Violoncello Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 No, dobře, uznávám, že mi z nich hrabe. Ale kde jinde bych... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Pardon, ale pokaždé když to vidím, taxi vzpomenu, co si kvůli tomuhle paskvilu prodal... Důležité je, že se líbí tobě. Víc už nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 U prvnich fotek jsem čekal co bude, protože tam není vidět nic. A ono se ukázalo, že tam nic opravdu je. Není těch 007 škoda? Ale můj názor je zaujatej. Nesnášim hodinky, na kterých čas jen odhaduješ. A tady jediný co mlátí do očí je ta strašná datumka. Asi je to těma fotkama. Zkus dát pár normálních, ať víme jak vypadaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 2 hodinami, LovecK napsal: Pardon, ale pokaždé když to vidím, taxi vzpomenu, co si kvůli tomuhle paskvilu prodal... Důležité je, že se líbí tobě. Víc už nic... Chápu Tě! Já jsem je ale neprodal proto, abych si mohl koupit tohle, ale proto, že mi přijedou hodinky s korunkou, proto, že Turbiny pro mě nebyly hodinky na denní nošení, taky pro mé tvrzení one in one out, no a v neposlední řadě, protože jsem kokot. Ale Seiko mod mě berou, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: U prvnich fotek jsem čekal co bude, protože tam není vidět nic. A ono se ukázalo, že tam nic opravdu je. Není těch 007 škoda? Ale můj názor je zaujatej. Nesnášim hodinky, na kterých čas jen odhaduješ. A tady jediný co mlátí do očí je ta strašná datumka. Asi je to těma fotkama. Zkus dát pár normálních, ať víme jak vypadaj. Možná je to jen módní chvilkovka. Zatím mě baví jejich univerzálnost. 007 mi škoda nepřijde, protože jsem pořád řešil, že něco nelícuje a že mě vadí ručičky, jejich vizuál. Čas je na nich čitelnej dobře kvůli kroužku s indexama ve spojení s lunetou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Tak na této fotce nevidím zas nic, ale projel jsem si znovu ty horní a našel ty indexy tak mně by bylo skx líto, ale když Tě to baví, to je rozhodující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se