STRKKT Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října (upraveno) Jsem zapsaný na 126000 a počítám s dodání za 6-12 měsíců a pokud by se štěstí výjimečně unavilo, tak o něco dříve. Ale dříve než na vánoce to nečekám. Drobnou historii u AD mám (2x Tudor). Upraveno 4. října uživatelem STRKKT 1
Murphy97 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 24 minutami, Vévoda napsal: ......Sea-Dweller - moje první Rolex, koupeny na sekundárním trhu před mnoha lety s notnou přirážkou, ačkoliv té doby ještě ok na dnešní poměry. Velice rychle jsem však zjistil, že to pouzdro je prostě nenositelné, ale nechával jsem si je, jelikož první jsou prostě první, že.... ..proc je pouzdro "nenositelne"?
Vévoda Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 22 minutami, Murphy97 napsal: ..proc je pouzdro "nenositelne"? Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim. 1
Murphy97 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Před hodinou, Vévoda napsal: Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim. dik, nosim SDDS
pepyczek Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají.
STRKKT Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve.
Campino Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Keď som na jar objednával OP 41, SK AD mi povedal 3 roky, tak neviem, uvidíme…
pepyczek Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Před hodinou, STRKKT napsal: Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve. A kdy ses zapsal?
STRKKT Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Až na podzim, takže žádné velké očekávání nemám.
Vévoda Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října V 24. 10. 2025 v 17:53, pepyczek napsal: Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají. Díky za reakci, třeba budeš mít štěstí. Mě kamarád z HB (nemají rolex), který mi domlouval schůzku na zapsání říkal, že OP 2-3 roky podle barvy cifru, ČR je malinký trh a tomu odpovídá alokace hodinek. Prý momentálně u nás v průměru na jedny hodinky jsou čtyři zájemci. Přímo AD už mi pak k odhadu dodání moc nechtěl říct, což na druhou stranu chápu, předpokládám ale, že pokud Campinovi na SK řekl AD 3 roky, bude to dost podobné u nás. 1
botswan Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října Taky jsem se teď stavoval u HB a říkali, že na OP41 čekačka cca. 3 roky ... ani jsem se nezapisoval 1
Addict Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října Cekam ted 21 mesicu na OP41. Zrovna minuly vikend jsem se byl pripomenout, ale ani predbezny termin jsem z nich nedostal :-/.
Vévoda Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října před 1 minutou, Richard Eš napsal: Všetky OP čo mám našťastie do roka Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily.
Davis Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října @Richard Eš To je Bomba. Neprepošleš mi číslo na kontaktnú osobu ? 2
Richard Eš Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října před 2 hodinami, Vévoda napsal: Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily. Za posledné 2 roky.. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se