Rendell Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
gathis Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna V 8. 1. 2026 v 8:16, Ondrej71 napsal: Hamiltony -40mm, 100mWR, říční natah a rezervou 80 hodin, ukazatel rezervy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný! Hamilton už se naučil dělat lumi, nebo je čerstvě nasvícená a jinak je to klasika Hamilton, tzn. spíš slabší?
Ondrej71 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 9 minutami, gathis napsal: Moc pěkný! Hamilton už se naučil dělat lumi, nebo je čerstvě nasvícená a jinak je to klasika Hamilton, tzn. spíš slabší? Furt to není jako Omega, Rolex nebo Seiko, ale přijde mi to lepší než to bývalo
Ondrej71 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Dobrý jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Jiří Holeček Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Expedition 37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jiří Sedlák Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Vytuněné plnotučné Murph. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ladvach Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Ondrej71 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Furt ty samý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Snekofon Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Měl jsem roupy zkusit jiné modré hodinky, ale zatím jsem si to rozmluvil.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Rendell Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Snekofon Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Jiří Sedlák Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Na novém řemenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Arthur N. Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Nedá mi to abych je nesrovnával s Hanharty. A nevychází to vůbec zle. I přes tvrzení pouzdra na 1200 hv mají kluci už na nich záseky větší než já na Hamiltonech které normálně nosím do práce na strojní údržbu. Navíc mi 42 mm sedí jak prdel na hrnec myslím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Arthur N. Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno sobota v 13:45 Nahlásit Odesláno sobota v 13:45 Pauza. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno neděle v 09:21 Nahlásit Odesláno neděle v 09:21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se