cali Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 asi nie som jediny kto obdrzal do mailu spam na nove spartaky: https://www.prim.cz/hodinky?filter%5Btags_0%5D%5B%5D=1&filter%5Bpars_1%5D%5B%5D=11 Za seba musim povedat ze mi na nich nic vylozene nevadi a tie bile s cervenou mimostredkou by som si za istych okolnosti dokazal predsatavit na ruke. Najdolezitejsou takou okolnostou by bola samozrejme tak polovicna cena, lebo za 65K uz clovek zacne lovit v inaksich vodach, to je vsak uz stara az klasicka piesen tohoto fora..... Inak ale za mna pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Nomos v tom nema vubec prsty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 no zatim nevim co bych jim vytknul ale nomos minimatik je podle me hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) na dýnku WR5ATM, v popisu WR3ATM jinak se mi líbí celkem.. Upraveno 17. března 2021 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Pěkný jsou. Pokud někdo zkousne cenu, proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Líbí se mi více ze strany dýnka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Jen pro technické chronomagory. Nové Spartaky - ze předu na ciferníku mimostředná vteřinovka, ale vzadu za proskleným dýnkem typický vzhled strojku s centrální vteřinovkou. Tedy nejspíš krokové kolo s dvěma pastorky a druhým vteřinovým kolem v nepřímém náhonu - tedy asi nečistý technický bastl. Pokud je to jinak, prosím o jiný technický popis - zajímají mne technické podrobnosti. P.S. Již jsem kdysi tady o tom psal, ale od té doby jsem nic jiného (než výše) nezjistil a nečetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Má tady někdo zkušenost s Prim Spartak 39 jak je na tom in-house kalibr 103 s přesností? A celkově jaká je kvalita hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se