Donuts Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 heri napsal: Ahoj Svede, také uvažuji o koupi hodinek z CT. Mohu se zeptat, jakým způsobem jsi vyřešil clo a DPH? V případě, že toto nelze obejít, můžeš odhadnout o kolik se navýšila celková cena? díky Clo v podstate nulove, DPH je 19% vcetne ceny dopravy.
heri Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Donuts napsal: Clo v podstate nulove, DPH je 19% vcetne ceny dopravy. Diky za info!
abbot Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 ještě si přičti 300 fedexu a 4 procenta pokud budeš platit paypalem ...
Patrik Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 abbot napsal: ještě si přičti 300 fedexu a 4 procenta pokud budeš platit paypalem ... U větších částek bych rozhodně doporučil platit klasickým bankovním převodem. Při platbě přes devizovou společnost je poplatek za platbu od 100 Kč (SHA) a kurz je jen několik haléřů od středu.
heri Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Patrik napsal: U větších částek bych rozhodně doporučil platit klasickým bankovním převodem. Při platbě přes devizovou společnost je poplatek za platbu od 100 Kč (SHA) a kurz je jen několik haléřů od středu. Díky všem za poskytnuté rady, už jsou na ruce a jsou nádherný ! Heri
Elvenking Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Nevíte o kolik je levnější nákup ve fabrikové prodejně? Mám konkrétně zájem o B-42 Official Cosmonauts Day Date.
abbot Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Elvenking napsal: Nevíte o kolik je levnější nákup ve fabrikové prodejně? Mám konkrétně zájem o B-42 Official Cosmonauts Day Date. Velikost slevy netušim, ale imo to žádnej zázrak nebude, když se podíváš na fortisy, tak si celkem úspěšně drží srovnatelnou cenu všude po světě. Jediná vybočující výjimka je collectorstime.com a to netušim, kde to bere a jinak sem žádný velký rozdíly nenašel a nemyslim, že by si podkopávaly distribuci. Pokud tam neuspěješ, tak sem dostal cca 3 týdny zpátky slevovej kupon na 20 procent od NESTU a fortisy kupovat nehodlám: Navíc 20% sleva ! (s letákem K&K racing teamu nebo pro všechny klienty z databáze NEST, kteří poskytli své kontaktní údaje, např. při objednávce katalogů - ověříte mailem nebo telefonicky) Počet kusů všech hodinek omezen. Objednávky budou vyřízeny podle pořadí přijetí. Dodání na dobírku včetně krabičky, gar. karty, návodu k použití, případně certifikátu. Poštovné a balné zdarma. Záruka 24 měsíců. Akční nabídka platí pouze pro objednání u výhradního zastoupení - NEST, spol. s r.o., nelze uplatnit na obchodech. Nějak víc jsem se oto nezajímal, ale kdybys chtěl, tak dej vědět a já tam brnknu, nebo napíšu, jestli je to ještě aktuální....
