Pasi Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 pokr napsal: Žádost o radu: poraď mi prosím tě jak postupovat abych teda získal taky ten slevový kupon na 20%. Asi před 2 lety jsem si objednával katalog z Nestu, posílali mi ho mailem, možná mě mají v databázi, nevím, ale každopádně mi v poslední době nic neposlali:-( stačí jim tedy zavolat, že mám zájem o nějaký konkrétní model a aby mi poslali katalog fyzicky, nebo se rovnou zeptat zda jsou schopni mi dát slevu??? Nebo je to nějaká časově omezená akce? Dík za radu... Mám zálusk na Official Cosmonauts a B42-Diver , day/date... Ahoj, no já poslal mail do NESTu, že chci katalog, a poslali mi katalog, ceník a slevový kupón na vybrané typy hodinek. Netuším jestli a jakou jsou ti schopni dát slevu na hodinky, které nejsou na tom slevovém kupónu, ale myslím, že by to mělo jít. Jo a B-42 DIVER v katalogu nemají.
abbot Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Já sem žádal o katalog cca půl roku dozadu a přišel jen ten katalog a žádná sleva , ale teď přišel tenhle mail v celém znění: Vážení příznivci Fortis, 1) přinášíme Vám atraktivní nabídku posledních kusů z limitované série hodinek s vlastním patentovaných strojkem Fortis ! B-42 Chronograph Alarm C.O.S.C. limited edition se pyšní speciálním kalibrem slučujícím funkci mechanického chronografu a alarmu ! Ref.641-10-92-S Doporučená cena: 172.800 Kč, dodání cca 6-8 týdnů od objednávky. Zdarma MOVER a bunda Fortis ! 2) zároveň Vás chceme upozornit na uvedení nového modelu kultovních hodinek B-42 Calculator GMT se 3 časovými zónami ! Ref. 666-10-11-L s tm.hnědým koženým řemínkem, dop. cena 52.400 Kč Ref. 666-10-11-S s bílým nebo oranžovým silikonovým páskem, dop. cena 55.000 Kč Ref. 666-10-11-M s kovotahem, dop. cena 59.400 Kč Dodání do týdne (platí do vyprodání zásob), nové rezervace 6-8 týdnů. Zdarma náhradní řemínek a sea bag ! OBJEDNÁVEJTE mailem: nest@nest-sro.cz nebo faxem +420 281 915 955. Navíc 20% sleva ! (s letákem K&K racing teamu nebo pro všechny klienty z databáze NEST, kteří poskytli své kontaktní údaje, např. při objednávce katalogů - ověříte mailem nebo telefonicky) Počet kusů všech hodinek omezen. Objednávky budou vyřízeny podle pořadí přijetí. Dodání na dobírku včetně krabičky, gar. karty, návodu k použití, případně certifikátu. Poštovné a balné zdarma. Záruka 24 měsíců. Akční nabídka platí pouze pro objednání u výhradního zastoupení - NEST, spol. s r.o., nelze uplatnit na obchodech. Těšíme se na Vaši odezvu a zůstáváme s pozdravem, Ivana Broklová marketing manager NEST, spol. s r.o. Ke Dráze 422/4 109 00 Praha 10 tel.: +420 281 913 697 fax: +420 281 915 955 mob. +420 602 677 737 www.svycarskehodinky.cz Pokud si u nich v databázi, tak bych jim zkusil normálně zavolat a co si budem povídat, pokud nabízej slevu mně, tak jí nabídnou po vyžádání i tobě, imo je jim fuk, komu ty hodinky za takovu cenu udaj... , v nejhoršim bysme to mohli zkusit nějak přes mojí slevu, že bych ti to objednal a nechal zaslat dobírkou na tvojí adresu, v tom se myslim, že by taky neměl být problém ...
Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Pasi: V katalogu 08 nejsou B-42 Diver, ve starším ano
Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Elvenking: Jaká je výrobní cena, no - řekl bych, že bude asi menší než ta, za kterou je prodává prodejce.
pokr Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 abbot napsal: Já sem žádal o katalog cca půl roku dozadu a přišel jen ten katalog a žádná sleva , ale teď přišel tenhle mail v celém znění: Vážení příznivci Fortis, 1) přinášíme Vám atraktivní nabídku posledních kusů z limitované série hodinek s vlastním patentovaných strojkem Fortis ! B-42 Chronograph Alarm C.O.S.C. limited edition se pyšní speciálním kalibrem slučujícím funkci mechanického chronografu a alarmu ! Ref.641-10-92-S Doporučená cena: 172.800 Kč, dodání cca 6-8 týdnů od objednávky. Zdarma MOVER a bunda Fortis ! 2) zároveň Vás chceme upozornit na uvedení nového modelu kultovních hodinek B-42 Calculator GMT se 3 časovými zónami ! Ref. 666-10-11-L s tm.hnědým koženým řemínkem, dop. cena 52.400 Kč Ref. 666-10-11-S s bílým nebo oranžovým silikonovým páskem, dop. cena 55.000 Kč Ref. 666-10-11-M s kovotahem, dop. cena 59.400 Kč Dodání do týdne (platí do vyprodání zásob), nové rezervace 6-8 týdnů. Zdarma náhradní řemínek a sea bag ! OBJEDNÁVEJTE mailem: nest@nest-sro.cz nebo faxem +420 281 915 955. Navíc 20% sleva ! (s letákem K&K racing teamu nebo pro všechny klienty z databáze NEST, kteří poskytli své kontaktní údaje, např. při objednávce katalogů - ověříte mailem nebo telefonicky) Počet kusů všech hodinek omezen. Objednávky budou vyřízeny podle pořadí přijetí. Dodání na dobírku včetně krabičky, gar. karty, návodu k použití, případně certifikátu. Poštovné a balné zdarma. Záruka 24 měsíců. Akční nabídka platí pouze pro objednání u výhradního zastoupení - NEST, spol. s r.o., nelze uplatnit na obchodech. Těšíme se na Vaši odezvu a zůstáváme s pozdravem, Ivana Broklová marketing manager NEST, spol. s r.o. Ke Dráze 422/4 109 00 Praha 10 tel.: +420 281 913 697 fax: +420 281 915 955 mob. +420 602 677 737 www.svycarskehodinky.cz Pokud si u nich v databázi, tak bych jim zkusil normálně zavolat a co si budem povídat, pokud nabízej slevu mně, tak jí nabídnou po vyžádání i tobě, imo je jim fuk, komu ty hodinky za takovu cenu udaj... , v nejhoršim bysme to mohli zkusit nějak přes mojí slevu, že bych ti to objednal a nechal zaslat dobírkou na tvojí adresu, v tom se myslim, že by taky neměl být problém ... Super, díky moc za vyčerpávající info. Zkusím se s nimi nejprve domluvit po telefonu. Jo a že B 42-Diver nejsou v novém katalogu vím:-( Ten starý mám také, ale nevíte náhodou někdo, proč už v novém nejsou, nepřestali je vyrábět??? abych nemusel rychle rozprodat nějaký movitosti a běžet je zítra honem koupit... :-) až s nimi budu mluvit po telefonu tak se na to zeptám a dám vědět co mi řeknou.
Elvenking Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Je katalog z NEST s.r.o. zdarma? nebo mi prijde na dobirku nejaka kniha s kridovym papirem za cenu slusne encyklopedie?
Peta-Biker Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 (upraveno) Elvenking: Katalog Ti přijde poštou, pokud si o něj TADY zažádáš. Má 71 stránek, je to takový časopis, žádnou encyklopedii ve vázaných deskách nečekej V PDF si ho můžeš stáhnout. Upraveno 9. srpna 2009 uživatelem spiderer
Elvenking Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Peta-Biker napsal: Elvenking: Katalog Ti přijde poštou, pokud si o něj TADY zažádáš. Má 71 stránek, je to takový časopis, žádnou encyklopedii ve vázaných deskách nečekej V PDF si ho můžeš stáhnout. Katalog jsem objednal, tak doufam ze prijde brzo ...jinak si stale prohlizim Cosmonauty i Marinemastery... mam pocit, ze kdybych sel do jinych, nebyl bych uplne stastny ) Design a atmosfera kolem techto kousku je asi to, co skutecne hledam a jsem ochoten za to zaplatit. Podobny pocit mam z Pilot Professional, libi se mi v zakladu pruhledne dynko. Jen skoda ze ty Cosmonauty svii mene nez Marinemastery. Libi se mi vice ty mensi cislice u Cosmonautu. ...a nemuzu se rozhodnout, jestli se mi vice libi bile, nebo cerne verze hodinek. Na kazdem modelu nachazim neco jedinecneho a krasneho.
