PhoeniX Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 V poslední době se s "bondovkama" roztrhl pytel. Kdybych si měl vybrat mezi těmito modely: OMEGA Planet Ocean 42MM a OMEGA Diver Chronometer 41MM z pohledu univerzálnosti - čili každodenní nošení k neformálnímu oděvu, příležitostně obleku. Díky za postřehy. PhoeniX
spiderer Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Me se cerne SMP az tak moc nelibi, nedavno jsem na ne koukal v Details, vybral bych si bud modre SMP nebo cernocerne PO, dnes uz spise ty PO, protoze 41mm bondovky mi prijdou male..
Baker Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 cernocerne PO, dnes uz spise ty PO, protoze 41mm bondovky mi prijdou male.. Taky tak.
smarter Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Oboje jsou pekny, ale u prilezitostneho obleku bych videl spise PO
JAR0 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Ja by som bral tieto. Nevie niekto nahodou orientacne cenu?
cali Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Ja by som bral tieto. Nevie niekto nahodou orientacne cenu? zavisi na tom co vsetko k nim chces.... so vsetko paradou v kamennom obchode na Slovensku aj 80litrov ....bez papierov so zkratenym tahom mierne odrbane v lepsom pripade vsak funkce a prave z ebay hravo pod 1000USD.... taky stred povedzme ze nebudu nove ale bude krabica a nejake papiere plus solidny povod a dobry stav +mozno aj autorizovana kontrola ..tak 25000ceskych
cali Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 pokial ide o vyber tak designovo PO lebo je to spiritual sucessor mojej milovanej 300vky ale na moj vkus uz dost velke a samozrejme drahe .... U oboch by mi trochu vadil zbytocny Heliak... ak by som si musel vybrat nieco od omegy tak Seamaster GMT v bielom.
JAR0 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 zavisi na tom co vsetko k nim chces.... so vsetko paradou v kamennom obchode na Slovensku aj 80litrov ....bez papierov so zkratenym tahom mierne odrbane v lepsom pripade vsak funkce a prave z ebay hravo pod 1000USD.... taky stred povedzme ze nebudu nove ale bude krabica a nejake papiere plus solidny povod a dobry stav +mozno aj autorizovana kontrola ..tak 25000ceskych No co tak kamenny obchod USA ? Alebo vo Viedni... nemas info ?
PhoeniX Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 pokial ide o vyber tak designovo PO lebo je to spiritual sucessor mojej milovanej 300vky ale na moj vkus uz dost velke a samozrejme drahe .... U oboch by mi trochu vadil zbytocny Heliak... ak by som si musel vybrat nieco od omegy tak Seamaster GMT v bielom. Na mou ruku je 42 OK. Co ale potom 45,5, to před pár lety bylo nemyslitelné.
Seamaster Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 zavisi na tom co vsetko k nim chces.... so vsetko paradou v kamennom obchode na Slovensku aj 80litrov ....bez papierov so zkratenym tahom mierne odrbane v lepsom pripade vsak funkce a prave z ebay hravo pod 1000USD.... taky stred povedzme ze nebudu nove ale bude krabica a nejake papiere plus solidny povod a dobry stav +mozno aj autorizovana kontrola ..tak 25000ceskych Tak tak, da se, pokud se vyhnes clu a DPH koupis slusne starsi do 25 tis, potvrzuju... Co se tyc Phoenixe a jeho dilema, pekna recenze/porovnani obou modelu s krasnyma fotkama je tady Jelikoz mam oba modely, tak muj pocit je tento: SMP na kovovym tahu jsou k obleku vhodnejsi, nez PO na gume, nehlede na to, ze i male PO jsou vyssi (14,5mm) a mnohem sportovnejsi, nez SMP (11,5mm). Abych odpovedel na otazku - univerzalnejsi mi prijdou 41 mm SMP na kovovem tahu. PO v mensi 42 mm verzi je takovej buchtik, cvalda, viz fotka z recenze. Kdyz jsem si je zkousel, vyhrala jasne 45,5 mm verze....proste hodinky v tech mid size nejak nejsou ono...
Seamaster Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 JARo, a ty nespamuj a procti si vlakno Omega, tam se dovis vse nac se budes nasledujici tyden ptat
PhoeniX Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 TO Seamaster: Chvíli jsem o 45,5 uvažoval, ale zjistil jsem, že mám ručičku hůlčičku 16 CM!!! Měl jsem je i na ruce, ale pro mě je to fakt koláč.
Peta-Biker Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Kde sehnat z UK nejlevněji nové 2254.50???
Seamaster Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 (upraveno) TO Seamaster: Chvíli jsem o 45,5 uvažoval, ale zjistil jsem, že mám ručičku hůlčičku 16 CM!!! Měl jsem je i na ruce, ale pro mě je to fakt koláč. No to je malo, ja mam 17,5 a je to na hrane, viz foto v sekci Omega, Nove dite v dome. Vazne uvazuj spise o SMP.... a rozhodne vyzkousej v shopu, nez se rozhodnes. To Peta Biker: jiz obligatni: podivej se do Omega sekce a najdes odpoved. Upraveno 15. října 2008 uživatelem Seamaster
PhoeniX Odesláno 16. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Sympatická cena, ale je to někde v... Prostě daleko. Musel bych je vidět v reálu.
railmaster Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 Takmer sa mi trafilo kúpiť Big Planet Ocean s čiernou lunetou v kúpeloch v Dudinciach od zahraničného hosťa. Bál som sa však, že by si to na druhý deň nepamätal a mohol by tvrdiť, že ho okradli. Svedkov pri stole bolo síce dosť, ale všetci sme boli mierne omámení alkoholom. A našťastie suma prevyšovala môj max. denný limit na platobnej karte. Chcel 1200 Euro, ale možno by stovku spustil. Tiež mi vadila absencia dokladov a či by mi ich po návrate domov poslal, je otázne. Ešte dnes mi to vŕta v hlave. Kúpili by ste ich, keby ste boli na mojom mieste?
Seamaster Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Nejspis ne. Cena je to dobra, ale je otazka, kdo by byl po vysrizliveni ten nastvanej...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se