Elvenking Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) abbot napsal: Velikost slevy netušim, ale imo to žádnej zázrak nebude, když se podíváš na fortisy, tak si celkem úspěšně drží srovnatelnou cenu všude po světě. Jediná vybočující výjimka je collectorstime.com a to netušim, kde to bere a jinak sem žádný velký rozdíly nenašel a nemyslim, že by si podkopávaly distribuci. Pokud tam neuspěješ, tak sem dostal cca 3 týdny zpátky slevovej kupon na 20 procent od NESTU a fortisy kupovat nehodlám: Navíc 20% sleva ! (s letákem K&K racing teamu nebo pro všechny klienty z databáze NEST, kteří poskytli své kontaktní údaje, např. při objednávce katalogů - ověříte mailem nebo telefonicky) Počet kusů všech hodinek omezen. Objednávky budou vyřízeny podle pořadí přijetí. Dodání na dobírku včetně krabičky, gar. karty, návodu k použití, případně certifikátu. Poštovné a balné zdarma. Záruka 24 měsíců. Akční nabídka platí pouze pro objednání u výhradního zastoupení - NEST, spol. s r.o., nelze uplatnit na obchodech. Nějak víc jsem se oto nezajímal, ale kdybys chtěl, tak dej vědět a já tam brnknu, nebo napíšu, jestli je to ještě aktuální.... Wow To bych i rád využil, jenže mne děší, že zrovna NEST bere ceny podle jejich predrazeneho ceniku. Koscom ma vyse uvedeny model za 26000, NEsT za 32000!!. Nevis kolik by tedy mohla stat vysledna cena? ( Fortis 647-10-11-L) Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Elvenking
abbot Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Elvenking napsal: Wow To bych i rád využil, jenže mne děší, že zrovna NEST bere ceny podle jejich predrazeneho ceniku. Koscom ma vyse uvedeny model za 26000, NEsT za 32000!!. Nevis kolik by tedy mohla stat vysledna cena? ( Fortis 647-10-11-L) Hele nejsem si jistej, ale mám takovej pocit, že porovnáváš verzi na tahu a na kůži... Protože v ceníku NESTU je jen verze s 647.10.11 M a ta je za 32400,- a tu samou cenu chtěji v koscomu a vedle je za 26300 verze na kůži o který píšeš ty ... Pokud máš zájem o ty na kůži, tak jim napíšu, jestli je maj k dispozici a pak by byla předpokládám cena někde kolem 21 tisíc kč ...
Elvenking Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 abbot napsal: Hele nejsem si jistej, ale mám takovej pocit, že porovnáváš verzi na tahu a na kůži... Protože v ceníku NESTU je jen verze s 647.10.11 M a ta je za 32400,- a tu samou cenu chtěji v koscomu a vedle je za 26300 verze na kůži o který píšeš ty ... Pokud máš zájem o ty na kůži, tak jim napíšu, jestli je maj k dispozici a pak by byla předpokládám cena někde kolem 21 tisíc kč ... Aha, nejak nejak jsem nevenoval pozornsot poslednimu pismenu z Ref. cisla. Btw: prave mi prisla odpoved od firmy EGOHB. Maji na hodinky 15% slevu, takze bych mel eventuelne pocitat s cenou 22.350,-kč. Chapu, ze cim drive tve stedre nabidky vyuziju, tim lepe. Nicmene jeste chci pockat na odpovedi v mem threadu. Delam ted takovou sumaci toho, co jsem si predbezne vybral a budu cekat na reakce diskutujicich.
Peta-Biker Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) Elvenking: Ahoj, mohu Ti prozdradit, že model , který poptáváš - 647.10.11 M stojí 32 400Kč, i v Nestu i Koscomu - cena je rozdílná kvůli tahu/kůži... Nest = ofiko dovozce a po pěkném mailu k nim s žádostí o jejich model atd. , můžeš dostat slevu 20% při platbě cash nebo při zaslání na dobírku. Důrazně doporučuji koupit na tahu, protože samostatně stojí tah 7600Kč, což jsou nekřesťanské peníze za kov. tah. Model, který poptáváš je krásný, ale být Tebou, volím Marinemastery , asi se Ti na první pohled nemusí líbit velké indexy, ale můžu Ti říct, že svítivost u Marinemasterů večer je neskutečná a jako jediný model od Fortisu se může směle svítivostí rovnat Bondovkám od Omegy nebo Seiku... Tebou zmiňovaný model jsem vlastnil a jeho svítivost je skutečně jedním slovem žalostná... EDIT: Přikládám fotky dvou modelů, těch, kterých se to týká... Pokud by Tě cokoliv z tématiky Fortis zajímalo, neváhej mne kontaktovat po SZ. Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem Baker
aws Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 jenom k tem slevam si myslim ze jsou normalni. manufaktura da rekneme cenu hodinek $5130 dolaru. prodejce je schopen jit s cenou dolu si myslim 30% az 40% pokud je to normalni prodejce. zkusenost mam s jednim obchodem v usa. na dotaz ohledne ceny mi bylo zdeleno ze jsou schopni mi dat hodne podobnou cenu kterou najdu na internetu. podle me je to logicke protoze kdo by si kupoval hodinky za $5130 dolaru kdyz je maji nekde o tech 30 - 40% levnejsi. jak jsem tu nekde cetl hodne obchodu dokaze dat takove slevy jelikoz na jisty objem hodinek dostane lepsi cenu. tak se to pak snazi prodavat i s mensim ziskem. Co se tyce collectors time tak tam je to dane kupni silou asijskeho trhu a konkurenci. V hongkongu na par kilometrech ctverecnich najdete tolik retail prodejcu ze pak dokazete sehnat hodinky za lepsi cenu. K tem fortisum nejlepe koupis u collectorstime. Problem bude dan a clo ale i to by se dalo minimalizovat pokud ti napise cenu o nejake procenta mensi. preji stastny kup.