Pasi Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Elvenking napsal: Katalog jsem objednal, tak doufam ze prijde brzo ...jinak si stale prohlizim Cosmonauty i Marinemastery... mam pocit, ze kdybych sel do jinych, nebyl bych uplne stastny ) Design a atmosfera kolem techto kousku je asi to, co skutecne hledam a jsem ochoten za to zaplatit. Podobny pocit mam z Pilot Professional, libi se mi v zakladu pruhledne dynko. Jen skoda ze ty Cosmonauty svii mene nez Marinemastery. Libi se mi vice ty mensi cislice u Cosmonautu. ...a nemuzu se rozhodnout, jestli se mi vice libi bile, nebo cerne verze hodinek. Na kazdem modelu nachazim neco jedinecneho a krasneho. No nebude lehké vybrat. Nejjednodušší by bylo koupit všechny
Elvenking Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Peta-Biker napsal: Elvenking: Katalog Ti přijde poštou, pokud si o něj TADY zažádáš. Má 71 stránek, je to takový časopis, žádnou encyklopedii ve vázaných deskách nečekej V PDF si ho můžeš stáhnout. Tak uz mi ten katalog prisel Dostal jsem i slevovy letak, ale ten muj chteny model tam jak na potvoru neni uveden
pokr Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Ahoj všichni! Pro informaci:Tak jsem volal do Nestu, jak je to s tou slevou a řekli mi že mají smlouvu s firmou K a K Racing a proto že tedy dávají slevu 20 %. Takže jí může dostat prakticky každý. Jestli jsem to správně pochopil, tak by se to mělo týkat všech modelů, jen je musíte koupit u nich, tj. u Nestu. Nevím co je to za firmu KaK Racing (ani jsem to nezjišťoval) ale, jedná se prý o spolupráci dlouhodobějšího charakteru a proto prý prozatím není ta sleva nijak omezena. Zdraví Pokr.
prying Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 Jediný K+K, který znám je tenhle http://www.kkracingteam.cz/
pokr Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 prying napsal: Jediný K+K, který znám je tenhle http://www.kkracingteam.cz/ JO, JO! BINGO! Když se klikne na "prezentaci reklamních partnerů" tak je tam FORTIS uveden mezi sponzory, takže odtud vítr fouká:-)
pokr Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Tak včera jsem se byl opět kochat svými oblíbenými hodinkami a teď se mi poprvé stalo, že mi nabídli přímo v obchodě slevu na hodinky Fortis - základní model Official Cosmonauts 10%. Takže to vypadá že nám krize zlevňuje hodinky?! :-) Jen pro info bylo to v Letňanech... Takže už i obchodníci navazují na 20% slevu Nestu, jak výše uvedeno... :-) Zdraví Pokr
pavel23 Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Nejlevněji je koupíš tady na foru, jen je třeba vyčkat!
pokr Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 pavel23 napsal: Nejlevněji je koupíš tady na foru, jen je třeba vyčkat! A nemáš nějaký? :-)
pokr Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 pavel23 napsal: Mám, ale neprodám! To se nedivím, já bych taky neprodal:-) a nemáš tu aspoň fotky? Pochlub se
pokr Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 kibi napsal: a co treba tady? Jo hezky, díky. To mám všechno prozkoumaný, pro opáčko to neuškodí:-) jenže když se mi tam něco líbilo tak to bylo hned pryč:-( jo a taky nemůžu kupovat, nemám totiž 50 příspěvků... ale stejně se chystám na nový... :-)
Koza_c Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Napsal jsem minuly tyden ve ctvrtek email do NEST a pozadal o katalog ohledne slevy. Do 30min.jsem dostal odpoved vcetne letaku K+K a ruznych nabidek. Od pondeli mam Fortis Pilot Professional B-42. .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se