Přejít na obsah

Neco pro zasmani-nebo k placi

XXXfazerXXX

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minuly tyden se mi povedlo vyfotit kukacky-davam je sem jen pro zasmani,pokud by to nekoho urazelo ,klidne to smazte-Mam jiz nekolik tydnu spadeno na navitimer world,jen za vcerejsek jsem videl na lidech dvoje tzv-A repliky,je to desne a docela me to znechutilo,musim se par dni rozdychat a pak ve shaneni pokracovat Dan

post-4087-1223893341.jpg

Odesláno
Minuly tyden se mi povedlo vyfotit kukacky-davam je sem jen pro zasmani,pokud by to nekoho urazelo ,klidne to smazte-Mam jiz nekolik tydnu spadeno na navitimer world,jen za vcerejsek jsem videl na lidech dvoje tzv-A repliky,je to desne a docela me to znechutilo,musim se par dni rozdychat a pak ve shaneni pokracovat Dan

No jo, Breitling umí :thumbsup_anim:

Odesláno

Musis se smirit s tim, ze repliky kvalitnich veci existuji, a ke znackam jako je Breitling, Rolex, Panerai a dalsi to bohuzel patri.. To co je na te fotce si s Breitlingem asi moc lidi opravdu nesplete :)

Odesláno

O víkendu jsem měl v ruce asi 7-ery hodinky podobné provenience - IWC, Lange a Sohne, Panerai... Na první pohled chybí antireflex, vteřinovka chvíli cupitala drobnějšími krůčky aby vzápětí natáhla krok, hodinky byly relativně lehké atd., ale čistota zpracování skvělá (strojek o něco horší). Tím to prosím neobhajuji!!!!!

Odesláno
Musis se smirit s tim, ze repliky kvalitnich veci existuji, a ke znackam jako je Breitling, Rolex, Panerai a dalsi to bohuzel patri.. To co je na te fotce si s Breitlingem asi moc lidi opravdu nesplete :)

Smireny jsem,vzdyt mleko v krame uz leta nechutna jako mleko-syry to same-replay u nas v centru z replaye nevidel ani nit-muj mercedes je z vice jak 50% z ciny-taky to podle toho vypada a vietnamcu je tady vic-vic vic-vi...................az bude nekvalitni a nebo falesny uplne vsechno-------no ,snad prehanim

Odesláno

O fake hodinkách jsme tu řekli už všechno, navíc to nesouvisí přímo se švýcarskými hodinkami.

Navíc, taková srágora si ani nezaslouží tak velkou fotku a místo na serveru.

LOCK

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...