tak) a pak nechat ze dvou složit jeden. Ten tvůj vypadá dost špatně. A vlastně na tom strojku nějak nevidím těch 10 rubis, jak je psáno na pouzdru...
XXXfazerXXX Odesláno 12. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Diky za nazor-zatim je dam do supliku a budu shanet nekoho , kdo je da dokupy diky dan
mechano Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 diky za varovani, ale zatim jsem nesehnal cloveka ktery ma snahu se do toho pustit,proto se rad poradim na tomto foru-------promin,ale co myslis slovem--- drahy diky dan Slovem "drahý" myslím, že to bude stát o mnoho víc, než by se za ty hodinky dalo utržit.
XXXfazerXXX Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Diky ,ale opravdu nemam nejmensi zajem je prodavat --rad budu koukat na neco hezkeho po predcich Dan
Klotzman Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Podle těch fotek bych řekl že odhad nákladů kolem 3 tisíc by byla docela pěkná cena, vzhledem ke stavu, pokud ti to někdo za tyhle peníze slíbil opravit, tak to zkus. Jinak hodináři se shání dost těžko, někde jsem našel tenhle odkaz na hodinářství TakTik, píše že opravuje i starožitné hodinky a renovuje ciferníky (což jak koukám potřebuješ taky). Zkušenost s nimi nemám ale za optání nic nedáš. Jinak osobně si myslím, že pokud k nim nemáš nějaký výrazný citový vztah, tak za opravu nestojí. Jo a příště zkus vymyslet trochu informativnější název vlákna - to ti bude k dobru na jakémkoliv fóru.
XXXfazerXXX Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Podle těch fotek bych řekl že odhad nákladů kolem 3 tisíc by byla docela pěkná cena, vzhledem ke stavu, pokud ti to někdo za tyhle peníze slíbil opravit, tak to zkus. Jinak hodináři se shání dost těžko, někde jsem našel tenhle odkaz na hodinářství TakTik, píše že opravuje i starožitné hodinky a renovuje ciferníky (což jak koukám potřebuješ taky). Zkušenost s nimi nemám ale za optání nic nedáš. Jinak osobně si myslím, že pokud k nim nemáš nějaký výrazný citový vztah, tak za opravu nestojí. Jo a příště zkus vymyslet trochu informativnější název vlákna - to ti bude k dobru na jakémkoliv fóru. Diky za nazor i adresu-----ucim se snad budu lepsi Dan
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.