Vladan Synek Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Peta-Biker napsal: Elvenking: Ahoj, mohu Ti prozdradit, že model , který poptáváš - 647.10.11 M stojí 32 400Kč, i v Nestu i Koscomu - cena je rozdílná kvůli tahu/kůži... Nest = ofiko dovozce a po pěkném mailu k nim s žádostí o jejich model atd. , můžeš dostat slevu 20% při platbě cash nebo při zaslání na dobírku. Důrazně doporučuji koupit na tahu, protože samostatně stojí tah 7600Kč, což jsou nekřesťanské peníze za kov. tah. Model, který poptáváš je krásný, ale být Tebou, volím Marinemastery , asi se Ti na první pohled nemusí líbit velké indexy, ale můžu Ti říct, že svítivost u Marinemasterů večer je neskutečná a jako jediný model od Fortisu se může směle svítivostí rovnat Bondovkám od Omegy nebo Seiku... Tebou zmiňovaný model jsem vlastnil a jeho svítivost je skutečně jedním slovem žalostná... EDIT: Přikládám fotky dvou modelů, těch, kterých se to týká... Pokud by Tě cokoliv z tématiky Fortis zajímalo, neváhej mne kontaktovat po SZ. to je zajimave info, moc diky za nej. jsem ted taky pomerne hodne "zainteresovan" do presne techto dvou hodinek, ale jeste se mi do toho mota ta titanova verze B-42 cosmo day/date a ty Marinemastery s bilym cifernikem. ty by se mi libily nejvic, ale kdyby mely tmavou lunetu jako verze s cernym cifernikem ) (prikladam foto nejakeho mod kusu z WUS fora) doporucil by jsi mi asi ktere? je ten rozdil ve svitivosti opravdu tak markantni?? jeste nevim jak to je s barvou svetla, marinemastery na nekterych fotkach na webu sviti krasne do modra a nekdy to vypada spis jako klasicka zelenkava... co ty kosmonautky?? diky pripadne jeste za odpoved, vim ze co jsem napsal je asi trosku zmatek, ale ty hodinky jsou krasne vsechny ) Vladan
Peta-Biker Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) Vladan: Ahoj, buď v klidu, to, co jsi postnul, je nějaká verze, kterou si uživatel buď to sám upravil nebo mu to někdo poupravil, bílé Marinemastery, o kterých mluvíš, mají lunetu černou a svítí celé modře, což se mi nelíbí, vypadá to jako " indiglo od Timexů " a když se nasvítí moc,. je vidět až na strojek... Ty bych zkrátka nechtěl... To, co jsi postnul, vidím prvně, ale podle mě, je to, jak jsem řekl v první větě. Buď to černé Marinemastery nebo B-42 Officialy Cosmonauty, případně B-42 Diver, ty jsou nádherné rovněž - fotky mám v podpisu, " klikni a uvidíš " Rozdíl ve svítivosti je opravdu markantní, měl jsem oboje a nebudu Ti věšet bulíky za nos EDIT: Marinemastery svítí úplně jinak než celá produkce Fortisu - skutečně modře a vypadá to kur.. dobře Cosmonautky zeleně a opravdu málo. Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem Peta-Biker
kacer001 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) asi to bude díky velikosti indexů, cosmonautky je mají tenké a malé, opravdu moc nesvítí. tedy svítí, ale krátce. Také mám osobní zkušenost Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem kacer001
Návštěvník Snow Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) aws napsal: ................................ K tem fortisum nejlepe koupis u collectorstime. Problem bude dan a clo ale i to by se dalo minimalizovat pokud ti napise cenu o nejake procenta mensi. preji stastny kup. Do akce s podceněným zbožím nebo nápisem gift bych nikdy nešel. Nechci nikomu radit, ale není lepší hodinky pojistit a nebát se případné ztráty ? Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem Snow
