XXXfazerXXX Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Minuly tyden se mi povedlo vyfotit kukacky-davam je sem jen pro zasmani,pokud by to nekoho urazelo ,klidne to smazte-Mam jiz nekolik tydnu spadeno na navitimer world,jen za vcerejsek jsem videl na lidech dvoje tzv-A repliky,je to desne a docela me to znechutilo,musim se par dni rozdychat a pak ve shaneni pokracovat Dan
mengelis Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Minuly tyden se mi povedlo vyfotit kukacky-davam je sem jen pro zasmani,pokud by to nekoho urazelo ,klidne to smazte-Mam jiz nekolik tydnu spadeno na navitimer world,jen za vcerejsek jsem videl na lidech dvoje tzv-A repliky,je to desne a docela me to znechutilo,musim se par dni rozdychat a pak ve shaneni pokracovat Dan No jo, Breitling umí
PhoeniX Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Jestli se chceš věnovat hodinkám, tyhle věci musíš ignorovat.
spiderer Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Musis se smirit s tim, ze repliky kvalitnich veci existuji, a ke znackam jako je Breitling, Rolex, Panerai a dalsi to bohuzel patri.. To co je na te fotce si s Breitlingem asi moc lidi opravdu nesplete
Onisan Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 jak je vidět, luneta je opravdu Ačková kategorie ...podobně kvalitní jsem viděl Breitling for B. ...
Baker Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 jak je vidět, luneta je opravdu Ačková kategorie ...podobně kvalitní jsem viděl Breitling for B. ... Asi uz je ostrouhana o futra
Ivan Lelák Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 O víkendu jsem měl v ruce asi 7-ery hodinky podobné provenience - IWC, Lange a Sohne, Panerai... Na první pohled chybí antireflex, vteřinovka chvíli cupitala drobnějšími krůčky aby vzápětí natáhla krok, hodinky byly relativně lehké atd., ale čistota zpracování skvělá (strojek o něco horší). Tím to prosím neobhajuji!!!!!
XXXfazerXXX Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Musis se smirit s tim, ze repliky kvalitnich veci existuji, a ke znackam jako je Breitling, Rolex, Panerai a dalsi to bohuzel patri.. To co je na te fotce si s Breitlingem asi moc lidi opravdu nesplete Smireny jsem,vzdyt mleko v krame uz leta nechutna jako mleko-syry to same-replay u nas v centru z replaye nevidel ani nit-muj mercedes je z vice jak 50% z ciny-taky to podle toho vypada a vietnamcu je tady vic-vic vic-vi...................az bude nekvalitni a nebo falesny uplne vsechno-------no ,snad prehanim
Jeremy Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 O fake hodinkách jsme tu řekli už všechno, navíc to nesouvisí přímo se švýcarskými hodinkami. Navíc, taková srágora si ani nezaslouží tak velkou fotku a místo na serveru. LOCK
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.