Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsem zapsaný na 126000 a počítám s dodání za 6-12 měsíců a pokud by se štěstí výjimečně unavilo, tak o něco dříve. Ale dříve než na vánoce to nečekám. Drobnou historii u AD mám (2x Tudor).

Obrázek 04.10.2025 v 13.32.jpeg

Upraveno uživatelem STRKKT
  • Like 1
Odesláno
před 24 minutami, Vévoda napsal:

......Sea-Dweller - moje první Rolex, koupeny na sekundárním trhu před mnoha lety s notnou přirážkou, ačkoliv té doby ještě ok na dnešní poměry. Velice rychle jsem však zjistil, že to pouzdro je prostě nenositelné, ale nechával jsem si je, jelikož první jsou prostě první, že....

..proc je pouzdro "nenositelne"? 

Odesláno
před 22 minutami, Murphy97 napsal:

..proc je pouzdro "nenositelne"? 

Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim.

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, Vévoda napsal:

Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim.

dik, nosim SDDS 😉

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají.

Odesláno

Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve.

Odesláno
Před hodinou, STRKKT napsal:

Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve.

A kdy ses zapsal?

Odesláno
V 24. 10. 2025 v 17:53, pepyczek napsal:

Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají.

Díky za reakci, třeba budeš mít štěstí. Mě kamarád z HB (nemají rolex), který mi domlouval schůzku na zapsání říkal, že OP 2-3 roky podle barvy cifru, ČR je malinký trh a tomu odpovídá alokace hodinek. Prý momentálně u nás v průměru na jedny hodinky jsou čtyři zájemci. Přímo AD už mi pak k odhadu dodání moc nechtěl říct, což na druhou stranu chápu, předpokládám ale, že pokud Campinovi na SK řekl AD 3 roky, bude to dost podobné u nás.

• Like 1
Odesláno
před 1 minutou, Richard Eš napsal:

Všetky OP čo mám našťastie do roka 😬

IMG_3389.jpeg

Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily.

Odesláno
před 2 hodinami, Vévoda napsal:

Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily.

Za posledné 2 roky.. 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...