Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Koza_C: Gratuace: vzal sis je schválně na kaučuku??

Dekuju moc. :thumbsup_anim: .

Pro tyto Fortis Pilot Professional B-42 hodinky jsem se dlouho nerozhodoval a doufam,ze mi nejakou dobu funkcne vydrzi.

Jinak nejedna se o kaucuk,ale chtel bych si ho do budoucna poridit.

Jeste jednou diky.

• po měsících...
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
v Nestu určitě už ne, někde teď byla akce do konce ledna na Fortis s 20% slevou, tuším, že v Praze, prodejnu nevím.

Matně si vzpomínám, že tu někdo dával tip na tesco v letňanech, ale já to neověřoval, takže to neber jako fakt ...

Odesláno
  abbot napsal:
Matně si vzpomínám, že tu někdo dával tip na tesco v letňanech, ale já to neověřoval, takže to neber jako fakt ...

Takze vsechny pobocky Planeo Quick Time v Praze maji akci prodlouzenou do konce unora... 20% Fortis sleva

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
v Nestu určitě už ne, někde teď byla akce do konce ledna na Fortis s 20% slevou, tuším, že v Praze, prodejnu nevím.

Proč by nefungovala sleva v Nestu 20%, máš to zjištěný? Já jsem tam kupoval hodinky před pěti měsíci a tvrdili mi, že sleva 20% bude pořád (u nich) na všechny modely a to dokud budou mít sponzora-KaK Racing??? Slevu jsem samozřejmě dostal...

• po měsících...
Odesláno

S dovolením se vetřu do tohoto vlákna..

Jaká sleva se dá teď aktuálně vyjednat oproti oficiálnímu ceníku v Nestu za Fortisy? 10-15% ?

Je v Ostravě nebo okolí nějaký obchod, kde bych si jich mohl pár prohlídnout?

Odesláno
  V 31. 8. 2010 v 10:05, 'efreeti' napsal:

Je v Ostravě nebo okolí nějaký obchod, kde bych si jich mohl pár prohlídnout?

Pár kousků jsem viděl v Shoppingu v Planeu...možná i v Dellu na TGM.. :)
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím všechny,měl bych prosbu,nemáte někdo tip na koupi Fortis B-42 Marinemaster white dial? Případně,nemá někdo zájem prodat? Díky všem za případné informace.:)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s koupí Fortisů v USA, konkrétně v NY.Pokud možno, kde je dobrá prodejna. Letím tam o víkendu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...