garisz Posted April 2, 2021 Report Share Posted April 2, 2021 První G- Shock s barevným displejem. https://insmart.cz/casio-chytre-hodinky-wear-os-gsw-h1000/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=rYosp7fDQhR-202104021708&dop_id=11105233 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted April 2, 2021 Report Share Posted April 2, 2021 Není to to, na co od nich čekám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 Přechod na Wear OS je celkem dobrej tah, když už se pustili do "smartwatchů". Ten barevnej displej mi přijde zbytečnej, ale je to daň za operační systém. Ale podle popisů zde chybí solar, což mi přijde škoda, přeci jenom v létě by se na běžný používání v klídku dobíjely Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro_mt Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 Vyzera to tak, ze to je iba zaciatok, modelov s wear OS bude asi viac. Inu moznost nemaju Pre mna je NO GO zatial velkost, kt. je este o malinko vacsia ako u GBD-H1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec5050 Posted April 4, 2021 Report Share Posted April 4, 2021 nápad s dvoma displejmi je originálny.samozrejme dizajn hodiniek je krásny(tak ako všetkých g-shockov).no ja mám averziu ku všetkym "smartom" kvôli závislosti na nabíjačke.neviem to racionálne vysvetliť,pretože u mobilu mi to nevadí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacquelin de Mailly Posted April 4, 2021 Report Share Posted April 4, 2021 Palec nahoru za první vlaštovku, své zákazníky si jistě najde. Uvedená zaváděcí cena ale překonává i běžné Apple Watch a ruku na srdce, výdrž energie 1,5 dne / týden je z hlediska běžného uživatele Gček rozhodně změna, na delší pobyt mimo civilizaci to nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted April 25, 2021 Report Share Posted April 25, 2021 Já bych Casiu hrozně přál, aby v tomhle segmentu prorazili, ale neumím si to představit. Musela by to být bomba na úrovni Garmin a Sunto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazer Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Jsem zvědav, jestli na tom budou s oblibou lépe než modely WSD-F20/F30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KralJan Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts