ava Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Nevím co tu pořád řešíte, jestliže jsi prodejce hodinek a příjde ti zákazník který chce koupit 6ks hodinek za průměrnou cenu 35tis, tak mu určitě nabídneš slevu, to je obchod. Pokud ne, tak půjde zákazník jinam, Já taky dělám v obchodě ( prodej ohřívačů, kotlů atp.), když zákazník příjde že chce nakoupit zboží za cca 200 tis, tak mu prostě slevu dám, nebo půjde jinam. Proto mě napadlo oslovit prodejce a koupit nejdříve 4ks fortisek, dneska již mám tady na foru zájemců na 8ks a několik rozjednáno. Nemám z toho ani korunu, jen to že si svoje vysněné hodinky můžu pořídit za menší peníz a v součastnosti si díky slevě můžu dovolit model, který bych si vlastně ani nekoupil, protože mám určitý rozpočet. Co je na tom špatného?
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 (upraveno) V 7. 2. 2011 v 18:34, 'ava' napsal: Nevím co tu pořád řešíte, jestliže jsi prodejce hodinek a příjde ti zákazník který chce koupit 6ks hodinek za průměrnou cenu 35tis, tak mu určitě nabídneš slevu, to je obchod. Pokud ne, tak půjde zákazník jinam, Já taky dělám v obchodě ( prodej ohřívačů, kotlů atp.), když zákazník příjde že chce nakoupit zboží za cca 200 tis, tak mu prostě slevu dám, nebo půjde jinam. Proto mě napadlo oslovit prodejce a koupit nejdříve 4ks fortisek, dneska již mám tady na foru zájemců na 8ks a několik rozjednáno. Nemám z toho ani korunu, jen to že si svoje vysněné hodinky můžu pořídit za menší peníz a v součastnosti si díky slevě můžu dovolit model, který bych si vlastně ani nekoupil, protože mám určitý rozpočet. Co je na tom špatného? ano ano - zní to dojemně - procenta ti evidentně nejdou tak se zeptám jinak - kolik stojí v tvém virtuálním shopu hodinky Fortis, které běžně stojí 35000,- podle standardních fortis ceníků = tvá cena je ? : edit: jen upřesním - zajímá mně cena při koupi jednoho kusu Upraveno 7. února 2011 uživatelem YPO
kubson Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 18:34, 'ava' napsal: Nevím co tu pořád řešíte, mě to je jedno, tvé motivy nelustruju, k čemu jsem se vyjadřova a co se snažím naznačit je, že pro obchodníka je lepší prodávat něco, kde je sleva neslýchaný pojem (Patek třeba, když to trochu přeženu), než něco, co bez slevy nikdo nekoupí a kde slevama podráží jeden prodejce druhého.
ava Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 18:48, 'YPO' napsal: ano ano - zní to dojemně - procenta ti evidentně nejdou tak se zeptám jinak - kolik stojí v tvém virtuálním shopu hodinky Fortis, které běžně stojí 35000,- podle standardních fortis ceníků = tvá cena je ? : edit: jen upřesním - zajímá mně cena při koupi jednoho kusu Cena při koupi jednoho kusu = cena v ceníku, Pokud koupíme najednou min,6ks je sleva na těchto 6ks -30%. Není to můj virtuální shop, ale společná dohoda lidí tady na foru, který si chtějí koupit za dobrej peníz hodinky.
ava Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 18:55, 'kubson' napsal: mě to je jedno, tvé motivy nelustruju, k čemu jsem se vyjadřova a co se snažím naznačit je, že pro obchodníka je lepší prodávat něco, kde je sleva neslýchaný pojem (Patek třeba, když to trochu přeženu), než něco, co bez slevy nikdo nekoupí a kde slevama podráží jeden prodejce druhého. Nevím jak je to u hodinek, ale prostě to je obchod. Běžně si říkám o slevy a je jedno jestli kupuju auto nebo boty. Málokdy se stane, že slevu nedostanu. Když ne jdu jinam.....to je obchod.
Peta-Biker Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:25, 'ava' napsal: Nevím jak je to u hodinek, ale prostě to je obchod. Běžně si říkám o slevy a je jedno jestli kupuju auto nebo boty. Málokdy se stane, že slevu nedostanu. Když ne jdu jinam.....to je obchod. Jak pochodíš u aut? Zrovna teď na něco koukám, že bych Tě využil .
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:19, 'ava' napsal: Cena při koupi jednoho kusu = cena v ceníku, Pokud koupíme najednou min,6ks je sleva na těchto 6ks -30%. Není to můj virtuální shop, ale společná dohoda lidí tady na foru, který si chtějí koupit za dobrej peníz hodinky. a v Grenchenu to vědí? - já jenom aby se jim neorosilo čelo až jim přijde objednávka na 200ks mimo plán
efreeti Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:36, 'Peta-Biker' napsal: Jak pochodíš u aut? Zrovna teď na něco koukám, že bych Tě využil . Kdyz koupis pet kusu BMW, seste mas gratis ....a ja to s tema slevama zitra zkusim v pekarne az si pujdu pro loupaky na snidani...a kdyz sleva nebude tak uz se tam nevratim a budu zrat gumace z teska
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 já bych řekl, že už podle ksichtu tu něco smrdí a rači se du přikrejt až ke krku - he he
Peta-Biker Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:50, 'efreeti' napsal: Kdyz koupis pet kusu BMW, seste mas gratis ....a ja to s tema slevama zitra zkusim v pekarne az si pujdu pro loupaky na snidani...a kdyz sleva nebude tak uz se tam nevratim a budu zrat gumace z teska :D
ava Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:36, 'Peta-Biker' napsal: Jak pochodíš u aut? Zrovna teď na něco koukám, že bych Tě využil . Tak u aut se nejlépe vyjednává sleva, záleží na značce a výbavě, ale to už sem asi nepatří.
ava Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:39, 'YPO' napsal: a v Grenchenu to vědí? - já jenom aby se jim neorosilo čelo až jim přijde objednávka na 200ks mimo plán Neboj 200ks to nebude.... i když je pravda, že díky dohadům tady, jsem netušil , kolik je zájemců o fortisky.
kubson Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:25, 'ava' napsal: Nevím jak je to u hodinek, ale prostě to je obchod. Běžně si říkám o slevy a je jedno jestli kupuju auto nebo boty. Málokdy se stane, že slevu nedostanu. Když ne jdu jinam.....to je obchod. No vidíš! A právě to by mě nebavilo (z pozice prodejce).
Maaarty Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 V 20. 10. 2008 v 12:40, 'lolohh' napsal: Aha. Myslím si, že ty dvoje nejlevnější asi moc nevyplatí. Asi je seženeš trochu levněji, ale pokud pojedeš do Německa jen kvůli tomu, tak urazíš celkem dost kilometrů, zabiješ tím den. Ale u těch trochu dražších se to už asi vyplatí. Na watch.de jsou teď třeba Spacematiky na kovu za 759 Eur, což je oproti Koscomu (25 tisíc Kč) celkem rozdíl. Zdar, přispěju troškou do mlýna. U hodinek na webu většinou nebývá podrobnější info o sklíčku, resp. antireflexu. Většinou se dozvíš, že je to sklíčko s antireflex. úpravou. Rozdíl a znatelný je ale v ceně. Pokud budu brát cenu hodinek 595 s jednostranným (spodním) antireflexem, tak doporučená MOC v Kč je u modelu s kovovým náramkem 20 900,- Kč U modelu s oboustranným antireflexem je ale cena 25 000,- Kč !!!!! Takže bacha na porovnávání často neporovnatelného.
little_w Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 (upraveno) V 7. 2. 2011 v 19:19, 'ava' napsal: Cena při koupi jednoho kusu = cena v ceníku, Pokud koupíme najednou min,6ks je sleva na těchto 6ks -30%. Není to můj virtuální shop, ale společná dohoda lidí tady na foru, který si chtějí koupit za dobrej peníz hodinky. takze (jenom aby tady zaznela odpoved na ypuv dotaz), kdyz jsou hodinky oficialne za 35.000 Kc, tak pokud se ti podari sehnat 6 zajemcu, tak bude cena -30%, tj. -10.500, tj. 24.500 Korun ceskych. spravne? edit: ne ze bych ty fortisky chtel, to byl jen takovy muj 'off-topic' plk pro uplnost. Upraveno 16. února 2011 uživatelem little_w
TPuschel Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Rad bych se zeptal jak to dopadlo, jestli se jiz neco realizovalo, nebo jeste ne.Pokud jeste ne rad bych se pridal, zvlaste pokud by sleva byla zajimava.Uvazuji o Fortis chronograph Pilot nebo pilot profesional.Dik za info Tom
tenge Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Zdravím,při zajímavé ceně bych taky měl zájem o jedny ..například black mars, nebo yuri gagarin nebo FORTIS B-42 CHRONOGRAPH ALARM C.O.S.C.Limited Edition nebo B-42 STRATOLINER CHRONOGRAPH, B-42 OFFICIAL COSMONAUTS CHRONOGRAPH ALARM ...
555EN Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Dufam, ze nikomu nepokazim zivot, ked spomeniem svoj priklad. Vybral som si dva modely, napisal do Nestu a zdvorilo sa opytal, ci neplanuju mat podobne akcie, ako su v tomto vlakne spominane davnejsie. Po tyzdni mi prisla odpoved priamo od jedneho z SR predajcov, s ponukou, ktora bola tak zaujimava, ze som doslova koli par ? nemal preco kupovat z nem. cez internet. Co sa mi paci, ako importer neobisiel vlastnu predajnu siet a nezije v izolovanom svete.
gozer Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 7. 2. 2011 v 19:50, 'efreeti' napsal: Kdyz koupis pet kusu BMW, seste mas gratis ....a ja to s tema slevama zitra zkusim v pekarne az si pujdu pro loupaky na snidani...a kdyz sleva nebude tak uz se tam nevratim a budu zrat gumace z teska No s těma bavorákama bys musel trochu přitlačit, že by jsi dostal 20% na kus, bych se divil ale u nás je možné vše ... A jak jsi dopadl s těma rohlíkama, nemáš hlad
prying Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 18:06, 'gozer' napsal: No s těma bavorákama bys musel trochu přitlačit, že by jsi dostal 20% na kus, bych se divil ale u nás je možné vše ... A jak jsi dopadl s těma rohlíkama, nemáš hlad Jj, v době krize to tak bylo. Dostals pětku za cenu trojky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se