octaviakk007 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Snažím sa verne zachytiť farbu ciferníka, ale nedarí sa mi to. 1
spineshank Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června gratulace,velká pecka jsem zvědavej kolik metrů půjdou pod vodu a kolik změří hloubku
Lemare Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července (upraveno) Aquis bicolory na Bahamách (sorry, není to právě teď, ale nedostal jsem se dřív k fotkám) Upraveno 3. července uživatelem Lemare 1 1
Zohan Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července V 17. 5. 2021 v 20:02, Jaem napsal: Toto vlákno mi bol čert dlžný... Nádherné kúsky páni! Kreditka sa už začína triasť Teraz už sa len rozhodnúť, či Aquis-y budú na ťahu, alebo kaučuku... Koupil jsem je na tahu, a koupil si dvě gumy a spokojený sem teda na obou variantách a nedokážu říct co mě baví víc.
Marosc72 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Dostali modrú gumu a mám edc na leto:-) 5
octaviakk007 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července K dokonalosti im chýba iba vodotesnosť do 100 m. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se