Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, CzechTwister napsal:

A safra. Já si toho překlepu nevšiml. Pardóóón.😁

To je v poho ….. tak trochu ti je závidim ! Měl sem zálusk na ty gmt s bílým …. Ale dopadlo to jinak ! Ta myiota mě bere ! Celkově jsou to moooc hezký hodinky ! Se těším na další fotky ! 

Odesláno

Trvalo mi řádku let, než jsem se rozhoupal vyzkoušet jeden z OG microbrandů, který se již za dobu své existence stal mezi microbrandovými nadšenci legendou. A musím říct, že pověsti nelhaly. Solidní zpracování (jedna dvě mušky se najdou, ale nic zásadního), NÁDHERNÝ cifr, skvělý posaz na zápěstí. Takové muziky za skromný peníz! Asi zas něco sepíšu... 😃

aW1nOi8vMjAyNi8wNC8yMS9kNDQ5NzQ2My0wYzQwLTQxYjktOGRmNS00ODY1NDYxNDg0MjYuanBn.jpg

• Like 6
  • Dát hlas 3
Odesláno

Abych věděl, jestli je den nebo noc, kdybych to i v pátek v hokně trochu přetáhl 🙂 aW1nOi8vMjAyNi8wNC8yNC9kNTA3MWFmOS02YmI3LTRhZTgtODNmMi04OWM2YWE5YmM5MWYuanBn.jpg

• Like 3
Odesláno
před 10 minutami, Cynique napsal:

Abych věděl, jestli je den nebo noc, kdybych to i v pátek v hokně trochu přetáhl 🙂 

To se jim mění cifr z pm na am ? 

Odesláno
před 16 minutami, FantasticFabio napsal:

To se jim mění cifr z pm na am ? 

Ano 🙂 Jako třeba Erebus 24. V tomhle případě teda spíš Gruen. K těm mají ostatně tyhle Olto-8 Roto i vizuálně blíž. 

• Díky 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno
před 2 hodinami, pavel58 napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Prosím fotku dýnka ….. ty budou mít asi velkou  vodotěsnost . Je to přeci jen asi monoblok…. 
Klidně bych s nima šel ve vaně až ke špuntu …..tam je totiž děsná hloubka✌️

Odesláno
před 1 hodinou, Roman-ZA napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Supet ! Malá závist….🤟

• Díky 1
Odesláno
před 1 hodinou, Roman-ZA napsal:

Prosím fotku dýnka ….. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...