techlak Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 ad YPO Souhlas.Myslím,že Fobie je skutečně dobrá volba na přibližovadlo z místa A do místa B.Pořád v dané třídě je kvalita zpracování nad průměrem a spolehlivost taky........... Ale hlásám,že Roomster do každé rodiny manželce na ježdění ....á manželka souhlasně přikyvuje....
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 techlak napsal: ad YPO Souhlas.Myslím,že Fobie je skutečně dobrá volba na přibližovadlo z místa A do místa B.Pořád v dané třídě je kvalita zpracování nad průměrem a spolehlivost taky........... Ale hlásám,že Roomster do každé rodiny manželce na ježdění ....á manželka souhlasně přikyvuje.... .... nereagoval jsem na Tebe .... byl to obecný povzdech
Baker Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 YPO napsal: ... když fábii tak s logem Skvele umisteni, to me nenapadlo
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Baker napsal: Skvele umisteni, to me nenapadlo jinam to nešlo - na straně to je divný a nahoře přes to jde stěrač + brzdové světlo
mnovace Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 .... je krásné kolik je mýtů a fantazie u tohohle opovrhovaného vozítka - jezdím s tím už rok, vesměs po městě a občas na chatu bez jakýchkoli problémů a ke vší spokojenosti mé i občasné posádky Jo a co ten kohout???? Ten asi moc spokojený nezůstal.
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 mnovace napsal: Jo a co ten kohout???? Ten asi moc spokojený nezůstal. no a to je jeden z mýtu o (ne)bezpečnosti vozu - nic se mi nestalo
New X-Bob Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 nene, YPO, správné logo je přece tohle
milosh Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 JAR0 napsal: Tedka jsem prodaval Fobii kombajna, najeto 270.000. Motor skodovackej hlinikac, co konstrukcne pamatuje eMBecko. Krom 3x posrany zapalovaci listy, kosti stabilizatoru a stavkujiciho origo centralu jen bezna udrzba. A to jsem ji v polocase rozstrelil temer po sloupky. Spotreba plus minus 7 litru... Jen ta kultura chodu stoji za starou backoru. Nejlepsi motor co do Fabky delaj je 1,4 16V.
klobadysek Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Nevim jak aktualni bude muj prispevek, ale: Kamarad je rep a ma Fabce SDI najeto 300K, motoricky proste drzak. Ale je to traktor, projevem i akceleraci - tvoje Felda je proti ni tichoslapek. Ja jsem mel Fabku kombi 1.2 Hodne Tece Paliva tri roky, pak jsem ji prodal a dneska ji je uz pet let a novy majitel jeste nemel problem. Kdyz jsem ji kupoval tak jsem si spocital ze by se mi ta investice navic do dieselu vratila az po najeti temer 200 000 km.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se