abbot Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Snow napsal: Do akce s podceněným zbožím nebo nápisem gift bych nikdy nešel. Nechci nikomu radit, ale není lepší hodinky pojistit a nebát se případné ztráty ? No jak se to vezme, čistě statisticky se musí jednoznačně vyplatit posílat to jako věc s nulovou hodnotou, protože při plný dani a clu seš někde na 20 procentech navíc, takže pravděpodobnost ztráty by musela být někde u 1:5, ale ta je reálně 1:1000 (možná ještě míň, alespoň v případě expresních dopravních služeb...). Problém je, že věřim na něco jako zákon schválnosti a chlácholit se pak nad ztracenejma 30k, že se mi to časem statisticky vrátí je na prd , takže popravdě, pokud toho člověk takhle nekupuje tunu, tak se asi vyplatí nechat udělat vše v klidu a v pohodě a to clo počítat do ceny hodinek rovnou a obvykle se to i tak oproti cenám v čr vyplatí...
Elvenking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Asi to tady nekde uz padlo, ale jaka muze byt vyrobni cena tech B-42 Of. Cosm. na kuzi? Da se to nejak zobecnit?
aws Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Snow napsal: Do akce s podceněným zbožím nebo nápisem gift bych nikdy nešel. Nechci nikomu radit, ale není lepší hodinky pojistit a nebát se případné ztráty ? no nerikam podcenit o 90% ale rozumne podceneni myslim neni problem mluvim o castce 500dolaru plus minus u drazsich hodinek. ono 20% navrch na dani je fakt dost.
pokr Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 abbot napsal: Velikost slevy netušim, ale imo to žádnej zázrak nebude, když se podíváš na fortisy, tak si celkem úspěšně drží srovnatelnou cenu všude po světě. Jediná vybočující výjimka je collectorstime.com a to netušim, kde to bere a jinak sem žádný velký rozdíly nenašel a nemyslim, že by si podkopávaly distribuci. Pokud tam neuspěješ, tak sem dostal cca 3 týdny zpátky slevovej kupon na 20 procent od NESTU a fortisy kupovat nehodlám: Navíc 20% sleva ! (s letákem K&K racing teamu nebo pro všechny klienty z databáze NEST, kteří poskytli své kontaktní údaje, např. při objednávce katalogů - ověříte mailem nebo telefonicky) Počet kusů všech hodinek omezen. Objednávky budou vyřízeny podle pořadí přijetí. Dodání na dobírku včetně krabičky, gar. karty, návodu k použití, případně certifikátu. Poštovné a balné zdarma. Záruka 24 měsíců. Akční nabídka platí pouze pro objednání u výhradního zastoupení - NEST, spol. s r.o., nelze uplatnit na obchodech. Nějak víc jsem se oto nezajímal, ale kdybys chtěl, tak dej vědět a já tam brnknu, nebo napíšu, jestli je to ještě aktuální.... Žádost o radu: poraď mi prosím tě jak postupovat abych teda získal taky ten slevový kupon na 20%. Asi před 2 lety jsem si objednával katalog z Nestu, posílali mi ho mailem, možná mě mají v databázi, nevím, ale každopádně mi v poslední době nic neposlali:-( stačí jim tedy zavolat, že mám zájem o nějaký konkrétní model a aby mi poslali katalog fyzicky, nebo se rovnou zeptat zda jsou schopni mi dát slevu??? Nebo je to nějaká časově omezená akce? Dík za radu... Mám zálusk na Official Cosmonauts a B42-Diver , day/date...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se