Navros Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Dárek nedárek, než mít doma těžítko, asi je lepší nalít si s dárcem čistého vína Já jsem právě z toho důvodu kupoval natahovač s kolmým umístěním hodinek a problém jsem nikdy žádný neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 No, rodinné příslušníky to prostě napadlo samotné, zakoupili bez konzultace něco, co se ani vzhledově nehodí do bytu a ještě je to k prdu - včera odzkoušeno, při zvednutí zadní strany o 4 cm se po cca 10 otáčkách hodinky rozešly. Bude vrácen a vyberu si sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jak jsi říkal, je třeba ocenit snahu, rozhodně to mysleli dobře (si myslím). Že se to moc nepovedlo je druhá věc, to víš, to jsou ti laici Jsem rád, že se teorie potvrdila, teď tedy nezbývá než vrátit a vybrat něco jiného (lepšího). Co si člověk neudělá sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stipecek Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Zdravím Papune, o krokových motorech toho příliš nevím. Znám obecný princip a z toho mi vyplývá, že takový krokový motor produkuje nějak intenzivní magnetické pole. Myšlenka do placu -> nemůže toto magnetické pole hodinky poškodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu @Stipecek Seš si vědom, že tohle vlákno je 3 roky staré? Jinak tvoje úvaha je správná, proto nedoporučuji kupovat nejlevnější vrtiče, protože odstínění je nulové a potom se opravdu může stát, že hodinky budou zralé minimálně na odmagnetizování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stipecek Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu (upraveno) @shewcza Ano jsem. Jen mě to vlákno zaujalo, tak mě zajímalo jestli moje obava může být opodstatněná a jsem rád, že je. Já si to původně chtěl postavit také, ale stínění magnetického pole, tak aby opravdu fungovalo, je pro mě příliš veliké sousto. Díky za odpověď! Upraveno 18. listopadu uživatelem Stipecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se