Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si to myslel. :) Ale bacha na Casia, jsou jako vteřinové lepidlo, jak se k tobě jednou přilepí, už se jich nezbavíš. Jednak tam baterka vydrží spoustu let, druhak jsou dost odolné (i NE G-shock modely) a hlavně, vůbec se nevyplatí je prodávat, vzhledem k pořizovací ceně. Dostal bys za ně pár kaček a to nestojí za to. Smiř se s tím, že už ti zůstanou. :rolleyes:

Odesláno
4 minutes ago, tombas said:

Já si to myslel. :) Ale bacha na Casia, jsou jako vteřinové lepidlo, jak se k tobě jednou přilepí, už se jich nezbavíš. Jednak tam baterka vydrží spoustu let, druhak jsou dost odolné (i NE G-shock modely) a hlavně, vůbec se nevyplatí je prodávat, vzhledem k pořizovací ceně. Dostal bys za ně pár kaček a to nestojí za to. Smiř se s tím, že už ti zůstanou. :rolleyes:

😅👏

Odesláno

Tak zrada je i v tom, že
pokud sem přijde člověk ne dosti ostražitý v klamné naději, že zde najde informaci o jedněch překrásných dostupných orientech,
jak se píše v nadpisu, může se stát že bude zákeřně napaden Casiovirem a to zanechává doživotní následky.
Tombas píše jasnou řečí...

Sám jsem nakazil tchána 70+, mnou darované EF Casia se mu omotaly kolem zápěstí a od Vánoc se nepustily...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...