Gilius Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 mrkněte..... http://www.origowatch.com/
siwi Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Já ti nějak nevím. Určitě to může spoustu lidí nadchnout, ale já mám raději digitální klasiku.
PhoeniX Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Nevypadá to špatně, ale nemůžu si pomoct, spousta modelů mi evokuje SUUNTO.
Gilius Odesláno 17. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2008 Tak ono je to ve stejné kategorii.......jestli je to úchylné,nebo ne......no...je to technická "hračka"......ono se toho tolik vymyslet zase nedá. Pak už záleží jen na vkusu...... 4JARO-úchylné proč?????
Gilius Odesláno 17. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2008 jar0 jen imho honil pocet prispevku... klidek... jsem v klidu...spíše čekám,jestli z něj něco vypadne?????
Valentin Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Úchylné bych určitě neřekl! Myslím ale, že tahle koncepce osloví spíše nadšence hodinek Suunto
nAscA Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Nevypadá to špatně, ale nemůžu si pomoct, spousta modelů mi evokuje SUUNTO. No mne se zdaji vsechny na zpusob Suunto. Ale Suunta se mi libi vice, alespon podle obrazku tech Origo. (no uz jen jak se to jmenuje, tak se mi zda, ze to zkopirovali )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se